Ben çok seviyorum ya .hele Hamburger yanına kolaylaNe cook seviyon pattis diyet olmasada sevmem pattis)) birtek patatesli borek yapmislarsa bir dilim mecbut misafirlikte yerdim ....patates hic aklima gelmez benimmm...bizde esim kizim sever onlara yaparim agzima dahi surmem..
Sen 90 oldun mu kıı
Valla Evde iki çuval niğde pattisi var ki. Hızla tükenmekte3 ay dan fazla olmuş tur ağzıma surmedim
Ayrıldıktan sonra hamile kaldım. Yeni üye gibi işlem oluyormuş heralde dimi kaptanım. Liste konusu da hiç önemli değil. Senin liste dışındakilere de olan ilgin muhteşem. Teşekkür ederim ben kendi adıma. 3 hafta oldu başlayalı. 6 kilo verdim toplamda. İnşallah bundan sonra da düzenli şekilde veririm. Lütfen beni bırakmayın. Şimdi annem burda, eşimin en iyi arkadaşı evleniyor. O yüzden pek giremiyorum. Kına gecesinden geldim. Yarın da düğün var, yoğunum bu ara, sonra paylaşımda daha iyi olurum inşallah.Afiyet bal şeker olsunnn ... benim menüden çok yine ...yavrum senin adın çıkmış
eeee amaaaa n'yapayım ? kendi talep etti , kelebekle kardeş kardeş olalım dedi
Evde pişen yemekleri sayayımmm mııı
Ben yemeksiz diyetteyim 3 hafta
Çok istersem ızgara köfte/tavuk
Ya da zeytinyağlı 2 kaşık .
59 a giden yol bunun adı
Öğle ara gibi geçse de ...iyi menü kuzum .
Aynen devam .
Yeni takım içi yarış hazırlıyorum , varsın değil mi ?
Girdi :)
Ya sen 91 ile izne ayrılmışsın üzümüm ... biraz zor liste işi ... yine de deli bir anıma bakar da .
Sen pes etmeden yola devam edeceğine emin misin ? 3 hafta sonra 100 kilolarda artıları , sabitleri , 100 gr. ları görünce bu gördüğün tatlı aus un içinden canavar çıkıyor
Hımm tamam canım p.tesi ye kadar 1 kilo daha verirsn daha güzel olurCanom telden atamıyorum sebebini bilmiyorum yarın akşam evde değilim pazar sabahı Sakarya akşam İstanbul'a yoğun geçecek pazartesi söz cnm
Dene kız belki olur ha benimkiler olmaz daha var zaman
İşte şimdi kilolar bir bir gitcek masumum. Leptin salgilaniyi yaglar yaniiyiiCokkkkk açımmmmmmmmm Cokkkkk ama mutluyum
Yavruma dua istiomBen yatıyorum canlar yavrum à duş istiom. Fiş fiş burnu akio gözler kizarik uykudan ağlayarak kalkio.ve 30 dk dà bir resmen . Uyku yook bana inşallah bu gece rahat uyur. Doktor à da götürmek gerekir mi bilmiomkelebekolacam buralara da hiç güven olmazzaten acilinde hasta olup çıkar ınsan
Tırtıllar tırtıllar :)65 Altı Çıtırlar Grubu
@nehirnil111 54.7
@begum75 58.4
@Bebetomm 60.9
vorones 61.3
@Sekercikiz 61.5
@pamukskr 62
Ausencia 62.5
65-74 Arası Fıstıklar Grubu
@arselka 67
Nare83 68.9
aeben 69.7
@ada81 71.1
@Dersaadet_ 72.5
kelebekolacam 73.9
@Daydream15 74.2
mimu88 74.3
75-85 Arası Pıtırlar Grubu
@kuzularinannesi 75.5
@ecemavi 75.7
@Sherrysherrylady 76.5
@Betulina 76.7
D Dilekiyi 76.9
@cydnz_1 77.8
MuMu85 78.9
Ahu060812 79.3
@tuba52 83.9
@DelyDoly 85.9
90 + Tırtıllar Grubu
N Neshve 102.4
Antepia27 106.2
Yarışta herkes bireysel .
2 hafta sürecek yarış , toplamda verilen yüzde hesaplanacak ...
Örneğin Çıtırlar grubunun 1. si 2 hafta sonunda Aus
Her gruptan bir birinci çıkacak ... Grup birincileri de verdikleri yüzdeye göre derecelenecek ve tüm grupların bir 1. ismi çıkacak
Ayrıca gruplarda kendi aralarında yarışıyor olacak .
Kişi sayısı önemli değil , 7 kişi olan 7 ye, 2 kişi olan 2 ye bölünecek toplamda .
Yarış sonunda ...
Kendi grubunda 1 . olanın ...kendi grup sonuncusuna vereceği ceza uygulanacak
Kendi grubunda 1. olan kişi küçük bir ödüle ... tüm gruplar arasında 1. olan kişi maddi manevionore olacağı büyük ödüle sahip olacak .
1.olan takımın sonuncu olan takıma vereceği ceza olacaktır .
1.olan gruba ayrıca ödül yoktur ...Tebrik teşekkür falan dışında :)
Dediğim gibi 24 Mart bildirimleri ile ..iki haftanın ortalaması hesaplanarak sonuçlar açıklanacak
Dilek abla canını sıkma, hastalıkla ilaçla gelmiş kilolar. İnşallah çabuk giderSağol desteğin için uğraştım.ama son anda olmadi
Allah şifa versin, kolaylık versin canımYavruma dua istiom
Adaninki bebek daha sanki
2010 du sanırım 94 :)
Tırtıllar tırtıllar :)Antepia27 Fatma abla ikimiz yarışabiliriz sanırım sadece. 100üstü sadece biz varız. Grup içinde oluyor sanırım yarış da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?