Ayy ne heyecanlı Rabbim muvaffak etsin emeklerini boşa çıkarmasın inşalllahAyy çok şsşırdım canım bende kilolu olmana foto grubumuza müdait olunca before after yaparmısınom
Ayyy üxüm senmisin bende yeni biri geldi sandım birlikte olmamıza çol sevindim
Ahuuuuu m benim biricik ömerimde girecek inşallah canım
Canlar ben spora kaçar ...
Hedef 22:00 23:30
Isınmada 1 mil leslie
Plank
Ağırlık
Kondisyon bisikleti (bugün yine çıkardım depodan eve)
Mekik
Twister
Hadi bakalım , giyeyim termal saunamı sarayım göbeğe streçleri
Gözlemeye kadar iyi gidiyormuş arselka ...Fıstıklar herkese başarılar
Bugün menum çok kötü benim ama hemen telafi edilecek artık
Sabah 1 dilim kepek ekmeği ile omlet peynir
Ara 5-6 kuru üzüm
Öğle Yoğurtlu ıspanak ve bir kabak bir biber dolma ikiside minnak
Ara yeşil çay
Aksam annem gözleme yaptı bir bizim burda yaygın ıspanak benzeri bir ot böreği maalesef
Su 1,5 yatana kadar 2 olur
Spor 30 dk kondisyon bisikletAusencia Ahu060812
Ben geldim spordan geldimmm yarış başlamışşş
Menümü ve sporumu yazmadan önce ben çok duygulandım hatta gözlerim doldu...
Neden diyeceksiniz? Kk ile ilk tanıştığım da 90 kg ve üzerindekilere gelmiştim ben... ve şimdi ucundan da olsa 65-74 grubunda ismimi görünce vay be dedimmm
Ama yarış yeni başlıyoooooor
İyi akşamlar kızlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.yeni yarışta da hepimize bol eksiler. Menümü vereyim
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir kaşar peynir bal ceviz marul roka
Ara sade kahve
Öğlen 2 kadınbudu köfte salata ve çorba
ARA Yeşilçay yanına 1 kayısı 3 badem
Akşam ton balıklı salata ve zerdeçallı yoğurt
Hu hafta sonu iki günde misafirlerim gelecek kazasız belasız atlatıcam inşallah bu yüzden yaptığım sarmalardan olmuş mu dşye akşam tadına baktım
Son ara limonlu yeşilçaylı soda
Spor 20 dk pilates yarım saat yürüyüş
Su 3 litreAhu060812
Ayyy canım nasıl salata çekti
Tereli domatesli maydanozlu
Acaba salata mi eklesem menülere hafta sonu , evet evet hatta sabah iki yumurtalı yumurta salatası yapayım
Merhaba grubumuza katılmak istiyorum kurallari okudum eğer kabul ederseniz çok sevinirim
Ayy kaptanim valla ilaç gibi oldu sevdim ben bu yeni yarış olayını. Kilosu yakın olanlar insanı daha bi gaza getirio. Mesela ben zaten sekercikiz ve pamukskr ı kendime rakip gibı görmüştüm. Hem onlari geçmeye çalışma k hemdé onları digerlerinden başarılı yapmak cabamiz değil mi doğru anladım@Ausencia
Menu bildirméce
Sabah ilik limonlu su
Öğle
2 kasık Lorlu kaşarLı 2 buçuk yumurta
Salata
2 zeytin
4 dilim beyaz peynir
Akşam
2 parça tavuk pirzola
2 yemek kasığı bulgur pilavı
Ayran salata
Çay 1 incir 1 kayısı 5 igde az dut spor yok su 3lt olmustur
Ayy ne kadar coşkulu ve motive edicisinn kaptancom. Canım. .lakin benı gecemicen onu diyim boşuna o kadar heyecan yapma
Ben çok seviyorum ya .hele Hamburger yanına kolaylakızz baak aklıma geldi aksam kocemın bardagindan iki yudum kola da içtim benn tüh bana. Kaptan duymasin
Ayrıldıktan sonra hamile kaldım. Yeni üye gibi işlem oluyormuş heralde dimi kaptanım. Liste konusu da hiç önemli değil. Senin liste dışındakilere de olan ilgin muhteşem. Teşekkür ederim ben kendi adıma. 3 hafta oldu başlayalı. 6 kilo verdim toplamda. İnşallah bundan sonra da düzenli şekilde veririm. Lütfen beni bırakmayın. Şimdi annem burda, eşimin en iyi arkadaşı evleniyor. O yüzden pek giremiyorum. Kına gecesinden geldim. Yarın da düğün var, yoğunum bu ara, sonra paylaşımda daha iyi olurum inşallah.
Bugünkü menüm
Sabah 2 dl ekmek marul peynir, soğanlı peynir mıhlaması 1 yumurtalı
Ara 2 kare bitter, 5 yer fıstığı
Öğle 2 dl ekmek tavuk ızgara, salata, yoğurt, şalgam suyu
Akşam yarım lahmacun
Ara 4-5 tane çerez
Su 2 lt, spor 40dk yürüyüş
Ahu060812
Bugüm yine yoğun bi gündü çok şükür 400civarında mesaj okuduö derdimi yaptıö herkes let iyiymiş maşallah
Sabah kahvaltı temizlik market evde abim sohbet yemek yapma pazar a gitme derse gitme anneme gitmek eve gel oğlanı uyut geçmişi oku ve gün bitti
Hepimize hayırlı geceler iyi uykular
Arkadaşlar 2. Takımdan buraya transfer olma şansım var mı? Çok çalışkanımdır. Bol paylaşım yaparım.nolur beni de alın aranıza...
Yaaa tüh çok üzüldüm
Günaydınnnnn ....
Canım dilediğin takıma transfer olabilirsin evet .
Ama 7.takım olarak bizim listemiz dolu
Yoksa çalışkan arıları pek severim
Yaaa tüh çok üzüldümsağlık olsun o zaman size kolay gelsin diyorum.
Nasıl oldu vorones.o aylarda kulak iltihabı olabiliyor.Ben yatıyorum canlar yavrum à duş istiom. Fiş fiş burnu akio gözler kizarik uykudan ağlayarak kalkio.ve 30 dk dà bir resmen . Uyku yook bana inşallah bu gece rahat uyur. Doktor à da götürmek gerekir mi bilmiomkelebekolacam buralara da hiç güven olmazzaten acilinde hasta olup çıkar ınsan
Her emeğin karşılığı vardır sabretmek lazım çok sevindimGunaydinnnňnnnnnnnn
Tartı banada olalalaaaaa dedi
Ben sok.
68.1 dedi tartı yani düne göre -800
Ya valla o börek beni bu kadar mutlu etmeyecekti
Üzülme ... sen kararlıysan bu yolda takımlar sadece aracı :)
Kısa zamanda mezun olursun gör bak , aus dedi dersin :)
Sana da kolay ve keyifli gelsinnn kilo verme sürecin
Ay adaaaa bosuna ada teyzesi kilikli demiyorum benim bu 3 numara ayni sen.patates yemez.Ne cook seviyon pattis diyet olmasada sevmem pattis)) birtek patatesli borek yapmislarsa bir dilim mecbut misafirlikte yerdim ....patates hic aklima gelmez benimmm...bizde esim kizim sever onlara yaparim agzima dahi surmem..
Yaa baktım diğer takımlara ama yok kafama yatan takım. Karar defterinde istenirse 15 kişiye yükseltilebilir yazıyor. Azcık zorlasak sıkışamaz mıyım bi yere. Yıllar yıllar önce takım kaptanlığı da yaptım çok eski uyeyim.
Her emeğin karşılığı vardır sabretmek lazım çok sevindim
Canımmmmm işte 2. takımdayım ben şimdi. Ordan ayrılmak istiyorum izne ayrılamıyorum. Kendi isteğimle ayrılırsam 6 ay tekrar yarışamıyorum. Başka takıma transfer olmam lazım ama kafama uyan takım bulamadım.burası çok hoşuma gitti. İnşallah bir yolu bulunur yaa çok istiyorum.Ankaaaa selammm listesiz takilirim dersen kal bence takımın motivasyonu çok yüksek
Bir iki aya yer açılırsa listeyede girersinAusencia senin adına konuşmuş gibi oldum aama dayanamadım beyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?