Ahu sen iyimisin beyb
Evet orası öyle tabi ama + lar bana bana geliyor onun ellerine sağlıktaKıskandığını biliyorum sana tavuk yok
Ben kilo yapar diyorum ama
neyse cumaya daha var başka kaçamağın olmazsa eritirsin sen onu,hafta sonu sahile gezmeye inersin eşinle yakarsın yediklerini
nill deme öyle sus vicdan yaparım,şöyle yapsam kuran öğlen namazından sonra,1 bardak süt içip giderim,orda yerim akşamada sadece yoğurt olmaz mı ki?gerçi menüde ne var hiç bilmiyorum,sadece pide tatlı ayransa yandım zatenama pilav üstü et,tavuksa yine yırttım sayılır bol bol et tavuk alırım bide ayran belki 1 tanede tatlı
Allah razı olsun
kesinlikle çok çok haklısın,bu sınav önemli evet ama hayat meselesi değil,hayırlı şehir,bölüm bunlar daha önemli,inşallahta öyle olurAllah razı olsun
Dilekcim ve fatmacım evet bu sınavlar cocukların gelecegini belirliyor fakat ben büyük kızımdada yaşadıgım için başarıdan çok hangisi hayırlı ve onların hayatında mutluluk verecekse . 2 cihan hayatlarında hangisi daha hayırlı olacaksa o sonuçlar gelsin inşallah . Aminnn .
evet yaa burasıda bugün çok sisli,yağmur yağacak gibi bide soğumuş havaHava bozuk yağmurlu yürüyüş yalan olur gibi ama 2 gün boyunca zaman varken leslie yapacağımİnşallah pilav et vardır bari ya
Hülyam aus yine yarış düzenlemiş ama aynı guruptayız .Kizceler menümu yazip islere dalayim..
08:00 chiali yogurt
13:00 portakalli kereviz.1 dl diyet ekmek
19:00 1 corba kasesi yogurtlu semizotu.1etimek
Dün bir arkadas gondermis persembe diye yememistim 1 tane cikolatali kestane sekeri.
Amannnn yarabbiiii siz ne kadar kalabalıksınız öyleŞimdiiii .... kötü bir hafta geçirmişiz ...Çok kötü değil ... orta aslında ... ama dediğim gibi her takıma bir bahar çoşkusu gelmiş ...Biz daha miskinliği atamamışız ... Yani bazılarımız
Silkelenmenin tam vakti bence.
3 haftadır duraksamadayız takım ortalamasında.
Bu hafta ben dileyen herkesle kıyasıya yarıştayım .
@Ausencia / @vorones / @pamukskr yarışı vaaaaar mesela ...
Tüm bireysel , ben şununla kıyasıya kapışırım taleplerine açığım ...
Gelelim diğer yarışa ....
Bireysel yarışalım bu hafta . Ortilikten alacağımızı aldık ...hem bazı arkadaşlar sık paylaşım da bulunmuyor , biri ortisini gaza getirirken diğer grupta biri öksüz kalıyor
Bireysel ama grup yarışı gibi bir şey .....
Şöyle ki ...
65 Altı Çıtırlar Grubu
nehirnil111 54.7
begum75 58.4
@Bebetomm 60.9
@vorones 61.3
@Sekercikiz 61.5
@pamukskr 62
@Ausencia 62.5
65-74 Arası Fıstıklar Grubu
@arselka 67
@masumm 68.9
aeben 69.7
@ada81 71.1
@Dersaadet_ 72.5
kelebekolacam 73.9
@Daydream15 74.2
@mimu88 74.3
75-85 Arası Pıtırlar Grubu
@kuzularinannesi 75.5
ecemavi 75.7
Kedibochi 76.5
@Betulina 76.7
D Dilekiyi 76.9
@cydnz_1 77.8
@MuMu85 78.9
@Ahu060812 79.3
@tuba52 83.9
DelyDoly 85.9
90 + Tırtıllar Grubu
@Benim adim uzum 102.4
Antepia27 106.2
Yarışta herkes bireysel .
2 hafta sürecek yarış , toplamda verilen yüzde hesaplanacak ...
Örneğin Çıtırlar grubunun 1. si 2 hafta sonunda Aus
Her gruptan bir birinci çıkacak ... Grup birincileri de verdikleri yüzdeye göre derecelenecek ve tüm grupların bir 1. ismi çıkacak
Ayrıca gruplarda kendi aralarında yarışıyor olacak .
Kişi sayısı önemli değil , 7 kişi olan 7 ye, 2 kişi olan 2 ye bölünecek toplamda .
Yarış sonunda ...
Kendi grubunda 1 . olanın ...kendi grup sonuncusuna vereceği ceza uygulanacak
Kendi grubunda 1. olan kişi küçük bir ödüle ... tüm gruplar arasında 1. olan kişi maddi manevionore olacağı büyük ödüle sahip olacak .
1.olan takımın sonuncu olan takıma vereceği ceza olacaktır .
1.olan gruba ayrıca ödül yoktur ...Tebrik teşekkür falan dışında :)
Dediğim gibi 24 Mart bildirimleri ile ..iki haftanın ortalaması hesaplanarak sonuçlar açıklanacak
Daktırum dün yaşadıgım olayı okudum . Ay bunu rüyamda çok görürüm o kaygı çok fenaYeni yarismamiz birinci lik getirsin takımımıza.
ecemavi alışveriş spordan sayılmasını diye ben ısrar ettim
Bu konuda pek kafa dengi değiliz.bana şimdi bisey söylense yada aklıma gelse 2dk sürer hazırlık adaptasyon onun sindirmesi lazım en erken haftaya.Daktırum dün yaşadıgım olayı okudum . Ay bunu rüyamda çok görürüm o kaygı çok fenarabbım kimseyi evladıyla sınamasın . Amin .
Eşine bende kızdım tavır yapmanı hak etmiş 3 küçük çocukla dışarı çıkmak zor tek başına.
Aynen kuzum acayip sis var keşke güzel olsaydıevet yaa burasıda bugün çok sisli,yağmur yağacak gibi bide soğumuş hava
o zaman evde spor yapmalı
Kıyamam kuzucuga benimde öylee hemenn geri iadee tekrardan geçmiş olsunSagol delycim..bizimkinin midesi hassastir hep..midesini usuttu herhalde diye düşünmustüm ama istifra edince sanki birsey dokunmuş gibi geldi..
Vayyyyyy gördüm restini. Hadi bakalım.kelebekolacam sevgili saygılı doktorum seninle bi yarışımız vardı
Sen izinde ben izinde izindekilerin yarışı bi meydan okuyorum sana baskülünü alıp kaçmamışsan hodri meydan
Canımm evladına Allah zihin açıklığı versin güzelimmm inşallah başarılı olur gezdirmek iyi fikir olmuş en azından kafası dağılır.Hayırlı günler canlar
Yarın büyük gün , heyacan ve stres had safada . Bende pek yok ama kuzucukta öyle , sabah gene almış kitapları eline eksik konum çok diye dolanıyo.
Rabbım hepsinin yardımcısı olsun inşallah .
Bugun kızımı ve bi arkadaşını ve annesinide alıp göl başı tarafları götürücem biraz gava alsınlar bakalım .
Yarında gireremem sınavdan sonra yine gölbaşında bi arkadaşın bahçesine davetliyiz ..
Hafta başı görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?