canım benimm düğün olayına daha cok var ne yazık kii
ben 2 kere ceyiz düzücem bu gidişle
afiyet olsun canım rarada olur öyle kaçamaklar azerinin hatrı için canın sağolsuun...aynen canim azeri yemedi hepsini bana verdi gecen hafta bir kilo verince kiskandi zaar ondan bana sabotaj yapti
ahada geldim hic gormemmi seni canim benim
ay ayrilma bi ay neki hemencecik gecer ayrilma sen izinli kal islerini yoluna koyunca kaldigin yerdxen devam deriz
insalla gonlune gore bir evde sen bulursun ama gercekten ev isi zor be gulum alllah herkese bu konuda kolaylik versin
boya kokusunda kalmamaniz iyi olmus annenler yakinda ne guzel benimkiler degil sehir ulker otesinde ailem
evet gercekten degiyor .meyvecimm insallah bir arada senin ev telasini yasarizdugunden sonra
he kız bende kilo verdiğimi ilk donlardan anladıydım bacaklarımı sıkıyordu sütyenlerden taşıyordu göğüslerim kilo vermeye başlayınca bi rahat olmaya başladılar ...oh dünya varmış dedim....don sütyen demişken benim dar gelen çamaşırlarım vardı hele bi sütyen bi kaç saattan fazla dayanamıyordum amaaaa şu an üzerimde raahaaat rahattt giyiyorumbiraz irade bulsam bi yerlerden kıyafetlerime kavuşacaam amaaa
ooohh görsen köfte yapasın gelirkilise gitmiştik ya geçenlerde gelirken marullar daha topraklarıyla duruyordu tazecik aldık kısır yapmıştım o gün
merhaba kızlar..
dün şehir dışındaydım, geç geldik.. iş güç derken giremedim..
şimdi burada 2 gün boyunca da yoğunluk var.. büyük patronlar geldi yurtdışından, o yüzden sürekli toplantılar v.s. var.. çok stresli...
sizden 2 gün izin istiyorum.. evden yazmaya çalışırım ama bu akşam iş yemeğimiz de olabilir, o yüzden eve de geç gidebilirim..
afiyet olsun canım rarada olur öyle kaçamaklar azerinin hatrı için canın sağolsuun...
he kız bende kilo verdiğimi ilk donlardan anladıydım bacaklarımı sıkıyordu sütyenlerden taşıyordu göğüslerim kilo vermeye başlayınca bi rahat olmaya başladılar ...oh dünya varmış dedim....
kız o marullar boğazında kalmasın emii...ben bulamıyorum sen benim yerimede ye bolbol ..diyet için bulunmaz fırsat...ben yumurtalı köfte ederim ..oooh olsa da yemeseeeem..bu hafta kilo vermeliyiiim .yemiceeem....
ben de anladııım.....anladınmı
versinler kız seni sevdiğine...yürek dayanmaz valla...biz de göbecikleri atarız gıyabında sen düğün tarihinden haber ver yurdun dört bir yanında düğünün olur sayemizde....canım benimm düğün olayına daha cok var ne yazık kii
ben 2 kere ceyiz düzücem bu gidişle
tamam canım iznini yazdıım işlerini yoluna koy gel ama fazla kaçırma cumaya derece yapıcaaaz...merhaba kızlar..
şimdi burada 2 gün boyunca da yoğunluk var.. büyük patronlar geldi yurtdışından, o yüzden sürekli toplantılar v.s. var.. çok stresli...
sizden 2 gün izin istiyorum.. evden yazmaya çalışırım ama bu akşam iş yemeğimiz de olabilir, o yüzden eve de geç gidebilirim..
frangipani ,saferan hg balli kurabiyeler siz nasilsiniz insallah siz bari kacirmadiniz hafta sonu toparlanmamiz lazim derece yapmamiz gerekiyormus ona gore ha
niye ki canim insalah fazla uzamaz sevdigine kavusursun:123:
merhaba kızlar..
ben de anladııım.....
versinler kız seni sevdiğine...yürek dayanmaz valla...biz de göbecikleri atarız gıyabında sen düğün tarihinden haber ver yurdun dört bir yanında düğünün olur sayemizde....
tamam canım iznini yazdıım işlerini yoluna koy gel ama fazla kaçırma cumaya derece yapıcaaaz...
iyiiiyiiiz...herkes hizayaaa...diyetler e diiiikkkkaaaaat........:82::82::82::82:
babamın hiç niyeti yok beni evlendirmeye zannetmiyorum kabul edeceğini boşu boşuna alıp duruyorum işte bende
afiyet olsun canım rarada olur öyle kaçamaklar azerinin hatrı için canın sağolsuun...
he kız bende kilo verdiğimi ilk donlardan anladıydım bacaklarımı sıkıyordu sütyenlerden taşıyordu göğüslerim kilo vermeye başlayınca bi rahat olmaya başladılar ...oh dünya varmış dedim....
kız o marullar boğazında kalmasın emii...ben bulamıyorum sen benim yerimede ye bolbol ..diyet için bulunmaz fırsat...ben yumurtalı köfte ederim ..oooh olsa da yemeseeeem..bu hafta kilo vermeliyiiim .yemiceeem....
ben de anladııım.....
versinler kız seni sevdiğine...yürek dayanmaz valla...biz de göbecikleri atarız gıyabında sen düğün tarihinden haber ver yurdun dört bir yanında düğünün olur sayemizde....
tamam canım iznini yazdıım işlerini yoluna koy gel ama fazla kaçırma cumaya derece yapıcaaaz...
iyiiiyiiiz...herkes hizayaaa...diyetler e diiiikkkkaaaaat........:82::82::82::82:
kız eninde sonunda veriiir turşunumu kurucak..sen umudunu kaybetmeee.....
kiz sen gercegini yap sanali bize birakonu biz yapacagiz kizlarla demi kizlarayyy babacımm kabul etse ben sanaldada düğün yaparım
yani ne yapacak sonunda verecek yazik gencler essizmi kalsinkız eninde sonunda veriiir turşunumu kurucak..sen umudunu kaybetmeee.....
7. takımın fıstıklarııı..ben şimdi çıkıyorum biraz işim var siparişlerimi vermeye gidiyorum gelince görüşürüüüz....
benimki de kızımı kimselere veremem diyor
merhaba kızlar..
7. takımın fıstıklarııı..ben şimdi çıkıyorum biraz işim var siparişlerimi vermeye gidiyorum gelince görüşürüüüz....
alllah allah seni alirken iyiydide kizini verincemi zor gelecek
kız eninde sonunda veriiir turşunumu kurucak..sen umudunu kaybetmeee.....
tutkucum kolay gelsin canımmm...
baya zorluyor ev işleri insanı ama sonuc güzel olunca değiyor..
1 aysa izin al sadece ayrılmana gerek yok bence gülümede soralım...toparlanınca geri gelirsin...
hadeee...don sutyen kappan sallasııın....doğaa bahar geldimi memleketimeee....çıktımı taze soğanlar sarmısaklar...
sağolun kızlar.izinli sayın o zaman beni..eşim akşam koli getircek toparlanmaya başıcam artık yavaş yavaş..inş kolaylıkla hallederimaynen canim azeri yemedi hepsini bana verdi gecen hafta bir kilo verince kiskandi zaar ondan bana sabotaj yapti
ahada geldim hic gormemmi seni canim benim
ay ayrilma bi ay neki hemencecik gecer ayrilma sen izinli kal islerini yoluna koyunca kaldigin yerdxen devam deriz
insalla gonlune gore bir evde sen bulursun ama gercekten ev isi zor be gulum alllah herkese bu konuda kolaylik versin
boya kokusunda kalmamaniz iyi olmus annenler yakinda ne guzel benimkiler degil sehir ulker otesinde ailem
evet gercekten degiyor .meyvecimm insallah bir arada senin ev telasini yasarizdugunden sonra
cnm sen zaten çok azimlisin o kaçamaklardan bişey olmaz..ben takıma gireli kaç ay oldu hala yerimde sayıyorum..tutku,doga nasilsiniz kizlar . tutkucugum ev isi nasil gidiyor .dogacigim sen ne yapiyorsun sende hafta sonu kazazedelerindenmisin(ben oyleyimde)neyse cumaya toparlanirim insallah bana cumaya kadar yemek yasak
merhaba kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?