ayy versinler kiz tursunumu kuracaklar, gecen annen simdi babansaka bir yana,,senden uzak kalmaya dayanamiyorlar neyapsinlar...sabir canim, elbet verecekk..siz inatla devam edin
günaydın kızlar, ekmek dietine başladım, cuma önceki haftaki kiloma ulaşırım ancak, çok kötü durumdayım yani...
Kendi kendime yazayım biraz kimsecikler yok çünkü
kendimi tebrik ediyorum haftasonu kaçamağım zararsızdı ama şuanda acayip şişmiş durumdayım adet olacağım inş.cumaya kadar olurum. öyle böyle bir diyet uygulamıyorum az yiyorum ekmeği sadece sabah kahvaltısında yiyorum.
bende ayni sekilde frangicim, isler bitmiyor..neredeyse bir saat oldu galib, hem gecmisi okumak hemde cevap yazmak...insallah bu sekilde daha iyi kilo verirsin tatlim
ben ondan misafir seti yapcam kendime yani alcam
12 yemek tabaği
12 cay bardağı altlığı
12 kase
1 büyük kase
3 servis tabağı
1 tepsi
12 mesrubat bardağı
sekerlik
510 tutyor hepsi ama yavas yavas alıcam cok beğendimm
kızlaar...ben bugün bakırköye gittim ondan öğleden sonra kayıptım...kendime greyder den günlük yazlık bir ayakkabı aldım...çok beğendim ama....40 giyiyorum ama eskiden 40 a ayağım zor giriyordu ortopedikleri alıyordum ancak ..şi
mdi çok rahat oluyor kilolar gidince ayaklarda güççüldüüüüüü......
kızlaar...ben bugün bakırköye gittim ondan öğleden sonra kayıptım...kendime greyder den günlük yazlık bir ayakkabı aldım...çok beğendim ama....40 giyiyorum ama eskiden 40 a ayağım zor giriyordu ortopedikleri alıyordum ancak ..şi
mdi çok rahat oluyor kilolar gidince ayaklarda güççüldüüüüüü......
günaydın doğacımmm
ayy ben bu sabah tartı yüzümü güldürdü şükür az bişi kaldı cumaya kadarda onları veririmm
bakalım bu sefer ne kadar kilo gidecek canım..
günaydınnnnnnnnn
iyi gitti şimdilik :)
iyi günlerde kullan canım...
teşekkürler kızlaar...güle güle giy
günaydın meyvoşum sabah ikimiz oluyoruz nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?