Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydııınn üç aylarımız mübarek olsun

Kardeşine çok sevindim arkası da iyi gelir inşallah
Amiinnn
Anlam sizin ygs sonucu nasıl @fatmanurkaya ablamda bi ses etmedi merak ettim
Sayılır ablam sayılmaz mı 25 puanı kaptın
Kız bende bende beşli kombo yapalım
beni yedeklere yaz..ay atlamasam ölürüm.
bende atladım bak sana göz kırpıyorum

ahum artık hafta sonu hariç 25 puanlarım gelsin

Teşekkür ederim canım konuyu sen az cok biliyosun ama ben haksızım su an herkesin gözünde eşim bile bana kızıyorki o senin büyüğün konuyu niye açtın diye iyide olayı ben açmadımki çocuk babanesine yaklaşmadı bende onu yaklaşmasın diye öğütlemiş oldum bugun olayı görümcelerde duyar dün zaten kayınbaba duymustur kadın bütün olayları kendi lehine çevirmeyi çok güzel başarıyo suçluda ben oluyorum herzaman kimse kendindeki hatayı görmüyo offf offf yaşam enerjimi sondurduler ne diyim

betül tecrübeyle sabit bizim gibiler böyle bir yere varamıyor.versekte vucut toparlanmıyor.arada küçük kaçamaklarla verilen kilo az az ve görüntüsel olarakda tatminsel olmuyor.
en güzeli tam kararlı olup cıssız hedefe varmak.bilmek yetmiyo tabi uygulamak lazım.ben artık niye ben veremiyourm demiyorum bu ara cünkü düzensizim.
ama düzenli yaparkende sıfır kaçamak olmalıyım ozaman veriyorum.bakınca verenlerde aslında sıfır kaçamak.
ada81 ve Nare83 hariç.onları çözemedim.
ben sıfır kaçamak yapamıyorum .ama kilo vermek istiyorsam yapmam lazım.işi sıkı tutmam lazım.
Wuhuuuuu pek bir hırslıyızz daktırımmm lakin ben yeneceğim
sanırım sen daha uyanamadın canım bi kahve iç benden .anca rüyandaaaaa.sen şimdi dayanamazsın.

Günaydin herkeseee
Sonunda regli oldum insallah cumaya kadar iner sislik...ayyy bu hafta ne cektim yeme krizleri geliyordu..artik istahta biterŕ cok sukur...
Hadi gözün aydın canım regl çok önemli bişey yaaa bir gün gecikse patlıyorum menopozu hiç düşünemiyorum ben

cnmm boşver
gün gelince herşey ortay çıkar üzme kendini diycem ama üzülüyor insan işte.
ama eni sonu anlaşılırr cnmm ne oldugu

Yeşil çay zamanı.

benim süzgecimdenn , afiyet olsunn

ay bizim bünyeleri valla edisson gelse çözemezzz
bak kaçamak yok 4 günlük spor ama şiş ve artıdayımm
inankii

canım yine bu düşmüş hali zaten bundan kaybediyorum tam tahıllı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…