ayy negüzel kendi kendime yazıp çıkıyorum nerdesiniz kızlar huuuu huuuuoklavayı bulamadım bulsam onuda koycamda
ceycem süpersin cnm nsıl açlık varmı..bi detoksada bnm ihtiyacım var
açlık nasıl bişey oluyorgözüm bile kararmaya başladı dermişim sabah kahvaltı yaptım allahtan.şimdi 2 tane yeni dünya yedim ara öğünleri atlamayayımki kan şekerim düşmesin
oh süpersn akşamada hafif ve doyurucu bişiler ye boll salata yee..yarına baya fark olur cnm
bende verdim cnm o kilolarımı..şimdi vermeye çalıştıklarım hamilelik öncesindei kilolar
cnm bnm sen böyle çok içten çok sıcak geliyosun bana
ben cok seviyorum kiz..hafif tuzzz.ohhhkizlar yane igrencmis brokoliyi haslayip yemek bu aksam yedim bi dahada yemeye cesaret edermiyim bilemiyorum
amin frangicim, sen nasilsin??allah kabul etsin canımm..
slm canimslm kızlar
ayy ne guzel kizlar ya..siz boyle konustukca benim icim gidiyorr..gerçekten öyle tutkucum, uyuduktan sonra bile eşimle egenin başına gidip gidip seyrediyoruz doğduğundan beri.. Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı..
insallah dogacim, bebekleri cok seviyorum..kardesim oldugunda dunyalar benim olmustu.dogurmak ve emzirmek disinda herseyini ben yaptim..halada onun icin olurummmmminşallah iyi bir anne olucaandan eminim canım
aksamci oldugum icin gelemiyorum sahablari dogacim..birde 4de kadar kadin oluyor..laf cikmasinda gelemiyorum hemen topigehep böyle oluyor ben yazınca millet kaçıyoryazmak istemiyorum o zaman haliyleee
hayirli olsun canim, Allah iyi gunlerde huzur icinde oturmayi nasib etsin insallahselam kızlar..ben yarına hazır değilim..
bugün evi resmen alıyoruz inşallah.akşamada mini bi kutlama yapıcaz çok kaçırmamaya çalışıcam
tutkucum sen bu kilolarıda verirsin ye şkerim pastaları taşınma telaşesiyle gider hepsi
kızlar bugün bende irem gibi yapıyorum sıvı tüketiyorum bol bol ve fzl bişey yemedim öğlen çorba içtim bol bol yeşil çay su ıhlamur 3 fincan nescafe içtim içiyorum bakalım yarın tartı ne gösterecek
cemre bu ekmek diyeti aslında aklıma yattıda şu kan şekerim düşer diye korkuyorum ben böyle hızlı kilo verdiren diyetlere güvenemiyorum sonrasına güvenemiyorum kan şekerim düşünce sapıtıyorum çünkü.
kırmızım naber canım? şimdi haftaya liste bende ya ben haftaya tam olarak neyapacağım burda killoları ekliycem eee sonra neyapcam ?
valla kattim ama yinede cok sevmedim ben kizartma yaparim brokoliyiayyy brokoliye zeytinyağı limon tuz kattınmı süper oluyorr..
:):):):):)
4 senemi aman allahımmm olamazzzz
dogumdan sonra cok yemelisin ama kilo aldirmayacak seyler ben hamileyken alinan kilolari cabuk verirsin diyom ben hastaneden sonra hemen hamile kaldigim kiloya ulasiyorumama süt olsun diye yersen veremiyorsun aksine alıyorsun canım.. ben doğumdan bir süre sonra tartıda 67 yi görmüştüm ama sonra bir baktım 73 lere çıkmışım...
bende buharli tencerede yaptim ama sosunu deniyecemben sirke sarimsak bide zeytin yagi koymustumben bayılırım brokoliye, hatta benim yaptığım sosla çok fazla sebze yemeyen eşim bile brokoli yiyor.. bu sos dışında da üzerine yoğurt gezdirip pul biber dökerek de güzel oluyor..
brokoliyi buharda pişirsen daha iyi ama öyle bir imkanın yoksa az haşla, yumuşacık olmasın, hafif ağıza gelsin..
ufak bir kavanozun içine zeytinyağı, limon, biraz hardal koy ve 1-2 diş sarımsak rendele.. kavanozu kapatıp iyice çalkala, malzemeler iyice birbirine geçsin.. sonra haşladığın brokolilerin üzerine gezdir..
bir de böyle dene, bence hoşuna gidecek..
a.s juliaciom hg nasilsin bakalimaskerini kac safagi kaldislm kızlar
ohhooo bende amma gec goruyom ha bari gunaydin deyim:)herkes uyumuş, iyi geceler...
gunaydin canimgünaydın kızlar
eline sağlık kızım daha küçük heveslenmeye meyilliyim yoksa
bende maddi manevi hep tek başına yaptım her şeyimi boş ver üzülmee
inşallah iyi bir anne olucaandan eminim canım
ne güzel güle güle kullanırlar inşallah
ben hazirimgünaydın kızlar, yarına hazır mısınız?
hele sen verme seni falakaya yatiracagiz yarin
günaydın canımmm ..
yarın mııı :18::18::18::18:
insallah supriz yapmaz tarti sana canimgünaydın kızlaaar... bugün çok dikkat etmeliyim yediklerime, yarın kilo bildiricez..
amin aminvalla canım ben bu sabah itibariyle hazırım ama yarın sabah kaç çıkarım bilemem.. böyle perşembeleri güzel kilolar gördüğüm ve gün boyu dikkat ettiğim halde cuma sabahları kendimi kilo almış olarak çok gördüm.. hayırlısı diyelim.. :18::18:
evet ya su kebaplar olmasa .bizim sucumuz degilki heo su kebaplar yapiyor zatenpatlıcan kebabı yaktın beniiii
bende yarına hazır olurum inşş
kiz ben burdayim nereye kacacam gel iki lafin belini kirakhep böyle oluyor ben yazınca millet kaçıyoryazmak istemiyorum o zaman haliyleee
bugun bisey yeme yarina verirsinbenim 500 gr artık varrrr :18::18::18::18:
tamam tatlim gelince gorusuruzselam kızlar çok işim var ..acil çıkmam lazım gelince görüşürüüüüz......
demi ama daha ne isteyecen kiloda vermissin ohh yakisirslm canlar nasılsınız bakimm
benim diyet süper gidiyor adını diyet koydum aslında diyet fln yaptığım yok sadece yediklerime çoook dikkat ediyorum. bakalım yarın nasıl bir sürprizle karşılaşacağım.
ooooh sabah erken kalkmışım duşumu almışım bol salatalıklı domatesli peynirli şekersiz çaylı bir dilim ekmekli kahvaltımızı yapmışız oğluşumla eşimle daha ne isterim allahtan
nasil bisey kizn banada anlat heleekmek dietimde 2. günümde tartı yine mutlu etti beni :) kızlar herkese öneririm.... ama sonrasında yine dikkat etmek gerekiyo...
sakin partide cok yeme yeni evine incecik gidebilesin diye manken gibi salina salinaselam kızlar..ben yarına hazır değilim..
bugün evi resmen alıyoruz inşallah.akşamada mini bi kutlama yapıcaz çok kaçırmamaya çalışıcam
azeri nerde kac gündür onu göremiyorumm :26:
bu hafta oklava bende kilo vermeyeni dovecem ona gore kizlarayy negüzel kendi kendime yazıp çıkıyorum nerdesiniz kızlar huuuu huuuuoklavayı bulamadım bulsam onuda koycamda
ay allah korusun seker hastaligi cok kotu ben hamileyken yasadim berbat bisey allahtan gecti hamilelikten sonrave su an cok dikkat ediyorum benim durumunmdakiler seker hastaligina meyili olurmus o yuzden kilo almamam lazimaçlık nasıl bişey oluyorgözüm bile kararmaya başladı dermişim sabah kahvaltı yaptım allahtan.şimdi 2 tane yeni dünya yedim ara öğünleri atlamayayımki kan şekerim düşmesin
insallah canim yarin herkes kilo vermis oluroh süpersn akşamada hafif ve doyurucu bişiler ye boll salata yee..yarına baya fark olur cnm
kizlar buyuk ihtimal ben yarin topige giremicem.. oyuzden listeyi aksamdan eklerim...bu hafta sira kimdeydi liste icin..gecen hafta liste yapmistim tarihleriyle..ama ilk kim unuttumusumm:26: gecmise bir bakim....yarin benim kadinin birine isi ogretmem lazim oyuzden butun gun yanimda olacak..isi ogretecegim icinde buraya ugrayamam malesef
kırmızım naber canım? şimdi haftaya liste bende ya ben haftaya tam olarak neyapacağım burda killoları ekliycem eee sonra neyapcam ?
isteyim canim,,cok yogun...yoruluyorum vallahacanim haftaya herkes kilosunu ekler listeye, sen hesaplamalar dogrumu diye bakacaksin ve toplam kiloyu hesaplayacaksin..kardes takimdan onay alacaksin ve onlarin listesinide onaylayacaksin sonrada paylasima ekleyeceksin..cok kolay canim...bende burda olurum haftaya, frangimde saolsun takib ediyor listeyi
ben hazirim
hele sen verme seni falakaya yatiracagiz yarin
insallah supriz yapmaz tarti sana canim
amin amin
evet ya su kebaplar olmasa .bizim sucumuz degilki heo su kebaplar yapiyor zaten
kiz ben burdayim nereye kacacam gel iki lafin belini kirak
bugun bisey yeme yarina verirsin
tamam tatlim gelince gorusuruz
demi ama daha ne isteyecen kiloda vermissin ohh yakisir
nasil bisey kizn banada anlat hele
sakin partide cok yeme yeni evine incecik gidebilesin diye manken gibi salina salina
azerinin sunnet telasi var ondan gelemiyor cumartesidcen sonra duzelir o bu cumartesi biz ordayiz hepbirlikte göbecikler atacagizkurtlarimizi dokecegiz
tamam anladim galiba basaramazsam sorarim size
kaç kez söyledim ya, sen duymamışsın. 3 gün 3 öğün 3 dlim kızarmış ekmek yiyiyorsun sadece
kiz migden bulanmiyormu???benim yogurt burnumdan geliyor artik :84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?