Aynen canım yeterki biz isteyelimBen varım1 haftalık rakip olabilirim gerisini bilemiyorum kilo verme oranım az çünkü bir yerde kalacağım
Biz istedikten sonra herşey mümkün kuzum
öğle arası burda parti var.ksırılar tatlılar.bende de corba
Kardeşine çok sevindim arkası da iyi gelir inşallah
AmiinnnHayırlı sabahlar olsun
Üç aylarımız mübarek olsun arkadaşlar .
Ne güzel ramazanın habercisi ..
Rabbım bu mübarek günler hürmetine günahlarımızı afeylesin . Hastalara şifa darda olan kullarınada çıkış yolları nasip eylesin inş
Sayılır ablam sayılmaz mı 25 puanı kaptınGünaydın Hanımlar, akşam telefonu elime alacak vaktim olmadı, menüyü yazayım
dün yediklerim
sabah
peynir
zeytin
2 dl ekmek
domates
salatalık
havuç
öğlen
4 köfte
yoğurt
ara
1 elma bir portakal
1 avuç kuru üzüm (fazla oldu maalesef)
akşam
salata
çorba
su 2+ lt
spor
20+60+20= 100 dk yürüyüş 20 dk çocuklarla gam gam dansıtoplam 120 dk Ahu060812 sayılıyor mu dans spordan ahu'm, her akşam yapayım ben,
Kız bende bende beşli kombo yapalımCuma gunu itibari ile kendime dişli bi rakip ariyorummmm bi hafta boyunca birbirimizi gaza getirecek kendimizi spor manyagi yapacagimiz bir rakip araniyooorrr.....cumaya kadar ayagim iyilesir ondan sonra gümbür gümbür sahalara donecem yok mu bana yan bakaaaannnnn heyttttttmuracatlar sahsen yapilir....
bende atladım bak sana göz kırpıyorumbeni yedeklere yaz..ay atlamasam ölürüm.
ahum artık hafta sonu hariç 25 puanlarım gelsinGünaydııınn üç aylarımız mübarek olsun
Kardeşine çok sevindim arkası da iyi gelir inşallah
Amiinnn
Anlam sizin ygs sonucu nasıl @fatmanurkaya ablamda bi ses etmedi merak ettim
Sayılır ablam sayılmaz mı 25 puanı kaptın
Kız bende bende beşli kombo yapalım
bende atladım bak sana göz kırpıyorum
tebrikler kuzum darısı bizeHey rakibeeee @Ausencia bak beri Eki Görüntüle 1974558 sence cumaya kadar tutarmiyim bunu . ay pek sevindirikim. İnşallah cuma daha eksi olur
Teşekkür ederim canım konuyu sen az cok biliyosun ama ben haksızım su an herkesin gözünde eşim bile bana kızıyorki o senin büyüğün konuyu niye açtın diye iyide olayı ben açmadımki çocuk babanesine yaklaşmadı bende onu yaklaşmasın diye öğütlemiş oldum bugun olayı görümcelerde duyar dün zaten kayınbaba duymustur kadın bütün olayları kendi lehine çevirmeyi çok güzel başarıyo suçluda ben oluyorum herzaman kimse kendindeki hatayı görmüyo offf offf yaşam enerjimi sondurduler ne diyim
Z.yağını sabahta bir şeylere ekle canım ...
Domatesine peynirine...
Akşam salatanla 1 dlm kepekli etimek yemekte bağırsakların için iyi gelebilir .
Güzel...doyurucu :) sporda yavaş tempoda olsa gelmiş ...
Güzel menü olmuş...beğendim .
Sporda menüde gayet güzel ve sağlıklı canım ...
Eklenmiş peynirle:) beraber gayet güzel adacım
Mevsimsel bir ağırlık o bence .
Sporla gidiyor ama onu da yapamıyorsun şu an.
Hmmmm çok beğendim ki
.
Yarında vicdan çorbası varmışşşş ...daha ne olsun
Tilya ne oldu ?
Hatırlamadığım bi somun ekmek değilse :) güzel menü canım .
Hmmmm cidden olmamış... dün güzeldi ... hadi bakalım tam konsantre tatlım
Akşsm patates yeme :)
Spor gelmiş şükür ...menüde güzel ahucum .
Güzel menü canım benim ... inşallah sonucuda güzel olur .
Ahhh neshve yazmıyorsun diye diyeti bozma lütfennnnn .
Güzel dilekcim .birebir diyetisyen menüsü değil sanki ... daha az geldi gözüme .
Kardeşin için sevindim çok ... hakkında hayırlısı olsun .
Menüde öğle akşam yer değiştirse ...su çoğalsa güzel olacaktı .
Sende sınavda bitti ... motive ile dönüyorsun umarım sahalara...
Canım benim ya ... konuyu daha öncede konuşmuştuk senle .
Asla taviz verme .
Sen haklısın .
Çocuk dövmek kabul edilemez . Sen anne olarak buna tepki göstermeyeceksin de kim gösterecek ?
Menün güzel...keşke akşam aç kalmasaydın ...
Wuhuuuuu pek bir hırslıyızz daktırımmm lakin ben yeneceğim
Hadi hayırlı sonuçların olsun inşallah canımGünaydın herkeseeee;
Dükkanın kapısını ben açayım hayırlı sabahlar
Emg ye gidiyorum :/
Sessiz ve derinden geliyooo bacımm çok fenaa bir rakibimem varSenin rakibin peeek sessizz kesin yağ aldiriyor diyeyim sana haha))
İnsallah saraycam çok istiyorum senin de hedefine ulaşmanı . Okula 40 be de n etegimi giyerk geldim kemerle tutturdum totom da durmuiio. Allahm sana en yakın zamanda nasip etsintebrikler kuzum darısı bize
betül tecrübeyle sabit bizim gibiler böyle bir yere varamıyor.versekte vucut toparlanmıyor.arada küçük kaçamaklarla verilen kilo az az ve görüntüsel olarakda tatminsel olmuyor.
sen minnacık bir çikolataya vicdan yapıyorsun ben elimden alınmasın diye 4-5 kurabiyeyi hüpletirken ve sonrasında pişman ola ola yutkunuyorumVe senin de dediğin gibi sonrasını toplayamaıyorum, yani bi salata yemekle yetşnmiyorsu o üzüntüyle sakıncalı olmağını düşündüğün şeylerlerle ağzını yorup duruyorum
Kısaca senin vicdanın çok akıllı, az bi şeye bile vicdana geliyor maşallah
sanırım sen daha uyanamadın canım bi kahve iç benden .anca rüyandaaaaa.sen şimdi dayanamazsın.Wuhuuuuu pek bir hırslıyızz daktırımmm lakin ben yeneceğim
inşallah canım, sağlıcakla veririm, başladım ya, yarısı bitti azı kaldı yaniİnsallah saraycam çok istiyorum senin de hedefine ulaşmanı . Okula 40 be de n etegimi giyerk geldim kemerle tutturdum totom da durmuiio. Allahm sana en yakın zamanda nasip etsin
Hadi gözün aydın canımGünaydin herkeseee
Sonunda regli oldum insallah cumaya kadar iner sislik...ayyy bu hafta ne cektim yeme krizleri geliyordu..artik istahta biterŕ cok sukur...
Teşekkür ederim canım konuyu sen az cok biliyosun ama ben haksızım su an herkesin gözünde eşim bile bana kızıyorki o senin büyüğün konuyu niye açtın diye iyide olayı ben açmadımki çocuk babanesine yaklaşmadı bende onu yaklaşmasın diye öğütlemiş oldum bugun olayı görümcelerde duyar dün zaten kayınbaba duymustur kadın bütün olayları kendi lehine çevirmeyi çok güzel başarıyo suçluda ben oluyorum herzaman kimse kendindeki hatayı görmüyo offf offf yaşam enerjimi sondurduler ne diyim
Yeşil çay zamanı.
betül tecrübeyle sabit bizim gibiler böyle bir yere varamıyor.versekte vucut toparlanmıyor.arada küçük kaçamaklarla verilen kilo az az ve görüntüsel olarakda tatminsel olmuyor.
en güzeli tam kararlı olup cıssız hedefe varmak.bilmek yetmiyo tabi uygulamak lazım.ben artık niye ben veremiyourm demiyorum bu ara cünkü düzensizim.
ama düzenli yaparkende sıfır kaçamak olmalıyım ozaman veriyorum.bakınca verenlerde aslında sıfır kaçamak.
ada81 ve Nare83 hariç.onları çözemedim.
ben sıfır kaçamak yapamıyorum .ama kilo vermek istiyorsam yapmam lazım.işi sıkı tutmam lazım.
sanırım sen daha uyanamadın canım bi kahve iç benden .anca rüyandaaaaa.sen şimdi dayanamazsın.
canım yine bu düşmüş hali zaten bundan kaybediyorum tam tahıllı yiyorumHerkes gümbür gümbür mü geliyor ne gözüm korktu sizden
Baklava ve kabak çekirdeğine kartDiğer yediklerin güzel canım toparlayacaksın inan kendine adapte oldun mu bitmiştir
Harikasınız daha ne olsun herkes çok iddalı ya
Canım sonucun güzel gelmesine çok sevindim inşallah gönlüne bir yer nasip olurMenüne gelince sandviç ve lahmacun diyete gitmedi tabi ama yine de sağlıklı görünüyorlar sanki çok zararları olmaz gibi ton balıklı lahmacun 1 tane falan
Kuru yemiş kilomu benim tutuyor inşallah senin öyle değildir diğer şekilde harikasın akşam da aç yatmışsın bravo
Ohh afiyet olsun kaptanım 1 parmak dediğin 2 çtla anca gelir herhalde
Menülerde hep ek ekmek o beyaz mı tam mı canım ekmek kalın dilim mi tabi bu da önemliGerisi gayet güzel yerinde
Günaydın canımcım regl çok etkiliyor inşallah senin şişin çabuk iner ben tam cuma sabahı oldum şaka gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?