Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

afiyet olsun canım rarada olur öyle kaçamaklar azerinin hatrı için canın sağolsuun...
he kız bende kilo verdiğimi ilk donlardan anladıydım bacaklarımı sıkıyordu sütyenlerden taşıyordu göğüslerim kilo vermeye başlayınca bi rahat olmaya başladılar ...oh dünya varmış dedim....

kız o marullar boğazında kalmasın emii...ben bulamıyorum sen benim yerimede ye bolbol ..diyet için bulunmaz fırsat...ben yumurtalı köfte ederim ..oooh olsa da yemeseeeem..bu hafta kilo vermeliyiiim .yemic
eeem....

merhaba kızlar..

dün şehir dışındaydım, geç geldik.. iş güç derken giremedim..
şimdi burada 2 gün boyunca da yoğunluk var.. büyük patronlar geldi yurtdışından, o yüzden sürekli toplantılar v.s. var.. çok stresli...
sizden 2 gün izin istiyorum.. evden yazmaya çalışırım ama bu akşam iş yemeğimiz de olabilir, o yüzden eve de geç gidebilirim..

Son düzenleme:
frangipani ,saferan hg balli kurabiyeler siz nasilsiniz insallah siz bari kacirmadiniz hafta sonu toparlanmamiz lazim derece yapmamiz gerekiyormus ona gore ha

tamam guzelim insallah iyi gecer toplantilariniz isleriniz yoluna girer buyuk patronlar cok eziyet etmez sizekolay gelsin sana .hic olmazsa aksamlari gel ozleriz yoksa seni

kiz maruldan bisey olmaz bulursan ye hemde diyetine faydasi olur marul taze taze yenmez mi ya

ben de anladııım.....
canım benimm düğün olayına daha cok var ne yazık kii
ben 2 kere ceyiz düzücem bu gidişle
versinler kız seni sevdiğine...yürek dayanmaz valla...biz de göbecikleri atarız gıyabında sen düğün tarihinden haber ver yurdun dört bir yanında düğünün olur sayemizde....
tamam canım iznini yazdıım işlerini yoluna koy gel ama fazla kaçırma cumaya derece yapıcaaaz...
frangipani ,saferan hg balli kurabiyeler siz nasilsiniz insallah siz bari kacirmadiniz hafta sonu toparlanmamiz lazim derece yapmamiz gerekiyormus ona gore ha

iyiiiyiiiz...herkes hizayaaa...diyetler e diiiikkkkaaaaat........:82::82::82::82:

niye ki canim insalah fazla uzamaz sevdigine kavusursun:123:

babamın hiç niyeti yok beni evlendirmeye zannetmiyorum kabul edeceğini boşu boşuna alıp duruyorum işte bende

ayyy babacımm kabul etse ben sanaldada düğün yaparım

haklısın bu hafta kilo vermeliyiz artık :13:

kizlar giyabinda dugun yapalim gobecikler atalim ama sakin yemekleri kacirmayalim bari ordan tasarruf edin tamammi gozlere bakin gozlere nasil kotu kotu bakiyor cabuk hizaya girin cumaya vermeliyiz bu kilolari kilolara ölüm:113:

7. takımın fıstıklarııı..ben şimdi çıkıyorum biraz işim var siparişlerimi vermeye gidiyorum gelince görüşürüüüz....

ayyy babacımm kabul etse ben sanaldada düğün yaparım
kiz sen gercegini yap sanali bize birakonu biz yapacagiz kizlarla demi kizlar
kız eninde sonunda veriiir turşunumu kurucak..sen umudunu kaybetmeee.....
yani ne yapacak sonunda verecek yazik gencler essizmi kalsin
7. takımın fıstıklarııı..ben şimdi çıkıyorum biraz işim var siparişlerimi vermeye gidiyorum gelince görüşürüüüz....

benimki de kızımı kimselere veremem diyor

alllah allah seni alirken iyiydide kizini verincemi zor gelecek

kolay gelsin işlerin yoluna girince görüşürüz

tutkucum kolay gelsin canımmm...

baya zorluyor ev işleri insanı ama sonuc güzel olunca değiyor..

sağolun kızlar.izinli sayın o zaman beni..eşim akşam koli getircek toparlanmaya başıcam artık yavaş yavaş..inş kolaylıkla hallederim
tutku,doga nasilsiniz kizlar . tutkucugum ev isi nasil gidiyor .dogacigim sen ne yapiyorsun sende hafta sonu kazazedelerindenmisin(ben oyleyimde)neyse cumaya toparlanirim insallahbana cumaya kadar yemek yasak
cnm sen zaten çok azimlisin o kaçamaklardan bişey olmaz..ben takıma gireli kaç ay oldu hala yerimde sayıyorum..
taşnma işide iyi şimdilik eşim evi boyadı tam bitmemiş kapılar kartonpiyerer kalmış onlarıda haftaya halledicek..kısmetse sonraki haftayada taşınırız..bugün çıldırdım markofoniden dünya kadar sipariş verdim..tablolar deforatif saatler..:18::18:

kolay gelsin cnm..buluşmada sizde varmışsınız ben gidemedim..halbuki ne kadar isterdim egemi öpmeyi sevmeyi..başka zamana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…