- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yok canım diğerleri vardı hangisini seçseydim sence demek istedimhepsini mi yedin kız ?
afiyet olsun sarayca
bende bugün 4 köfte cacık 2 dilim ekmek yedim ama doymadım,1 saat sonra 1 wasa yedim hala açım
bende harbiden bi tuhaflı var
gıt gıt gıdak nill
tavukçu nill
kanatların çıkacak yakında nill
ama o menünün içinde yenebilecek en mantıklı yemekte oymuş sende haklısın
çorba yok muydu çorba
benimde 2 ton balığı duruyo evde bi ara yerim inşallah
çok değil bence , en azından masum yiyecekler, sıkma canını, ara yapmış oldun işte,12 den beri açım geçmedi 4 e doğru kalan 1 wasamı ve elmamı yiycem çünkü pazara çıkıcam enerji lazım
aa wasanın yanında 2 de ceviz yemiştim
Yok canım diğerleri vardı hangisini seçseydim sence demek istedimyanında yarım kase çorba içtim yoksa diyetin ne anlamı kalır
Evet kanatlarım çıkacak melek olurum belkiEn mantıklısı oydu yanında da yarım kase tavuk çorbası içtim ahahaha bak yazasım bile gelmemiş ezogelin boğazımı yakıyor hiç sevmiyorum ne yapayım Ye ye severek yemeye çalış belki seversin
Kızlar gittim geldim kuaföre bir kaç parça kıyafet bi saç boyama 500 tl gitmiş hiç bişey anlamadım. Ama en güzel kısmı aldığım 36 beden pantolon ve gömlekler içine girebildiğime inanamadım.üstüme tam oturdu eskiden olsa belki kilo alırım 1 beden büyük alayım diye düşünürdüm şimdi ise almamalıyım o kiloları diye üstüme oturanları aldım ve bunu hep beraber yapabiliriz hepimizde bu azım ve hırs var yediğimiz onca yemek ve abur cuburdan çok daha güzel bir his, tabi ki daha yolum var ama iyi motive oldum
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim kuzular ameliyat dedi doktor :/ yarın emg çekilecek sonucu al gel ameliyatı konuşalım dedi çok canım sıkıldı
Giremedim bir türlü site açılmadı sabahtan beri.
Dünkü menüm
Sabah: biberiye-yeşilçay
Kahvaltı: 4 tane pankek büyüklüğünde yulaflı krep, lor, domates, 10 zeytin
Öğle: muz ve fıstık
Ara: çocuklara makarna pişirmiştim yarım kase salçalı makarna, 1,5 brd ayran
Akşam : kuru erik ve yabanmersinli et kavurma, 1 kase salatalıklı yoğurt
36 beden miKızlar gittim geldim kuaföre bir kaç parça kıyafet bi saç boyama 500 tl gitmiş hiç bişey anlamadım. Ama en güzel kısmı aldığım 36 beden pantolon ve gömlekler içine girebildiğime inanamadım.üstüme tam oturdu eskiden olsa belki kilo alırım 1 beden büyük alayım diye düşünürdüm şimdi ise almamalıyım o kiloları diye üstüme oturanları aldım ve bunu hep beraber yapabiliriz hepimizde bu azım ve hırs var yediğimiz onca yemek ve abur cuburdan çok daha güzel bir his, tabi ki daha yolum var ama iyi motive oldum
36 beden mikeşke benim olsa
güle güle göğsünü gere gere giyin bebeto
saçların nasıl oldu beğendin mi?
heee kafama daş geldi sankiOyyymimu88 yavrum geçmiş olsun ...olsun da ... ameliyat kokusu gelmedi hiç burnuma ... belirtilerin sinir sıkışması ..dr da öyle demiş ... bende gebelikte yaşamıştım karpal tünel sendromu .. oynatamıyordum kalıyordu öyle ...geçti gitti ...
Doktorculuk taslamayayım burdan ama sen başka dr a da git.
B Bebetomm 36 beden ha
ben 38 e talimim hala ... memnunum da ...48 nereeeeeeeeeeeeee 38 nereeeeeeeeeee benim için
AhahahahhhhNare83 ana fikri aldım yavrummm ..bunun üzerine bir basın açıklaması yapayım hatta .... gözünüzü değil karnınızı doyurun .... beyinden gelen açlık sinyalleri için bir süre yemeğe ara verin ya da çok yavaş yiyin ...bir bakacaksınız aaaaaa aslında doymuşsunuz
@Sherrysherrylady canım uydurma tariflere bayılırımmmm ...pırasaya da bayılırıımmmm .... deneyeceğimmm ... bu arada hangi artı looo ? 600 lük artı ne zaman geldiiiivalla kalpten gidecem bir gün hüttedenek
pamukskr can kuşummmm sen o açlık hissini çiğ çiğ yersinnn .... bu hafta iddian büyüktü sanki
Biz bebetodan daha zayıfız
Niye 36 değiliiiiiiz
heee kafama daş geldi sanki
sakın boyumuz kısa olmasın
36 beden istemem 38 bana yeter
Aaaaa mücverimmmm aşk olsunnnn ...sanaaaa.....beeeennnn ... taşşşşş .....
heeee 1.68 mişbebetom ...
Ben 38 bedenim ama
Sağol canım evet en azından cumaya az gaz alayımbence iyi seçim yapmışsın
akşamda ton balıklı salata
protein günü olmuş
bendee peynirli salata yiyecegimm
Harikasın canım aynen öyle vücudumuzu öyle görmek giydiklerinin yakışması o zararlı şeylerden daha güzel ve uzun hazzıKızlar gittim geldim kuaföre bir kaç parça kıyafet bi saç boyama 500 tl gitmiş hiç bişey anlamadım. Ama en güzel kısmı aldığım 36 beden pantolon ve gömlekler içine girebildiğime inanamadım.üstüme tam oturdu eskiden olsa belki kilo alırım 1 beden büyük alayım diye düşünürdüm şimdi ise almamalıyım o kiloları diye üstüme oturanları aldım ve bunu hep beraber yapabiliriz hepimizde bu azım ve hırs var yediğimiz onca yemek ve abur cuburdan çok daha güzel bir his, tabi ki daha yolum var ama iyi motive oldum
Bende 36 bedeni gördüğümde kot almıştım acayip mutlulukkızlarrr 5 leri gördügümde kendime kot mont alacagımmm
Giremedim bir türlü site açılmadı sabahtan beri.
Dünkü menüm
Sabah: biberiye-yeşilçay
Kahvaltı: 4 tane pankek büyüklüğünde yulaflı krep, lor, domates, 10 zeytin
Öğle: muz ve fıstık
Ara: çocuklara makarna pişirmiştim yarım kase salçalı makarna, 1,5 brd ayran
Akşam : kuru erik ve yabanmersinli et kavurma, 1 kase salatalıklı yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?