Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında al benden de o kadar bu hafta gene umudum yok malesef ki korkuyorum
İzne ayrılmak isteyeceğim listeyi etkilemeden yavaş yavaş gider kasmam kendimi böyle gücüme gidiyor

benim de sabah ıspanaklı omlet vardı öğlen tavuklu ıspanak akşama roka salatası

Yine yeşillendi fiinndiik dalları
Aynı geçen gün ki ben
Öğle yemegim
Fazla mi sizce kızlar . Ekmek var die yumurta yok Eki Görüntüle 1974585
Akşama kadar anca tok tutar bence ideal canım o salam olmasa da olur

Bende aşırı pro yiyince yaramıyor gibi bazen de değişiyor ilginçmiş bende A+ kan grubundanım

Dünü demi aldın canım 10 dünün puanı mı 30 dakika leslie 20 dakika sürekli tempolu yürüyüş

Güzellikler üçaylarınız mübarek olsun, Allah ramazana erdirain hepimizi inşallah

Geçen cumaki konuşmamı tekrarlamak istemiyorum tekrar aynı şeyleri yazmıcam, 2 günde bir karar değiştirip ben gidiyorum kalıyorum muhabbeti yapmıcam daha fazla. O yüzden son karar olarak benden bu kadar diyorum.

Öptüm hepinizi Allah'a emanet olun

Düne sadece 2 mil leslie yazmıştın 20 dk yı da eklesekte 10 ediyo zaten 30-60 aradı 10 puan

Kız Elif sen gitsen de gitmesende bizim açımızdan bişey değişmeyecek ama sen gidip salacaksan hiç gitme ne olursa olsun gel yaz aldım verdim de ama kontrolü kaybetme.gel yine gelebildiğin kadar aaa ne gitmesi

Aslında al benden de o kadar bu hafta gene umudum yok malesef ki korkuyorum
İzne ayrılmak isteyeceğim listeyi etkilemeden yavaş yavaş gider kasmam kendimi böyle gücüme gidiyor
Mezun olmaya hak kazanmadın mı daha.yada kiloları ver ver son hafta gir mezun ol git

Ben varım 1 haftalık rakip olabilirim gerisini bilemiyorum kilo verme oranım az çünkü bir yerde kalacağım

Biz istedikten sonra herşey mümkün kuzum
minnakım sen çook minnaksın sana kıyamam )) sarayca acık daha etlü butluuu hahaha

ayyyy hiç takmaaaa keşke en baştan dişini gösterseydin şimdi cavp verince kötü sen oluyorsun.... en baştan tavrını koymak herzaman iyidir.... işlerine geliyorsa gelmiyorsa eyvallah...

evet pro bende daha işe yarıyor ama benide kabız yapıyor o yüzden bir gün sebze bir gün pro şeklinde şekillendiriyorum... özellikle tavuk çok kabız yapıyor beniiii

evet pro bende daha işe yarıyor ama benide kabız yapıyor o yüzden bir gün sebze bir gün pro şeklinde şekillendiriyorum... özellikle tavuk çok kabız yapıyor beniiii

yemeyin şu tavukları zaten ada
hepsi antibiyotikli ilerde hasta edecek bunlar bizi
çocuğunada yedirme

yemeyin şu tavukları zaten ada
hepsi antibiyotikli ilerde hasta edecek bunlar bizi
çocuğunada yedirme
kızım hiç yemez eşim sevmez ben kednime alıyorum ki arada pro yemeyim olsun diye yiyiorum ne yapayım... ama artık ata dönüyorummm kabız yapıyor tavuk beniiii

kızım hiç yemez eşim sevmez ben kednime alıyorum ki arada pro yemeyim olsun diye yiyiorum ne yapayım... ama artık ata dönüyorummm kabız yapıyor tavuk beniiii
benimde eşim ve oğlum yemiyo ben bayılırım onlar yemiyo diye almıyorum hiç eve
kv. gelirse (bu arada yarın teşrif ediyollamış kendileri)o alır,o geldikçe yiyiyorum artık
at mııat iyidir

benimde eşim ve oğlum yemiyo ben bayılırım onlar yemiyo diye almıyorum hiç eve
kv. gelirse (bu arada yarın teşrif ediyollamış kendileri)o alır,o geldikçe yiyiyorum artık
at mııat iyidir

At sağlıktır tövbe estagfirullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…