Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahu sen iyimisin beyb
Sınav pazar günü , kaptanın büyük oğlan ? Aus diyosan daha onun oğluş yolun başında
Adanınki ise küçüçük kızı diye biliyorum ayol
Fatmanur oğlan girecek birde

Son düzenleme:
Evet orası öyle tabi ama + lar bana bana geliyor onun ellerine sağlıkta Kıskandığını biliyorum sana tavuk yok

Ben kilo yapar diyorum ama

neyse cumaya daha var başka kaçamağın olmazsa eritirsin sen onu,hafta sonu sahile gezmeye inersin eşinle yakarsın yediklerini
nill deme öyle sus vicdan yaparım,şöyle yapsam kuran öğlen namazından sonra,1 bardak süt içip giderim,orda yerim akşamada sadece yoğurt olmaz mı ki?gerçi menüde ne var hiç bilmiyorum,sadece pide tatlı ayransa yandım zatenama pilav üstü et,tavuksa yine yırttım sayılır bol bol et tavuk alırım bide ayran belki 1 tanede tatlı

Hayırlı günler canlar

Yarın büyük gün , heyacan ve stres had safada . Bende pek yok ama kuzucukta öyle , sabah gene almış kitapları eline eksik konum çok diye dolanıyo .
Rabbım hepsinin yardımcısı olsun inşallah .
Bugun kızımı ve bi arkadaşını ve annesinide alıp göl başı tarafları götürücem biraz gava alsınlar bakalım .

Yarında gireremem sınavdan sonra yine gölbaşında bi arkadaşın bahçesine davetliyiz ..

Hafta başı görüşürüz inşallah

aeben im yarinki sinavda fistiga basarilar diliyorum.. Antepia27 Fatmacim senin oglana D Dilekiyi senin yavruna da..rabbim zihin acikligi versin..

aaaayarın sınav var demi
Rabbim emek veren herkese hayırlı bölümler hayırlı şehirlerde okumak nasip etsin,kimsenin emeğini boşta koymasın
Antepia27 D Dilekiyi ve aeben kızlar hepinizin yavrularına rabbim zihin açıklığı, stres yapmadan sakin olmayı,hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etsin (amin)

Hava bozuk yağmurlu yürüyüş yalan olur gibi ama 2 gün boyunca zaman varken leslie yapacağımİnşallah pilav et vardır bari ya

aeben im yarinki sinavda fistiga basarilar diliyorum.. Antepia27 Fatmacim senin oglana D Dilekiyi senin yavruna da..rabbim zihin acikligi versin..
Allah razı olsun

Dilekcim ve fatmacım evet bu sınavlar cocukların gelecegini belirliyor fakat ben büyük kızımdada yaşadıgım için başarıdan çok hangisi hayırlı ve onların hayatında mutluluk verecekse . 2 cihan hayatlarında hangisi daha hayırlı olacaksa o sonuçlar gelsin inşallah . Aminnn .

kesinlikle çok çok haklısın,bu sınav önemli evet ama hayat meselesi değil,hayırlı şehir,bölüm bunlar daha önemli,inşallahta öyle olur

Kizceler menümu yazip islere dalayim..

08:00 chiali yogurt

13:00 portakalli kereviz.1 dl diyet ekmek

19:00 1 corba kasesi yogurtlu semizotu.1etimek

Dün bir arkadas gondermis persembe diye yememistim 1 tane cikolatali kestane sekeri.
Hülyam aus yine yarış düzenlemiş ama aynı guruptayız .
Bu hafta bireysel okarak senle kapışalım olurmu ?.
Seni burdan biraz uzak görüyorum hem seni daha şevke getirir hemde beni , ne dersin ?

Son düzenleme:
Amannnn yarabbiiii siz ne kadar kalabalıksınız öyle mümkün değil bana yer çıkmaz burda yaaaa hiç sıkışacak yer yok

Yeni yarismamiz birinci lik getirsin takımımıza.
ecemavi alışveriş spordan sayılmasını diye ben ısrar ettim
Daktırum dün yaşadıgım olayı okudum . Ay bunu rüyamda çok görürüm o kaygı çok fena rabbım kimseyi evladıyla sınamasın . Amin .
Eşine bende kızdım tavır yapmanı hak etmiş 3 küçük çocukla dışarı çıkmak zor tek başına .

Bu konuda pek kafa dengi değiliz.bana şimdi bisey söylense yada aklıma gelse 2dk sürer hazırlık adaptasyon onun sindirmesi lazım en erken haftaya.

Canımm evladına Allah zihin açıklığı versin güzelimmm inşallah başarılı olur gezdirmek iyi fikir olmuş en azından kafası dağılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…