Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy ne heyecanlı Rabbim muvaffak etsin emeklerini boşa çıkarmasın inşalllah

Bugüm yine yoğun bi gündü çok şükür 400civarında mesaj okuduö derdimi yaptıö herkes let iyiymiş maşallah
Sabah kahvaltı temizlik market evde abim sohbet yemek yapma pazar a gitme derse gitme anneme gitmek eve gel oğlanı uyut geçmişi oku ve gün bitti
Hepimize hayırlı geceler iyi uykular

Ahu060812 canım işlem tamammm .
1.20 dk sürdü ....

Gözlemeye kadar iyi gidiyormuş arselka ...
O da akşam olduğu için kötü olmuş.
Bak burda tek devreye giren irade...
Geçen hafta köyde taş fırında mancarlı börek yaptı kv ... böyle pideye benzer oluyor...
Öğle saati idi ve ben sadece 2 parmak kalığında ayranla yedim ... yeminle bir tepsi yediğim zamanları bilirim ...

He he he mi de fıstıklar grubu
Seni fıstıklardan mezun edeceğiz ... bi zahmet çıtırlara inme çirozlar olursun

Menünde güzeldi ... lorlu ıspanaklı salata çekti canımmm

Eveet çıtırlar grubu rakibemmm
Menün güzel.dengeli .
Hafta sonunu da atlatırsın sen
Bu kadar emek yemekle neden zayi olsun kiiii

Ayyy canım nasıl salata çekti
Tereli domatesli maydanozlu
Acaba salata mi eklesem menülere hafta sonu , evet evet hatta sabah iki yumurtalı yumurta salatası yapayım

Yappp tabiii şekerim ... limon sık bol , bi kaşık z.yağı ... mide sorunun yoksa isot:)
Ama 1 yumurta yeter

Merhaba grubumuza katılmak istiyorum kurallari okudum eğer kabul ederseniz çok sevinirim

Merhabalarrrr ...
Grup listemiz 7.takım olarak dolu maalesef
Diğer gruplara katılım için başvurabilirsin istersen

Beniii rakip görmüyo musunnnn
Evet canımmm doğru anlamışsın ... biz çıtırlar grubu olarak diğerlerini yeneceğizzzz ... çıtırların içinde de ben sizi yenip en çıtııırrr olacağımmmm

Menü veroca iyi :)
Pattiside okudum tabii.
Bulgur pattis ... 2.5 yumurta ...

Ayy ne kadar coşkulu ve motive edicisinn kaptancom. Canım. .lakin benı gecemicen onu diyim boşuna o kadar heyecan yapma

Beni geçemezsennnn el salllaaaaa

Ben çok seviyorum ya .hele Hamburger yanına kolayla kızz baak aklıma geldi aksam kocemın bardagindan iki yudum kola da içtim benn tüh bana. Kaptan duymasin

Ooooo bi de iki fırt cola

Canımmm üzümcüm ... nesvecim mi diyeyim ne diyeyim :)
Seni neden bırakayım .
Aşk olsun .
Sık sık gel işler bitince
Yok yeni üye olmuyorsun canım ...izne ayrılmışsın ... mumu kendi isteğiyle yarıştan ayrılmış ... o zaman yeni üye oluyor 6 ayda ..
Sende yüzden ayrı kaldığın etap sayısına bölünecek.
Menün de fazla karbon olmuş.

Heeee benim büyük oğlan
Rabbim tüm çocuklarımıza zihin açıklığı versin ... bize de evlatlarımız için o günleri göstersin

Fatmacım
Izinde menü yazma mecburiyetin yok elbette ama bence yaz .
Hemmm üzümle takımsınız .
2 hafta sürecek bu yarış .
Ikinizde 2 haftada 3-4 kilo verebilirsiniz ... ahh ahhh bi isteseniz .
O zamanda bizi ezer geçersiniz .
Ne oldu fatmanın yarış ruhuna ?

Arkadaşlar 2. Takımdan buraya transfer olma şansım var mı? Çok çalışkanımdır. Bol paylaşım yaparım. nolur beni de alın aranıza...

Günaydınnnnn ....
Canım dilediğin takıma transfer olabilirsin evet .
Ama 7.takım olarak bizim listemiz dolu
Yoksa çalışkan arıları pek severim

Yaaa tüh çok üzüldüm sağlık olsun o zaman size kolay gelsin diyorum.

Üzülme ... sen kararlıysan bu yolda takımlar sadece aracı :)
Kısa zamanda mezun olursun gör bak , aus dedi dersin :)
Sana da kolay ve keyifli gelsinnn kilo verme sürecin

Nasıl oldu vorones.o aylarda kulak iltihabı olabiliyor.
Burda önemli olan burnunu açık tutabilmek.atesi oksurugu vs var mi

Üzülme ... sen kararlıysan bu yolda takımlar sadece aracı :)
Kısa zamanda mezun olursun gör bak , aus dedi dersin :)
Sana da kolay ve keyifli gelsinnn kilo verme sürecin

Yaa baktım diğer takımlara ama yok kafama yatan takım. Karar defterinde istenirse 15 kişiye yükseltilebilir yazıyor. Azcık zorlasak sıkışamaz mıyım bi yere. Yıllar yıllar önce takım kaptanlığı da yaptım çok eski uyeyim.

Ne cook seviyon pattis diyet olmasada sevmem pattis )) birtek patatesli borek yapmislarsa bir dilim mecbut misafirlikte yerdim ....patates hic aklima gelmez benimmm...bizde esim kizim sever onlara yaparim agzima dahi surmem..
Ay adaaaa bosuna ada teyzesi kilikli demiyorum benim bu 3 numara ayni sen.patates yemez.

Ankaaaa selammm listesiz takilirim dersen kal bence takımın motivasyonu çok yüksek
Bir iki aya yer açılırsa listeyede girersin Ausencia senin adına konuşmuş gibi oldum aama dayanamadım beyaaaa

Ankaaaa selammm listesiz takilirim dersen kal bence takımın motivasyonu çok yüksek
Bir iki aya yer açılırsa listeyede girersin Ausencia senin adına konuşmuş gibi oldum aama dayanamadım beyaaaa
Canımmmmm işte 2. takımdayım ben şimdi. Ordan ayrılmak istiyorum izne ayrılamıyorum. Kendi isteğimle ayrılırsam 6 ay tekrar yarışamıyorum. Başka takıma transfer olmam lazım ama kafama uyan takım bulamadım.burası çok hoşuma gitti. İnşallah bir yolu bulunur yaa çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…