Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya bende kırmızı nick istiyorumbir daha yemek yarışmasına mı katılsam, hiç enerjim yok ama
Hosgeldin Neshvecim. Kirmizi nick ne ola ki dedim baktim benimki de kirmizi...valla sen olmasan bunun neden oldugunu bilmeyecektim..kaptaninki de yesilmis editor diye mi Allah Allah..baska renk var mi??

Dünkü menüm
Sabah
Omlet peynir acisos zeytin çay bol yeşillik
Arada
Kahve 1,5 incir bir gün kurusu
Sonra alışverişe gidince öğlen hayal oldu bir ara bir lahmacun yiyeyim dedim sonra vazgeçtim köftelerin olduğu yerde bana et konusunda güven vermedi
Akşam
ben alışverişe gidince ki maglum menü makarna hemen yanına çorba ve tabiri caizse 1 leğen salata
Ben salatayı yoğurdu ve çorbayı yedim bide çok az salataya makarna kattım
Akşam çayın yanında azcik çiğ fındık
Kızlar ben Güne 500ml limonlu suyla başlarım yazmayı unutuyorum bide suyu genelde olmuyorum bundan sonraki hedefim suyu ölçülü icmek

Gunaydin bacilar..

Uyuyakalmisim serviscinin telefobuyla uyandim atanin etüdü vardi haliyle gidemedi..

Dun mide bulantisiyla gitmisti okula..gece 5 te anne karnim agriyor dite geldi gittim yanina yattim karnini ovaladim baya 6 gibi istifra etti ama nasil..sonra rahatladi biraz..

Ve icimden eski Hulya cikti caresizken dolaba yapisan..esim asure getirmisti aksam ve gecenin 6 sinda deli gibi asure yedim bu psikolojiyi atamiyorum iste..birsey yapamamanin caresizligininde suursuzlasiyorum..bugun ve yarin dengeleyecegim insallah kizlar..

Canımm geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Yediği yada içtiği bir şey mi dokundu acabaa şimdi nasıl iyi mi

geçmiş olsun dayy,mikrop kapmıştır biryerden

Geçmiş olsun
Ya bende öyleyim işte
Umutsuz olunca can sıkılınca
Direk yiyorum hemde apsurt saatlerde

Canımm geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Yediği yada içtiği bir şey mi dokundu acabaa şimdi nasıl iyi mi
Sagol delycim..bizimkinin midesi hassastir hep..midesini usuttu herhalde diye düşünmustüm ama istifra edince sanki birsey dokunmuş gibi geldi..

Benim çıtırlarım yarışacaklarım yani begum75 Ausencia B Bebetomm vorones Sekercikiz pamukskr Gelin bakalım kankalar Dün akşam ananne olayını da az zararla kapattım ama bu hafta başka falsom olmayacak

Geçmiş olsun
Ya bende öyleyim işte
Umutsuz olunca can sıkılınca
Direk yiyorum hemde apsurt saatlerde
Sagol masumum..aynen boyle durumlarda diyettesin hulya yememelisin falan hic aklima gelmiyor..resmen saldiriyorum..yemekten medet umuyorum sanki.

Sabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta + Yarım parçadan az beyaz peynir + 3 ad.siyah zeytin + 1 dilim çeçil peyniri - 184 kalori
Ara; 09:00- 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon arnavut cigeri + yarım kase mevsim salata - 365 kalori
Ara; 15:00 - 1 ad.sade soda
Akşam; 19:45 - çeyrek sebze çorbası + 2 minik but + 2 minik kanat fırında + yarım dilim ıspanaklı börek + ince dilim tavuk gögsü tatlısı - 597 kalori (anannem anlamıyor anlamıyor anlamıyor ağzıma tıkıyor ciddiyim espri falan değil ) neyse ki karbonhidrat çok uçmadı

2 lt su

Toplam kalori: 1148

Tek falsolu günüm bugün bu hafta daha sıkı spor daha sıkı yiyeceklerle geldim

Ausencia

Bu durumda ben de iki hafya sonra hem pitirlarin birincisi hem fistiklarin yeni uyesi mi olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…