Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Auscencia
yumurtalı pırasayı sormuşsun tarifi nedir diye?
aslında tarifi yok
çünkü uydurdum
önce normal zeytinyaglı pırasa olacaktı, pırasayı kavurdum az havuc dogradım. güzel kavruldu normalde pirinc yada bulgur ekleyip su ile pişirecektim ama pro nasıl eklicem buna diye düşündüm
kavrulmuş pırasaya yumurtaları çaktım
oldu mu sana yumurtalı pırasa

ben yaparım arada bunu karabiber azcık acı çok yakışır

canım çook geçmiş olsun ameliyatlık durumu neymişki teşhis ne ki ???başka bir dr daha görün derim...

Dirsekten sinir sıkışmasıymış kubital tunnel diye. Yarın Emg çektirdikten sOnra bi kaç doktora göstermeyi düşünüyorum bende tanıdık doktor olsun ki gerçeği söylesin tanıdık doktor soruşturuyorum

Afiyet olsun canım aynen aradan bir süre geçince aslında doyduğumuz anlaşılıyor bazen tabi aç kalıyoruz orası ayrı
Teşekkür ederim kuzular ameliyat dedi doktor :/ yarın emg çekilecek sonucu al gel ameliyatı konuşalım dedi çok canım sıkıldı

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahBaşka doktora da görün aynen

geçmiş olsun canım benimde vardı
sinir sıkışmam çocuk emzirmekten olmuştu benimki
sonra geçtii

hepsini mi yedin kız ?

öğlen 1 saat yürüyüş tamam, yemek 4 köfte ve yoğurt

darısı akşama

afiyet olsun sarayca
bende bugün 4 köfte cacık 2 dilim ekmek yedim ama doymadım,1 saat sonra 1 wasa yedim hala açım
bende harbiden bi tuhaflı var

gıt gıt gıdak nill
tavukçu nill
kanatların çıkacak yakında nill
ama o menünün içinde yenebilecek en mantıklı yemekte oymuş sende haklısın
çorba yok muydu çorba
benimde 2 ton balığı duruyo evde bi ara yerim inşallah

arada olur öyle, bilmem mi, dünyayı yesem doymam sandığım çok zamanlar oldu, ama sabret canım akşama az kaldı
o zamana kadar açlığında geçer belki.

arada olur öyle, bilmem mi, dünyayı yesem doymam sandığım çok zamanlar oldu, ama sabret canım akşama az kaldı
o zamana kadar açlığında geçer belki.
12 den beri açım geçmedi 4 e doğru kalan 1 wasamı ve elmamı yiycem çünkü pazara çıkıcam enerji lazım
aa wasanın yanında 2 de ceviz yemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…