Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hakkında yazılanları, çok fazla kaçamağın olduğunu yorumlardan az çok biliyorum ama ilk defa menü nü tam olarak inceledim,

gayet güzel bir menü,eğer bu menü ile kilo veriyorsan helal olsun derim,
canım onda son model yağ yakıcı bir bünye var maşallah, onun için o bu paşa menüyle hafatda 1,5 verir Allahın izni ile

Şirinler kadar minnakk olayım benn sadece iyiler görsün beni
şirinler kadar mı bugün ki vicdan çorbası ile gargamel bile çıkar senden İki gün yaparsan şirin babayı da çıkararırız aradan olursun minik şirine

Valla pazar günü mangal vardı, dışarı da çıksam uydum diyetime. Dünü söylemeyeyim. Paketli hiçbirşey almamak lazım eve. Olunca yeniyor 1 ay boyunca kaçamaksız yapsam vücudum da alışır ne iyi olurdu. 3 ayda 25 kilo veren hanımlar var. Ben çok yavaşım nefsime hakim olamadığım için
bir an önce yaptır tlf canım, seni fazla göremiyorum burada
Canım düzeldi gibi inşallah. Ne zormuş telefonsuzluk. Senin diyet nasıl gidiyor? Akşamları kaçırmazsan çok hızlı gider inşallah. Öpüyorum seniii

Günaydın herkeseeee;

Dükkanın kapısını ben açayım hayırlı sabahlar

Emg ye gidiyorum :/

Geçmiş olsun inş ameliyata gerek yoktur

Amin

niye öyle oldu canım? Daha iki gün var hadi sıkalım dişimizi gitsin bi 400 gr
Betusummm şahsen sıkacak disim kalmadi anacim neremi sıkam acep ayni menulerle bi hafta guzel kilo veriyom bi hafta 200 300 gidiyor...anlamiyorum hic bi degisiklik yok menude spor belkii bazen artiyir bazen azaliyor o kadar....bu gun regli oldumm insallah cumaya kadar iner sislik tartiya cikip ustumdekileri cikarip giyinmekten yoruldum anacimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…