Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tutkucum sen bu kilolarıda verirsin ye şkerim pastaları taşınma telaşesiyle gider hepsi

kızlar bugün bende irem gibi yapıyorum sıvı tüketiyorum bol bol ve fzl bişey yemedim öğlen çorba içtim bol bol yeşil çay su ıhlamur 3 fincan nescafe içtim içiyorum bakalım yarın tartı ne gösterecek

cemre bu ekmek diyeti aslında aklıma yattıda şu kan şekerim düşer diye korkuyorum ben böyle hızlı kilo verdiren diyetlere güvenemiyorum sonrasına güvenemiyorum kan şekerim düşünce sapıtıyorum çünkü.

ayy negüzel kendi kendime yazıp çıkıyorum nerdesiniz kızlar huuuu huuuu oklavayı bulamadım bulsam onuda koycamda

ceycem süpersin cnm nsıl açlık varmı..bi detoksada bnm ihtiyacım var

açlık nasıl bişey oluyor gözüm bile kararmaya başladı dermişim sabah kahvaltı yaptım allahtan.şimdi 2 tane yeni dünya yedim ara öğünleri atlamayayımki kan şekerim düşmesin

açlık nasıl bişey oluyor gözüm bile kararmaya başladı dermişim sabah kahvaltı yaptım allahtan.şimdi 2 tane yeni dünya yedim ara öğünleri atlamayayımki kan şekerim düşmesin

oh süpersn akşamada hafif ve doyurucu bişiler ye boll salata yee..yarına baya fark olur cnm

bende verdim cnm o kilolarımı..şimdi vermeye çalıştıklarım hamilelik öncesindei kilolar

cnm bnm sen böyle çok içten çok sıcak geliyosun bana
aynen oyleyimdirrr
kizlar yane igrencmis brokoliyi haslayip yemek bu aksam yedim bi dahada yemeye cesaret edermiyim bilemiyorum
ben cok seviyorum kiz..hafif tuzzz.ohhh
allah kabul etsin canımm..
amin frangicim, sen nasilsin??
slm canim
gerçekten öyle tutkucum, uyuduktan sonra bile eşimle egenin başına gidip gidip seyrediyoruz doğduğundan beri.. Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı..
ayy ne guzel kizlar ya..siz boyle konustukca benim icim gidiyorr.. Allah bizleredehayirlisindan nasib etsin insallah
inşallah iyi bir anne olucaandan eminim canım
insallah dogacim, bebekleri cok seviyorum..kardesim oldugunda dunyalar benim olmustu.dogurmak ve emzirmek disinda herseyini ben yaptim..halada onun icin olurummmmm
hep böyle oluyor ben yazınca millet kaçıyor yazmak istemiyorum o zaman haliyleee
aksamci oldugum icin gelemiyorum sahablari dogacim..birde 4de kadar kadin oluyor..laf cikmasinda gelemiyorum hemen topige ama haftaya 3 gun sabahciyim, ozaman bol bol konusuruz
selam kızlar..ben yarına hazır değilim..

bugün evi resmen alıyoruz inşallah.akşamada mini bi kutlama yapıcaz çok kaçırmamaya çalışıcam
hayirli olsun canim, Allah iyi gunlerde huzur icinde oturmayi nasib etsin insallah birkere kacirmaktan birsey olmaz..

kizlar buyuk ihtimal ben yarin topige giremicem.. oyuzden listeyi aksamdan eklerim...bu hafta sira kimdeydi liste icin..gecen hafta liste yapmistim tarihleriyle..ama ilk kim unuttumusumm:26: gecmise bir bakim....yarin benim kadinin birine isi ogretmem lazim oyuzden butun gun yanimda olacak..isi ogretecegim icinde buraya ugrayamam malesef

kırmızım naber canım? şimdi haftaya liste bende ya ben haftaya tam olarak neyapacağım burda killoları ekliycem eee sonra neyapcam ?

şekerin düşebilir bilemiyorum???

kırmızım naber canım? şimdi haftaya liste bende ya ben haftaya tam olarak neyapacağım burda killoları ekliycem eee sonra neyapcam ?

isteyim canim,,cok yogun...yoruluyorum vallaha canim haftaya herkes kilosunu ekler listeye, sen hesaplamalar dogrumu diye bakacaksin ve toplam kiloyu hesaplayacaksin..kardes takimdan onay alacaksin ve onlarin listesinide onaylayacaksin sonrada paylasima ekleyeceksin..cok kolay canim...bende burda olurum haftaya, frangimde saolsun takib ediyor listeyi

ayyy brokoliye zeytinyağı limon tuz kattınmı süper oluyorr..
valla kattim ama yinede cok sevmedim ben kizartma yaparim brokoliyi

4 senemi aman allahımmm olamazzzz
:):):):):)
ama süt olsun diye yersen veremiyorsun aksine alıyorsun canım.. ben doğumdan bir süre sonra tartıda 67 yi görmüştüm ama sonra bir baktım 73 lere çıkmışım...
dogumdan sonra cok yemelisin ama kilo aldirmayacak seyler ben hamileyken alinan kilolari cabuk verirsin diyom ben hastaneden sonra hemen hamile kaldigim kiloya ulasiyorum
bende buharli tencerede yaptim ama sosunu deniyecemben sirke sarimsak bide zeytin yagi koymustum
a.s juliaciom hg nasilsin bakalimaskerini kac safagi kaldi
herkes uyumuş, iyi geceler...
ohhooo bende amma gec goruyom ha bari gunaydin deyim:)
günaydın kızlar
gunaydin canim

valla ben evlenirken ablalarim sagolsun her biri tamamladi ceyizimi ebe olan kiz kardesimde yemek takimimi hediye aldi boylece ceyizim hazirlanmis oldu:))))))))yani zahmet cekmeden evlendim

günaydın kızlar, yarına hazır mısınız?
ben hazirim

günaydın canımmm ..

yarın mııı :18::18::18::18:
hele sen verme seni falakaya yatiracagiz yarin
günaydın kızlaaar... bugün çok dikkat etmeliyim yediklerime, yarın kilo bildiricez..
insallah supriz yapmaz tarti sana canim
amin amin
patlıcan kebabı yaktın beniiii

bende yarına hazır olurum inşş
evet ya su kebaplar olmasa .bizim sucumuz degilki heo su kebaplar yapiyor zaten
hep böyle oluyor ben yazınca millet kaçıyor yazmak istemiyorum o zaman haliyleee
kiz ben burdayim nereye kacacam gel iki lafin belini kirak
benim 500 gr artık varrrr :18::18::18::18:
bugun bisey yeme yarina verirsin
selam kızlar çok işim var ..acil çıkmam lazım gelince görüşürüüüüz......
tamam tatlim gelince gorusuruz
demi ama daha ne isteyecen kiloda vermissin ohh yakisir
ekmek dietimde 2. günümde tartı yine mutlu etti beni :) kızlar herkese öneririm.... ama sonrasında yine dikkat etmek gerekiyo...
nasil bisey kizn banada anlat hele
selam kızlar..ben yarına hazır değilim..

bugün evi resmen alıyoruz inşallah.akşamada mini bi kutlama yapıcaz çok kaçırmamaya çalışıcam
sakin partide cok yeme yeni evine incecik gidebilesin diye manken gibi salina salina
azeri nerde kac gündür onu göremiyorumm :26:

azerinin sunnet telasi var ondan gelemiyor cumartesidcen sonra duzelir o bu cumartesi biz ordayiz hepbirlikte göbecikler atacagizkurtlarimizi dokecegiz

ayy negüzel kendi kendime yazıp çıkıyorum nerdesiniz kızlar huuuu huuuu oklavayı bulamadım bulsam onuda koycamda
bu hafta oklava bende kilo vermeyeni dovecem ona gore kizlar
ay allah korusun seker hastaligi cok kotu ben hamileyken yasadim berbat bisey allahtan gecti hamilelikten sonrave su an cok dikkat ediyorum benim durumunmdakiler seker hastaligina meyili olurmus o yuzden kilo almamam lazim
oh süpersn akşamada hafif ve doyurucu bişiler ye boll salata yee..yarına baya fark olur cnm
insallah canim yarin herkes kilo vermis olur

ay birine isi belletmekte gicik bisey allah sabir versin sana ben olsam vurup gozunu cikaririm herhalde hic sabirli degilim

evet ya bende ogreneyim banada sira gelecek

tamam anladim galiba basaramazsam sorarim size

kaç kez söyledim ya, sen duymamışsın. 3 gün 3 öğün 3 dlim kızarmış ekmek yiyiyorsun sadece

takım sessiz ben de hiç havamda değilim zaten cok sıkılıyorum .aklımda binbir türlü sey var sevgilimin doğum gününü bile unutmusum bu gün kendisi dedi unuttun die yoksa aklıma gelmicek..

kızlar pazar günü tatil yapıcam haberiniz olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…