ben yaparım arada bunu karabiber azcık acı çok yakışır@Auscencia
yumurtalı pırasayı sormuşsun tarifi nedir diye?
aslında tarifi yok
çünkü uydurdum
önce normal zeytinyaglı pırasa olacaktı, pırasayı kavurdum az havuc dogradım. güzel kavruldu normalde pirinc yada bulgur ekleyip su ile pişirecektim ama pro nasıl eklicem buna diye düşündüm
kavrulmuş pırasaya yumurtaları çaktım
oldu mu sana yumurtalı pırasa
Geçmiş olsun canım koluna ne olduki
mimu88 kuzumm geçmiş olsunn hayırdır inşallah kolunda ne var
canım çook geçmiş olsun ameliyatlık durumu neymişki teşhis ne ki ???başka bir dr daha görün derim...Teşekkür ederim kuzular ameliyat dedi doktor :/ yarın emg çekilecek sonucu al gel ameliyatı konuşalım dedi çok canım sıkıldı
canım çook geçmiş olsun ameliyatlık durumu neymişki teşhis ne ki ???başka bir dr daha görün derim...
Afiyet olsun canım aynen aradan bir süre geçince aslında doyduğumuz anlaşılıyor bazen tabi aç kalıyoruz orası ayrıyemekte karnıyarık vardı bu tombullardan almışlar patlıcanı
içi pişmemişti patlıcanı yani
bende içini yedim bir kase cacıkla
bir tane daha alayım dedimm , sonra acil işimm çıktı
odama geldim
anaaa bi bakmışımki doymuşummm ben aslndaa
bir dahada inmedimm
işte piskolojik açlık çekiyoruz çogu zaman aslında doymuşumm
ay karışık yazdım ama ana fikri anladıgınız inşallah
Teşekkür ederim kuzular ameliyat dedi doktor :/ yarın emg çekilecek sonucu al gel ameliyatı konuşalım dedi çok canım sıkıldı
Dirsekten sinir sıkışmasıymış kubital tunnel diye. Yarın Emg çektirdikten sOnra bi kaç doktora göstermeyi düşünüyorum bende tanıdık doktor olsun ki gerçeği söylesin tanıdık doktor soruşturuyorum
Dirsekten sinir sıkışmasıymış kubital tunnel diye. Yarın Emg çektirdikten sOnra bi kaç doktora göstermeyi düşünüyorum bende tanıdık doktor olsun ki gerçeği söylesin tanıdık doktor soruşturuyorum
Teşekkür ederim kuzular ameliyat dedi doktor :/ yarın emg çekilecek sonucu al gel ameliyatı konuşalım dedi çok canım sıkıldı
At kiminnn yaniiiBende cuma için aç gezmeyi planlıyorum
Şekerli meyveli olduğu için olabilürSadece yulaf ye
Benimkini deTünaydın Şekerim benim mesajlarımı en çok beğenen kız
Ben at mıyım hep yiyorumAt kiminnn yaniii
Benimkini degeçen baktım 54 bildirm
begum75 Begüş bil bakalım bugün ne yedim dur söyleyeyim tavuk ama 2 tane but fırında Diğer yemekler karışık kızartma + patates oturtma + tavuk döner Akşama ton balıklı salata yaparsam protein aldım bari diye vicdanımı rahatlatırım
öğlen 1 saat yürüyüş tamam, yemek 4 köfte ve yoğurt
darısı akşama
begum75 Begüş bil bakalım bugün ne yedim dur söyleyeyim tavuk ama 2 tane but fırında Diğer yemekler karışık kızartma + patates oturtma + tavuk döner Akşama ton balıklı salata yaparsam protein aldım bari diye vicdanımı rahatlatırım
afiyet olsun sarayca
bende bugün 4 köfte cacık 2 dilim ekmek yedim ama doymadım,1 saat sonra 1 wasa yedim hala açım
bende harbiden bi tuhaflı var
gıt gıt gıdak nill
tavukçu nill
kanatların çıkacak yakında nill
ama o menünün içinde yenebilecek en mantıklı yemekte oymuş sende haklısın
çorba yok muydu çorba
benimde 2 ton balığı duruyo evde bi ara yerim inşallah
2 tanede benden olsunBenimkini degeçen baktım 54 bildirm
12 den beri açım geçmedi 4 e doğru kalan 1 wasamı ve elmamı yiycem çünkü pazara çıkıcam enerji lazımarada olur öyle, bilmem mi, dünyayı yesem doymam sandığım çok zamanlar oldu, ama sabret canım akşama az kaldı
o zamana kadar açlığında geçer belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?