Hımm anladım canım iyi o zaman azaltmanda güzelcanım yine bu düşmüş hali zaten bundan kaybediyorum tam tahıllı yiyorum
Gaz yapıyor olabiliraaaaa birde test edip onayladımmm
hatta ada demese aklıma gelmezdi
lahana beni şişiriyor evet bol lif , millet çotrbasını yiyip zayıflıyor ama bana yaramıyorrr
nedenini araştırmak lazım masumcum, farklı yiyecekler yiyebilirsin, bünyeni ancak sen çözebilirsin, örneğin ben pro cuyum sebze bana yaramaz, hele lahana vs. hiç yaramıyor, artı oluyorum ertesi gününde.ay bizim bünyeleri valla edisson gelse çözemezzz
bak kaçamak yok 4 günlük spor ama şiş ve artıdayımm
inankii
nedenini araştırmak lazım masumcum, farklı yiyecekler yiyebilirsin, bünyeni ancak sen çözebilirsin, örneğin ben pro cuyum sebze bana yaramaz, hele lahana vs. hiç yaramıyor, artı oluyorum ertesi gününde.
gıda intoleransı olabilir.aaaaa birde test edip onayladımmm
hatta ada demese aklıma gelmezdi
lahana beni şişiriyor evet bol lif , millet çotrbasını yiyip zayıflıyor ama bana yaramıyorrr
Saraycam sen bana hep yasom ablamı hatirlation ya. Nden hiç mi hiç ugramionedenini araştırmak lazım masumcum, farklı yiyecekler yiyebilirsin, bünyeni ancak sen çözebilirsin, örneğin ben pro cuyum sebze bana yaramaz, hele lahana vs. hiç yaramıyor, artı oluyorum ertesi gününde.
Ben varım adacımmmmm beni al beni alllCuma gunu itibari ile kendime dişli bi rakip ariyorummmm bi hafta boyunca birbirimizi gaza getirecek kendimizi spor manyagi yapacagimiz bir rakip araniyooorrr.....cumaya kadar ayagim iyilesir ondan sonra gümbür gümbür sahalara donecem yok mu bana yan bakaaaannnnn heyttttttmuracatlar sahsen yapilir....
niye öyle oldu canım? Daha iki gün var hadi sıkalım dişimizi gitsin bi 400 gr
Ovulayonbeni sisiriyor bebekimmm..ne kadar minnak
Kolay gelsin cankaptan. . Aaayyy bendé pek severimDışardayım canlar ... çok iş var bugün . Koşturma .. sıra bekleme en bi sevdiklerim :)
Öğleden sonra damlarım .
örneğin arkadaşım var pro çok yiyince ödem oluyor, her bünye farklı demek kiya çok ilginç ben eskiden önceki kilo verme sürecinde
lahana salatası yeridm haftada 3 gün
amaa artık yaramıyor neden anlamadım
bende procuyumm , çok güzellll kilo veriyorumm
pro yediigimdee
canım bende görüşmedim uzun zamandır, ben yoğun, o yoğun, bir türlü görüşemedik, çok özledim .
Dur bi tanede ben kendime yapam bari sıcak sıcak ohh erisin yağlarYeşil çay zamanı.
örneğin arkadaşım var pro çok yiyince ödem oluyor, her bünye farklı demek ki
Ben kacar . Opuyurm sizi. Gidem aç karnımı doyuriyimcanım bende görüşmedim uzun zamandır, ben yoğun, o yoğun, bir türlü görüşemedik, çok özledim .
Amin canım inşallah düzelir bir an önce herşey ama ben yıpranıyorum işte
cnmm boşver
gün gelince herşey ortay çıkar üzme kendini diycem ama üzülüyor insan işte.
ama eni sonu anlaşılırr cnmm ne oldugu
benim süzgecimdenn , afiyet olsunn
nayırr nolmazbüyük baskı altındaım bana zorla kısır turşu yedireceler üzerinede baklava planları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?