kesin o dur,okuldaki yiyecekler ne kadar güvenli tartışılır,benim oğlumda okul ve civarındaki yerlerde yiyiyo ama mecbur yapacak bişey yokSagol Begumum okulda yiyor oglenleri herhalde o dokundu..bilmiyorum cok cekti gece yavrum..
Evet olduk Begüşüm gel sarılalımnill morti mi olduk senlen
benimde yarın büyük sınavım var,kurana gidicem,okunmuş yiyecekler kilo yapmazmış öyle dedilero yüzden korkmiyrumm
şimdi arkamdan aus çıkıpaynen böle yapacak
Sabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta + Yarım parçadan az beyaz peynir + 3 ad.siyah zeytin + 1 dilim çeçil peyniri - 184 kalori
Ara; 09:00- 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon arnavut cigeri + yarım kase mevsim salata - 365 kalori
Ara; 15:00 - 1 ad.sade soda
Akşam; 19:45 - çeyrek sebze çorbası + 2 minik but + 2 minik kanat fırında + yarım dilim ıspanaklı börek + ince dilim tavuk gögsü tatlısı - 597 kalori (anannem anlamıyor anlamıyor anlamıyor ağzıma tıkıyor ciddiyim espri falan değil )
2 lt su
Toplam kalori: 1148
Tek falsolu günüm bugün bu hafta daha sıkı spor daha sıkı yiyeceklerle geldim
Ausencia
Coook gecmis olsunnn oglusuna canim.Gunaydin bacilar..
Uyuyakalmisim serviscinin telefobuyla uyandim atanin etüdü vardi haliyle gidemedi..
Dun mide bulantisiyla gitmisti okula..gece 5 te anne karnim agriyor dite geldi gittim yanina yattim karnini ovaladim baya 6 gibi istifra etti ama nasil..sonra rahatladi biraz..
Ve icimden eski Hulya cikti caresizken dolaba yapisan..esim asure getirmisti aksam ve gecenin 6 sinda deli gibi asure yedim bu psikolojiyi atamiyorum iste..birsey yapamamanin caresizligininde suursuzlasiyorum..bugun ve yarin dengeleyecegim insallah kizlar..
Evet olduk Begüşüm gel sarılalımBence de yapacaktır okunmuş şeyler şifadır kilo yapmadığı nereden görünmüş
Sagolasin canim..Ataya Ömerciğe geçmiş olsun tabi annelerine de
tavuk tavuk tavuk
kıskanıyorum kıskanıyorum kıskanıyorum
sabahın güzel,öğlende süper,ciğere bayılırım
akşama yorum yok,anane menüsü,üstüne söz diyemem,ama maşallah börekler tatlılar yapmışeline koluna sağlık olsun
dimi ama nereden görülmüşyapar diyenler çarpılır mazallah
Olamazsin kiii olamasin kiiiii hahahaBu durumda ben de iki hafya sonra hem pitirlarin birincisi hem fistiklarin yeni uyesi mi olacagim
Ne kadar küçük kiz..mandalina kadar vardir o
Kolay gelsin canim..Çok iş var coook arada güzel.sohbetlerinize
Katılmak için uğrarım
Amiiiiin herşey duayla
Anam austan kacalim dedik Hulya ustada yakalandikNe kadar küçük kiz..mandalina kadar vardir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?