3 porsiyon meyve çok tatlım evet ... ve lütfen kahvaltı yap ...
Kahvaltısız güne mi başlanır yahuuuu ?
Günaydın demiş miydim
Aminnnn . Rabbim kabul etsin mumum ...
Aman dikkat tatlım zorlamadan e mi ?
kokularla ilgili de fikrimi biliyorsun :)) saç düşüyor o kadının yaptıklarına hep
anaaaaaaam çoook sevindimmmm ...darısı başımaaaaaaaaaaaa.
ya değil mi ? insan yorulacak sanıyor ma müthiş enerji oluyor ...
Hmmmmm ne rekten ne renge dönüyor saçlar canım ?
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn .
Ya en bi sevdiğim yeşil tonu ...mimuya da pek yakışmış :)
yok yok beğendim ... o göbek ölçüsü inecek
İşte buuuu ... o motive gelince sıkı sıkı tutun onu ...
Bende cuma için aç gezmeyi planlıyorumAçlıktan geberiyimmmm
Şu meyveli şekerli müslıyi yiyince neden vicdanım çok rahatsız oluyor sabah yoğurtlà yarım dan fazla kase yedim
Evet evet eksi 600
Şeri -600 gelmiş diyoolaaaa senin için
senin spor puan hala sıfır di miiiiiiiiii
Kız ovulasyon dan bi ben bi masum.
La var yaaa ...menopoz duasına çıkaracaksınız benibu ne regl geliyor bir hafta şiş ,,regliyim bir hafta şiş ... ovulasyon dönemi bir hafta şiş .... ha şükür bir hafta boş ...sonra yine regl gelecek 10 gün var
Tünaydın Şekerim benim mesajlarımı en çok beğenen kızTünaydınnn kızlarrrr
Canım geçmiş olsun ne olduki ayağınaAyy spor yapamiyorum diye cook uzuluyorum cook...dun parkta 30 dakika yurudum ayagim sismedi iyilesti mi acep....bugun yürüyüş bandinda 45 dakika bi yuruyeyim...sauna kemerimi takayim ustune sauna esofmanlarimi giydim miiii ohhh terler bassın adayi haha )) baska turlu terleyemiyorum bi tek bunlari giyince saglam terliyorum..
Geçmiş olsun canım koluna ne oldukiSelam kızlar hastaneye geldim kolum için araştırma hastanesine tam bir ana baba yuvası Allah herkesin yardımcısı olsun
Canım ben bütün mesajları okurum otomatik olmuş artık bende okudum diyede begenirimTünaydın Şekerim benim mesajlarımı en çok beğenen kız
Çok güzel bir durum bu bende genelde öyle yaparım ama sende de dikkatimi çektiCanım ben bütün mesajları okurum otomatik olmuş artık bende okudum diyede begenirim
ah kaç kez karar aldım da başaramadımKizlarr süper bir karar aldim hayatımdaki kötü alışkanlığımi birakiyorum insallahh yaniiidiyimm siz anlayinn
geçmiş olsun canımSelam kızlar hastaneye geldim kolum için araştırma hastanesine tam bir ana baba yuvası Allah herkesin yardımcısı olsun
geldim kaptancım buralardayım
yazı hatırlatman iyi oluyor masum, neyse ki daha vaktimiz var, geç kalmış sayılmayız
canım 2 yıl önce burkmuştum üstüne çook yüklenince gene şişmeye başladı çook spor yaptım abarttım ondan böyle oldu canımmm.. şimdi iyi gibi bugün test edecem spor yapacam hahahah ;Uffff cok
Canım geçmiş olsun ne olduki ayağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?