Sağol desteğin için uğraştım.ama son anda olmadiCanim yazamadım sana kusura bakma bu hafta sonuç kötü olmuş ama azmini moralini kaybetme eminim önümüzdeki hafta bu haftanın acısını çıkaracaksın
Bazen maalesef artilar olabiliyor canımSağol desteğin için uğraştım.ama son anda olmadi
Ay aksam 2 elma dilim ince . Pattis vardı . Fırında ama inşallah zarar vermezMenu bildirméce
Sabah ilik limonlu su
Öğle
2 kasık Lorlu kaşarLı 2 buçuk yumurta
Salata
2 zeytin
4 dilim beyaz peynir
Akşam
2 parça tavuk pirzola
2 yemek kasığı bulgur pilavı
Ayran salata
Çay 1 incir 1 kayısı 5 igde az dut spor yok su 3lt olmustur
Ayy ne kadar coşkulu ve motive edicisinn kaptancom. Canım. .lakin benı gecemicen onu diyim boşuna o kadar heyecan yapmaDely bak , deli kararlar aldık grupçak ... Artık herkes çıldırıyor ... Ona göre
Oooo tavuk şişler kalksın artık menüden ... tavuk şiş diyete uygun değil diye değil ... dışardan öğle yemeği yeme .
Akşamdan koy bol peynirli cevizli salatanı yoğurdunu .. 1 hafta böyle takıl yahu .
Farkı göreceksin .
Bak demedi deme ... Bu hafta en az -1 bekliyorum senden en az ... takım derecemiz kötü ... toparlanalım ...çoşalımmmm
Artık listedesin tabii ki de akşam akşam ne lahmacunu .
Cumalarışu ikonla bildirimler görmeyelimmmm .
Verelim gitsin kiloları .... gelsin hedefler ... bu menüyü sevmedim ..sabahı özellikle ..
Daha diyet olsun artık emiii ?
Görelim bakalımmm ...
Menüler eksiksiz gelmeli .
Sohbete katıl ya da katılma ... ama geçmişten haberdar ol .. bak yeni yarış var ...
Gaza gel azıcık yahu .
Bu hafta bireysel birincilik sözünü tutma vakti .
Di miii ya bende heyecanlandımmmmm ..En çıtır ben olacağımmmmmmmmmmmmm
Hadi Cuma niyetine :)) görmedim sondakini .
Yarışa hazırsın değil mi hülyam ?
Uçuyoruz bu haftaa
Bana da bir çoşkuuuu geldi ki sormaaaa ...gidip gelip tartılıyorummmmm
En çıtııır ben olacağımmmmm ada şansın yook
İşte bu 38 in asaleti ne de yakışmıştır pamuğuma .
Büyük yarışa hazırsın değil miiii ?
Listeye girmenin şerefine koydu benceMuMu85
Ayyy ben senin foton yorum yapacaktımmmm
Neyse hadi yaptır da yeni fotoya yaparım
Ay pazartesi geç yaa. Hemen at gi merak ettim. Ben de nişanlıgimı mi giysem .ay kesin olmaz. Ay olur belkiBomba gibi hemde kaptanim bomba ben bu elbise yı söz için alıp kilo aldığım için giyememiştim eskisi gibi coook asil durmasada oldu çok şükür beni resim grubuna alırsanız pazartesi resim atarım size canlar
Ne cook seviyon pattis diyet olmasada sevmem pattisAy aksam 2 elma dilim ince . Pattis vardı . Fırında ama inşallah zarar vermez
Canom telden atamıyorum sebebini bilmiyorum yarın akşam evde değilim pazar sabahı Sakarya akşam İstanbul'a yoğun geçecek pazartesi söz cnmAy pazartesi geç yaa. Hemen at gi merak ettim. Ben de nişanlıgimı mi giysem .ay kesin olmaz. Ay olur belkiÇıldırdik valaa
3 ay dan fazla olmuş tur ağzıma surmedimNe cook seviyon pattis diyet olmasada sevmem pattis)) birtek patatesli borek yapmislarsa bir dilim mecbut misafirlikte yerdim ....patates hic aklima gelmez benimmm...bizde esim kizim sever onlara yaparim agzima dahi surmem..
Sen 90 oldun mu kııBen geldim spordan geldimmm yarış başlamışşş
Menümü ve sporumu yazmadan önce ben çok duygulandım hatta gözlerim doldu...
Neden diyeceksiniz? Kk ile ilk tanıştığım da 90 kg ve üzerindekilere gelmiştim ben... ve şimdi ucundan da olsa 65-74 grubunda ismimi görünce vay be dedimmm
Ama yarış yeni başlıyoooooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?