Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia kaptanım ben öğlenle akşamın yerini değiştirsem varya akşama kadar boğazım durmaz dayanamam bugünde öğlen doğru düZgğn yemeye fırsatım olmadı sporu öğlen yapınca çok gecikiyor gecikince de yemek yemiyorum iki kere yemiş olmayım diye

Ne cook seviyon pattis diyet olmasada sevmem pattis )) birtek patatesli borek yapmislarsa bir dilim mecbut misafirlikte yerdim ....patates hic aklima gelmez benimmm...bizde esim kizim sever onlara yaparim agzima dahi surmem..
Ben çok seviyorum ya .hele Hamburger yanına kolayla kızz baak aklıma geldi aksam kocemın bardagindan iki yudum kola da içtim benn tüh bana. Kaptan duymasin

Ayrıldıktan sonra hamile kaldım. Yeni üye gibi işlem oluyormuş heralde dimi kaptanım. Liste konusu da hiç önemli değil. Senin liste dışındakilere de olan ilgin muhteşem. Teşekkür ederim ben kendi adıma. 3 hafta oldu başlayalı. 6 kilo verdim toplamda. İnşallah bundan sonra da düzenli şekilde veririm. Lütfen beni bırakmayın. Şimdi annem burda, eşimin en iyi arkadaşı evleniyor. O yüzden pek giremiyorum. Kına gecesinden geldim. Yarın da düğün var, yoğunum bu ara, sonra paylaşımda daha iyi olurum inşallah.

Bugünkü menüm
Sabah 2 dl ekmek marul peynir, soğanlı peynir mıhlaması 1 yumurtalı

Ara 2 kare bitter, 5 yer fıstığı

Öğle 2 dl ekmek tavuk ızgara, salata, yoğurt, şalgam suyu

Akşam yarım lahmacun

Ara 4-5 tane çerez

Su 2 lt, spor 40dk yürüyüş
Ahu060812

Canom telden atamıyorum sebebini bilmiyorum yarın akşam evde değilim pazar sabahı Sakarya akşam İstanbul'a yoğun geçecek pazartesi söz cnm
Dene kız belki olur ha benimkiler olmaz daha var zaman
Hımm tamam canım p.tesi ye kadar 1 kilo daha verirsn daha güzel olur

Ben yatıyorum canlar yavrum à duş istiom. Fiş fiş burnu akio gözler kizarik uykudan ağlayarak kalkio.ve 30 dk dà bir resmen . Uyku yook bana inşallah bu gece rahat uyur. Doktor à da götürmek gerekir mi bilmiom kelebekolacam buralara da hiç güven olmazzaten acilinde hasta olup çıkar ınsan

Yavruma dua istiom

Tırtıllar tırtıllar :) Antepia27 Fatma abla ikimiz yarışabiliriz sanırım sadece. 100üstü sadece biz varız. Grup içinde oluyor sanırım yarış da

Son düzenleme:
Rabbim hastalara şifa dertlilere deva şişmanlara diyet zayıflara afiyet versin yarın ki sınava girecek kuzulara zihin açıklığı versin inşalllah aeben D Dilekiyi
Başka kim vardı çocuğu sınava girecek hah kaptanın büyük oğlan hatırladım bide Ada'nın ki mi girecekti yaa hatlar karıştı

Adaninki bebek daha sanki

2010 du sanırım 94 :)

Ayy çok şsşırdım canım bende kilolu olmana foto grubumuza müdait olunca before after yaparmısınom
Tırtıllar tırtıllar :) Antepia27 Fatma abla ikimiz yarışabiliriz sanırım sadece. 100üstü sadece biz varız. Grup içinde oluyor sanırım yarış da

Ayyy üxüm senmisin bende yeni biri geldi sandım birlikte olmamıza çol sevindim

Ahuuuuu m benim biricik ömerimde girecek inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…