Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haklısın abla kendime de zaman ayıracak Arık ben de bu büyük yarış da varım hep ev iş çocuk derken çoğu şeyden geri kalıyorum

Bu hafta hepppp boyle menuler gelecek )

Bende de böyle gelecek

ada81 ve @masumm sizle de ayrıca yarıştayımmmmmm ..ay herkesle yarıştayımmmmm

banu telden yazıyor

Yapıştır canım yapıştır , şimdi yapıştırmayacan da ne zaman yapıştıracan ... Nisan da geliyor göz açıp kapayana kadar

@kelebekolacam kizzzz nerdesinnnnn buyuk yarisss varrrr biz fistik olmuşuzzzz

Telden de yazdım ...listeyi paylaşamıyorum daktırımmmm elim gitmiyor , son 20 dk dedim ama ... görmedi daha ..

Daktııııııııııııııııır ... bak listeye girmek için 69.9 gelecek ona göre

Kızlar coook mutlu yum coook
Yarın gideceğim parti için 38 neden olan vücudumu saran elbise mmm oldu oleyyyyy
Tebrikleeerrr darisi bizeeee :)
Profil resmine bayildim haha
Evet bende cok seviyorum bunu cok üsüyen biri olarak

Ausencia tamam canim daha dikkatli olucam ins su misafir furyasini bi atlatsam süper olacak pazar misafirim var yine ama tabiki menümü kendime göre düzenliycem

Bu arada tam emin olmamakla birlikte ben ac kalarak degilde sanirim az ve sık yiyerek kilo verebiliyorum her ne kadar bunu kabul etmem zor olsada :)bu haftada test edip emin olucan ins

Haklısın abla kendime de zaman ayıracak Arık ben de bu büyük yarış da varım hep ev iş çocuk derken çoğu şeyden geri kalıyorum

Canım benim bizimde eş iş çocuk var ...

Arada en azından çocuk yatınca ...

Kafa dağıtırsın bir , ikincisi cidden burada konuşup yazıştıkça gaza geliyor insan .

Menü yaz çıktan öteye geç azıcık .

Ausencia dimiiii dimiii kuzumm yanii cicis kokoss süper hatun olmakk varkenn napcamm cekirdegii dimiii

Heeeee yaaaaa ....

O elmacık kemiklerin daha da çıksınnnn ....

Göbek karın düzleşsinnnn ....

Bacaklarda sutun olsunnn ...

Sonra enişte

Tabii ki menünü kendine göre düzenleyeceksin

Hadi dene bakalım . Deneme yanılma olmasın da

Bu hafta 77 lere merhaba diyeceğiz unutma

Valla bakacagiz güzelim :) bu hafta öyle oldu ve güzel kilo verdim :)
77 kulaga ne hos geliyor 3.ogluma 77 ile hamile kalmistim ve en son gecen ramazanda 76.5 görmüstüm 2012 de de 75.5 la ayrilmisim vay beee demekki 75 milat benim icin :)

yarın çok yoğun olacağım sabah işi ve sporu yetiştirmem lazım 12 de evden çıkacağım çocukların kolej bursluluk sınavları var ondan önce okula ve dişçiye gidecekler inşallah dişçi etkilemez onları lakin bu sene bebelerin yıllığına 23 bin verince seneye biraz burs kazansalar diye dua ediyoruz geçen sene büyük kız bütün soruları doğru yaparak kazanmıştı 15000 tl lik burs o okulda kapandı başka niyetin sınavına da girmemişlerdi bize girdi öyle olunca o okulda bağlantılı ortak varmış ondan kapanmış kısmet bu işler tabi

Heee dimii benii kaşlarım arasindann domdomm kurşunuyla vursun hahahaha çıksın kizzz vallahh yakışır dimii dimiii

Aynen kısmet tatlım ...
Yarın bende de bi dolu program var .
Pazar boşum , değnek sınava gidecek .

Simcikkk plan su pro agirlikli beslenecem ammmma malumm kabiz olmayayim diye herogle 2 adet lahana yiyecem buna mecburum )

Gunduz 1 saat yürüyecem...aksamda ek olarak babamla cikarim yuruyuse ))

1 saat mi yürüyeceksinnn tamam o zaman bende 2 saat

Menü
Sabah
2 dl çavdar peynir zeytin
Öğle
Chialı yoğurt
Badem kuru üzüm ceviz
Akşam
Çorba
Etli bezelye
Yoğurt
Su 2 olur
Spor
60 dk eliptik
25 dk plates
Son 5 dk da 250 ip

Şu öğle ile akşam yer değiştirse ne ala menü olacak

Heee dimii benii kaşlarım arasindann domdomm kurşunuyla vursun hahahaha çıksın kizzz vallahh yakışır dimii dimiii

Delisinnn sen yakışmaz mııı ?
Afet olursun afet ....

1 saat evde 1 saat disarda hahaha ))

1 saat evde 1 saat disarda hahaha ))

Pekiiii 1 saat evde ...2 saat dışarda ... benden

Adacım şu 3-5 püf noktasını sok hayatına ... açtığım konulardaki . bazı yiyecekler cidden yağ yakımını çok hızlandırıyor ..aman diyip geçmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…