Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben geldim spordan geldimmm yarış başlamışşş

Menümü ve sporumu yazmadan önce ben çok duygulandım hatta gözlerim doldu...

Neden diyeceksiniz? Kk ile ilk tanıştığım da 90 kg ve üzerindekilere gelmiştim ben... ve şimdi ucundan da olsa 65-74 grubunda ismimi görünce vay be dedimmm

Ama yarış yeni başlıyoooooor

Sporum: 1 saat hoca ile pilates dersi 25 dk 6.5-10 arası koşu
Ahu060812
Menüm:

Kahvaltı: mantarlı omlet
Ara: 2 kuru erik 1 yeşil elma
Öğlen: yoğurtlu lorlu ıspanak salatası
Ara: bademli keten tohumlu süt
Akşam: domates çorbası

3 lt su - 2 beyaz çay - 2 kahve - yarım şitre tarçınlı su- 1 ebegümeci çayıııı

Ausencia Betulina MuMu85 D daydream11

İyi akşamlar kızlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.yeni yarışta da hepimize bol eksiler. Menümü vereyim
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su

Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir kaşar peynir bal ceviz marul roka

Ara sade kahve

Öğlen 2 kadınbudu köfte salata ve çorba

ARA Yeşilçay yanına 1 kayısı 3 badem

Akşam ton balıklı salata ve zerdeçallı yoğurt

Hu hafta sonu iki günde misafirlerim gelecek kazasız belasız atlatıcam inşallah bu yüzden yaptığım sarmalardan olmuş mu dşye akşam tadına baktım

Son ara limonlu yeşilçaylı soda

Spor 20 dk pilates yarım saat yürüyüş

Su 3 litre Ahu060812

Ayy kaptanim valla ilaç gibi oldu sevdim ben bu yeni yarış olayını. Kilosu yakın olanlar insanı daha bi gaza getirio. Mesela ben zaten sekercikiz ve pamukskr ı kendime rakip gibı görmüştüm. Hem onlari geçmeye çalışma k hemdé onları digerlerinden başarılı yapmak cabamiz değil mi doğru anladım @Ausencia

Menu bildirméce
Sabah ilik limonlu su
Öğle
2 kasık Lorlu kaşarLı 2 buçuk yumurta
Salata
2 zeytin
4 dilim beyaz peynir

Akşam
2 parça tavuk pirzola
2 yemek kasığı bulgur pilavı
Ayran salata

Çay 1 incir 1 kayısı 5 igde az dut spor yok su 3lt olmustur

Ay aksam 2 elma dilim ince . Pattis vardı . Fırında ama inşallah zarar vermez

Ayy ne kadar coşkulu ve motive edicisinn kaptancom. Canım. .lakin benı gecemicen onu diyim boşuna o kadar heyecan yapma

Ay pazartesi geç yaa. Hemen at gi merak ettim. Ben de nişanlıgimı mi giysem .ay kesin olmaz. Ay olur belki Çıldırdik valaa

Ay aksam 2 elma dilim ince . Pattis vardı . Fırında ama inşallah zarar vermez
Ne cook seviyon pattis diyet olmasada sevmem pattis )) birtek patatesli borek yapmislarsa bir dilim mecbut misafirlikte yerdim ....patates hic aklima gelmez benimmm...bizde esim kizim sever onlara yaparim agzima dahi surmem..

Ay pazartesi geç yaa. Hemen at gi merak ettim. Ben de nişanlıgimı mi giysem .ay kesin olmaz. Ay olur belki Çıldırdik valaa
Canom telden atamıyorum sebebini bilmiyorum yarın akşam evde değilim pazar sabahı Sakarya akşam İstanbul'a yoğun geçecek pazartesi söz cnm
Dene kız belki olur ha benimkiler olmaz daha var zaman

Ne cook seviyon pattis diyet olmasada sevmem pattis )) birtek patatesli borek yapmislarsa bir dilim mecbut misafirlikte yerdim ....patates hic aklima gelmez benimmm...bizde esim kizim sever onlara yaparim agzima dahi surmem..
3 ay dan fazla olmuş tur ağzıma surmedim

Sen 90 oldun mu kıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…