Aslında al benden de o kadar bu hafta gene umudum yok malesef ki korkuyorumMasum da söylemiş ya Bende pro yediğimin ertesi günü +500 oluyorum direk
benim kan grubum A pozitif bu kan grubuna pro yaramıyormuş
0 pozitiflere de pro yarıyormuş mesela.
İşte bünye meselesi kimi tıkır tıkır kimi Takur tukur bende bi duraksama ya girdim ki sormayın haa sinir oldum ama motivasyonum düşmüyor sadece listeye faydam olmuyo diye dertleniyorum yoksa bu süreç beklenen bi süreçti
Aynı geçen gün ki benbenim de sabah ıspanaklı omlet vardı öğlen tavuklu ıspanak akşama roka salatası
Yine yeşillendi fiinndiik dalları
Akşama kadar anca tok tutar bence ideal canım o salam olmasa da olurÖğle yemegim
Fazla mi sizce kızlar . Ekmek var die yumurta yok Eki Görüntüle 1974585
Masum da söylemiş ya Bende pro yediğimin ertesi günü +500 oluyorum direk
İşte bünye meselesi kimi tıkır tıkır kimi Takur tukur bende bi duraksama ya girdim ki sormayın haa sinir oldum ama motivasyonum düşmüyor sadece listeye faydam olmuyo diye dertleniyorum yoksa bu süreç beklenen bi süreçti
SPOR ÇETELESİ 16.HAFTA
@Ausencia25+20+0+10+0
Ahu060812 15+0+0+0+20
@kelebekolacam0+0+0+15+15
@fatmanurkaya0+0+15
@DelyDoly10+15+20+15+10
ada81 15+10+0+10+0
begum75 15+15
@Dilekiyi10+0+0+15+10
@Bebetomm0+20+15+15+15
@ecemavi0+5
@mimu8820+25+25
N Neshve 10+0+10+5+15
nehirnil111 20+5+0+5+10
@_SARAYCA_0+0+0+5+25
@masumm 0+15+15+15
Düne sadece 2 mil leslie yazmıştın 20 dk yı da eklesekte 10 ediyo zaten 30-60 aradı 10 puanAynı geçen gün ki ben
Akşama kadar anca tok tutar bence ideal canım o salam olmasa da olur
Bende aşırı pro yiyince yaramıyor gibi bazen de değişiyor ilginçmiş bende A+ kan grubundanım
Dünü demi aldın canım 10 dünün puanı mı 30 dakika leslie 20 dakika sürekli tempolu yürüyüş
Kız Elif sen gitsen de gitmesende bizim açımızdan bişey değişmeyecek ama sen gidip salacaksan hiç gitme ne olursa olsun gel yaz aldım verdim de ama kontrolü kaybetme.gel yine gelebildiğin kadar aaa ne gitmesiGüzellikler üçaylarınız mübarek olsun, Allah ramazana erdirain hepimizi inşallah
Geçen cumaki konuşmamı tekrarlamak istemiyorum tekrar aynı şeyleri yazmıcam, 2 günde bir karar değiştirip ben gidiyorum kalıyorum muhabbeti yapmıcam daha fazla. O yüzden son karar olarak benden bu kadar diyorum.
Öptüm hepinizi Allah'a emanet olun
Mezun olmaya hak kazanmadın mı daha.yada kiloları ver ver son hafta gir mezun ol gitAslında al benden de o kadar bu hafta gene umudum yok malesef ki korkuyorum
İzne ayrılmak isteyeceğim listeyi etkilemeden yavaş yavaş gider kasmam kendimi böyle gücüme gidiyor
Düne sadece 2 mil leslie yazmıştın 20 dk yı da eklesekte 10 ediyo zaten 30-60 aradı 10 puan
Gitmek istemiyorum ki ben burda mutluyum sadece çok acele Edip becerememek üzüyor beni yoksa kovsaniz da gitmem benMezun olmaya hak kazanmadın mı daha.yada kiloları ver ver son hafta gir mezun ol git
minnakım sen çook minnaksın sana kıyamamBen varım1 haftalık rakip olabilirim gerisini bilemiyorum kilo verme oranım az çünkü bir yerde kalacağım
Biz istedikten sonra herşey mümkün kuzum
bak hele sen rakibe 25 puan haaaaaaaa gardımı alayım şimdidennnnahum artık hafta sonu hariç 25 puanlarım gelsin
ayyyy hiç takmaaaa keşke en baştan dişini gösterseydin şimdi cavp verince kötü sen oluyorsun.... en baştan tavrını koymak herzaman iyidir.... işlerine geliyorsa gelmiyorsa eyvallah...Teşekkür ederim canım konuyu sen az cok biliyosun ama ben haksızım su an herkesin gözünde eşim bile bana kızıyorki o senin büyüğün konuyu niye açtın diye iyide olayı ben açmadımki çocuk babanesine yaklaşmadı bende onu yaklaşmasın diye öğütlemiş oldum bugun olayı görümcelerde duyar dün zaten kayınbaba duymustur kadın bütün olayları kendi lehine çevirmeyi çok güzel başarıyo suçluda ben oluyorum herzaman kimse kendindeki hatayı görmüyo offf offf yaşam enerjimi sondurduler ne diyim
bendeee içtimmmmmm yeşil çayımıııı üztelik reglide oldummmm hiç canım yemek istemiyor haberin olaaaaaa hahahaYeşil çay zamanı.
evet pro bende daha işe yarıyor ama benide kabız yapıyor o yüzden bir gün sebze bir gün pro şeklinde şekillendiriyorum... özellikle tavuk çok kabız yapıyor beniiiiMasum da söylemiş ya Bende pro yediğimin ertesi günü +500 oluyorum direk
evet pro bende daha işe yarıyor ama benide kabız yapıyor o yüzden bir gün sebze bir gün pro şeklinde şekillendiriyorum... özellikle tavuk çok kabız yapıyor beniiii
Ahahahaminnakım sen çook minnaksın sana kıyamam)) sarayca acık daha etlü butluuu hahaha
kızım hiç yemez eşim sevmez ben kednime alıyorum ki arada pro yemeyim olsun diye yiyiorum ne yapayım... ama artık ata dönüyorummm kabız yapıyor tavuk beniiiiyemeyin şu tavukları zaten ada
hepsi antibiyotikli ilerde hasta edecek bunlar bizi
çocuğunada yedirme
benimde eşim ve oğlum yemiyo ben bayılırım onlar yemiyo diye almıyorum hiç evekızım hiç yemez eşim sevmez ben kednime alıyorum ki arada pro yemeyim olsun diye yiyiorum ne yapayım... ama artık ata dönüyorummm kabız yapıyor tavuk beniiii
kızım hiç yemez eşim sevmez ben kednime alıyorum ki arada pro yemeyim olsun diye yiyiorum ne yapayım... ama artık ata dönüyorummm kabız yapıyor tavuk beniiii
benimde eşim ve oğlum yemiyo ben bayılırım onlar yemiyo diye almıyorum hiç eve
kv. gelirse (bu arada yarın teşrif ediyollamış kendileri)o alır,o geldikçe yiyiyorum artık
at mııat iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?