Leslie kardiyo sayılıyı canım hepsiAhu060812 canim leslie 3 mil varya sari tisörtlü olan kardio sayiliyo mu o sence arada bi kosuyo :) 2 günlük detoksda ya 90 dk yürüyüs ya 45 dk kardio var cocuklarla yürüyüse cikamam kardio niyetine lesliyi yapayim diyorum
Doktorcum 5N1k With a twist diye bi leslie var ben onuda seviyorum sanırım sarı tshirt lü olan mumunun dediği olabiliro hangi leslie ben bendekinden sıkıldım da.arada koşsun iyidir.
Ben bu hafta aldım bakalımKizlar siz ölcülerinizi aliyormusunuz ?
He zayıflayamayınca sülükleri yapıştıracan basenlere fosht fosht emdircen yağları sonrada gelecen fit daktır olaraktan uyanık seniiiikupa, sülük, akapunktur bide apiterapiye ön kayıt yaptırdım.
Anam o neeeee
Çok sağol kaptaniçem bakalım beyimiz kendini nasıl affettirecekAhu060812
Doğum günün kutlu olsun cancağızım .... Güzel yardımcım , spor bakanım kaptanım
Her yaşın bir öncekinden daha güzel olsun
Bu arada eşini okudum . Bizimde aynı benzer bir yeğen hikayemiz vardı ... onun yeğeni aynı şekilde ..yaşlarıda aynıdır belki ... Eşinin sadece söyleme tarzı doğru değilmiş bir de zamanı ...ama erkekler ve kafalarının çalışma kapasitesi ile doğru orantılı söz sanatı eksikliği diyor , geçiyorummmm .
Ahu060812 güzelim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte sağlıklı musmutlu ömnrünnn olsunn
Sağolun varolun kızlar yeni yaşımı hep birlikte geçirelim fit bi vücutla inşallahAhu060812 cum kuzum. Güzelim.
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.
Sana boncuktan kuş yaptım
Konacak pencerene..
Çıtırım çıtırsın çıtırızLeslie kardiyo sayılıyı canım hepsi
Doktorcum 5N1k With a twist diye bi leslie var ben onuda seviyorum sanırım sarı tshirt lü olan mumunun dediği olabilir
Ben bu hafta aldım bakalım
He zayıflayamayınca sülükleri yapıştıracan basenlere fosht fosht emdircen yağları sonrada gelecen fit daktır olaraktan uyanık seniiii
Anam o neeeee
Çok sağol kaptaniçem bakalım beyimiz kendini nasıl affettirecek
Sağolun varolun kızlar yeni yaşımı hep birlikte geçirelim fit bi vücutla inşallah
ay benim güzel türkçem
öyle hamama can kurban ...ya ben detaylı anlatamıyorum şimdi ciddi travmatik manzalarrrrr gördümmmmm
dur hesap yapayım
Sülükle oturmakkkk
Daktııır sizi de oturtturursa foto istiyorummmmmmmmmmmmmmm
spor kaptanım doğum günün kutlu olsunLeslie kardiyo sayılıyı canım hepsi
Doktorcum 5N1k With a twist diye bi leslie var ben onuda seviyorum sanırım sarı tshirt lü olan mumunun dediği olabilir
He zayıflayamayınca sülükleri yapıştıracan basenlere fosht fosht emdircen yağları sonrada gelecen fit daktır olaraktan uyanık seniiii
Anam o neeeee
Sağolun varolun kızlar yeni yaşımı hep birlikte geçirelim fit bi vücutla inşallah
Çıtır aday adaylığına adımı koyuyorum aha ahaÇıtırım çıtırsın çıtırız
Ayyy ben de hatirladim şimdi. Univde anne mı gotrdm . Gittigmz otelin hamami tadilata grince umumı hamamlar vardı gitTiKKK. Annaamm circipleeek bisuru yağlı tombak köyden gelmis tipler . Tamam üst açık da alt...
Merhaba kızlar dün akşam ugrayamadim akşam yemeğini çok abarttim menu yazmaya yüzüm olmadı@Ausencia hal böyle oluncada bana dün tartida görünen 66 ceeee deyip gitti maalesef bugün telafi etmeye çalışıyorum bakalım inşallah
hemen de çaktı
o bel de incelecek kaptan yok olacakasıl oturmuş seni bırakmayan yağların bence kaptanım orası azimle giderse bir daha gelmez
Canim yaaa biz bu don mevzusunda anlasimiycaz birakalim en iyisi
Ivet ivet bendimmsen neyine diyetisyenw gidiyon kiiii
Üffffffspor kaptanım doğum günün kutlu olsunyeni yaşın sana hayırlı uğurlu gelsin,dilediğin ne varsa hayırlısıyla olsun
Eki Görüntüle 1967079
üfle bakim,içindende dilek geçirmeyi unutma emi
Ahum geçen gün ben büyük kıza yaptırdım . Daktır aile hekimi seni biliyo kırmıyo yani bizim daktır öyle sağ olsun .kelebekolacam biz bu listeyi doktora nasıl sunacazz benim şu şu değerlerime bak dersek sen çok biliyon git kendin bak derse ne diyekk yada şöyle mi desek diyetisyenim şunlara şunlara bakılsın dediiii falan mı diyelim ne diyelim
TabisiÇıtır aday adaylığına adımı koyuyorum aha aha
anovv yüzünde sülükle oturmak !Mavişim incekte dogal hayat polikilinigiydi yanılmıyorsam . Ordada bacıyın tüm dediklerinden vardı . Hatta biri yüzünde sülükle oturuyordu
Güvenilir bir yer tavsiye olunur
don muhabbetleri yüzünden adım doncu şeriye çıkıcak zatiCanim yaaa biz bu don mevzusunda anlasimiycaz birakalim en iyisi
Üffffff
Hıp hızlı inen kilo diliyorummmm
Anaaa biri sönmedii
foşt foşt mu emecek sülükler.Leslie kardiyo sayılıyı canım hepsi
Anam o neeeee
ay benim güzel türkçem
Sülükle oturuyor dedim sülüğe oturuyor demedim
Az evvel bizim kanki gurubu da hatınlar konuşuyor .
Birinin görümü 10 günü geçkindir agır misafir tammammı .
Misafiri olan arkadaş başka arkadaşa soruyor ,sohbet kimde ? Tabi bi yandanda görümce muhabbeti .
-"Görümcen daha gitmedimi ?
- yeterde
Sohbet devam ediyor .
- Gitmedi .
-ya daha gitmedimi ?
- Yeterde bacım .
Siz anladınız demi sohbet yeter'de
Arkadaş 3. De anladı anca
Yoksa gidip bu gazla görümceye yeter artık diyecekti
Üffffff
Anaaa biri sönmedii
Suluk ve hacamat hep iticı ve uzak gelmiştir bana . Korkunccc allah mecubur birakmasin .!!!foşt foşt mu emecek sülükler.
allah cızırtını vermesin ahu..
bir de efekt yapıyi ya
kızlar öğleni yedim
menümü paylaşayım
sabah (07:45)
1,5 dilim ekmek
peynir
zeytin
öğlen(11:45)
etli kuru fasulye
bulgur pilavı (3 yemek yediğimiz kaşık)
yoğurt
kaptanımAusencia ara öğüne gerek olursa yoğurt yemeyi planlıyorum
akşama pırasa yapıcam bide çorba (ama ne çorbası karar vermedim) bide yoğurt yerim,dillendirince yapamıyorum ama bide spor
Kesin bende de vardır b12 ve demir eksiklikleri. Hiç gitmedim ama belirtiler o mevcutAhum geçen gün ben büyük kıza yaptırdım . Daktır aile hekimi seni biliyo kırmıyo yani bizim daktır öyle sağ olsun .
Kızım halsiz ve sürekli yorgun hocam elinizde ne tahlil varsa hepsini yapın bu konuda dedim sağ olsun herşeye baktırmış .
Sonuç demir ve b12 eksikliği
bence her kadın baktırmalı,bunlar önemli verooKesin bende de vardır b12 ve demir eksiklikleri. Hiç gitmedim ama belirtiler o mevcut
İyi ki doğdun tatlisimmmÜffffff
Anaaa biri sönmedii
Hamilelikte bakiodum da. Şimdi sağlıklı besleniom bişi olmaz artık .bence her kadın baktırmalı,bunlar önemli veroo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?