Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah ablacım, benim doktor hastane fobim var inanılmaz mutsuz oluyorum.

Bi de dün iş yerinden de canımı sıktılar. İnsanlık önemli birşey ya

Dangoz çok tatlım ... ya kulak tıkayacaksın ya ağız açacaksın ...
Bittti mi hastane işleri ?

Gayet iyi tubam , akşama ekmek eklenmese de olurmuş ..onun dışında güzel.
Sen nasıl hissediyorsun kendini ?
Kafan karışık mı hala diyet konusunda?

Aynen uyguluyorum canım diyetisyen menusunu

Aynen devam o zaman tatlım ...

Günaydin herkeseee
Sonunda regli oldum insallah cumaya kadar iner sislik...ayyy bu hafta ne cektim yeme krizleri geliyordu..artik istahta biterŕ cok sukur...

çok doğru zamanda gelmiş ..aferin ona .

Tatlım akşam az mı olmuş ne olmuş ?
Öyle çorba ile ...

Aminnnnnnnnnn .
Rabbim layıkıyla yaşamayı nasip etsin bu güzel ayları

Canım menü yorumların için gelsin bu kocamaaaaaaaaaaaaaan öpücük .

Wooowwww menü güzel tatlım ..
Spor güzel tatlımmmm ..
Gümbür gümbür mü geliyorsunnnnn neeeee

@ada81 ile de kapışıyormuşsunuz önümüzdeki hafta

Şansını fazla zorlamışsın tatlım , çarşamdan misss gibi -400 ....
Size bir tartı taktiği.
Çıktınız , sonra bi umut bir daha çıktınız az çıkar mı diye bu sefer fazla çıktı hemen daha fazla çıkın ...elinize ağır bir şey alın ... 1 kg falan fazla çıkın en az ... sonra onu bırakın . İlk haline geri dönüyor tartı

Gunaydin kizlar hayırlı mutlu sabahlar Ausencia güzelim tilyayi 2 gun yaptim sonrasi elma sirkeli suya gectim kafam karışık bu ara bugun yanimda vicdan çorbamı getirdim oglen nasipse icecegim

Vicdan çorbası & Vicdan çorbasına karşı

Kelebek mi vicdan çorbası ile daha çok vereceeeeek dely miiiii ..... bu Cuma sinemalarda

Zula haaaa

Su çok az ...

niye öyle oldu canım? Daha iki gün var hadi sıkalım dişimizi gitsin bi 400 gr

Anaaaaam yine mi kaldık 400 e ... bu hafta 800 olacak ama aus dedi dersin

Ahhh masumumm ahhhh, yaşlanmış bizim bünye.. Bizim patroniçe bizden bir kaç ay büyük ama ne yağ kullanıyorsa motor tıkırında maşallah

Lpgliyim ben

Günaydın kızlar,
Miniminnacik bir olalalm.var bu.sabah.çok şükür

Cumaya çığ olacak o minnak ..... bunu da aus dedi dersiniz ....

Canım ne zaman kavuşacaksın tele ?
Abur cubur paketli gıda eve girmesin evet ...ama diyelim ki girdi ...senin boğazından girip girmemesi tamamen senin iradene bağlı.

Eki Görüntüle 1974506

kızlar günaydın,3 aylarımız hayırlı olsun inşallah
rabbim hayırlısıyla ramazana ermeyide nasip etsin

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Evet tatlım dün olmadı. Bugün ve bundan sonra toparlayacağım inşallah

Olacak tabii tatlım , sen neleri başardın burda...ne uçuşlara geçtinnn

Talep çok adacım .

Şimdi sen , @_SARAYCA_ , Ahu060812 , Sekercikiz ..... kesin 4 lü ... .. @kelebekolacam yedeklerden dalış yapmış ..... @nehirnil111 minnaklığından kadro dışı nehir gel yavrum seni ben alayım .... minnağız ya

Hey rakibeeee @Ausencia bak beri Eki Görüntüle 1974558 sence cumaya kadar tutarmiyim bunu . ay pek sevindirikim. İnşallah cuma daha eksi olur

tut bunu , tutmak çok kolay .... hatta 59 bile olabilir ... ama ben şimdi gaza geldim ..ben daha 59.5 gördüm .... Cumaya tutuşayım azıcık bende ...

Canım sen sonuna kadar haklısın .
Haklı olduğun gibi çokta saygılı davranmışsın .
Tavrın net olsun .
Kimsenin laf kalabalığı ile seni haksız çıkarmasına göz yumma .

Wuhuuuuu pek bir hırslıyızz daktırımmm lakin ben yeneceğim

Bu cuma bu ikilinin sonucu çoook meraktayım ....

evet olabilir cnm benide lahana şişiriyor artık yememm
diyet süresincee
işte bünye farkı
ahu da mesela pro yediigkmde ertesi gün
artı oluyorum diyor

Canım prodan güzel ne var .
Madem seni zayıflatan pro ... o zaman pro ye .. sistemi bilip neden uygulamıyorsun ? hem bu kadar kafana takıyorsun hem çareyi biliyorsun ... hadi haşla yumurtaları , beyazlarını ye sabahları özellikle

büyük baskı altındaım bana zorla kısır turşu yedireceler üzerinede baklava planları var.

Bence onlar yerken sen çıkıp avm dolaştın

benim de sabah ıspanaklı omlet vardı öğlen tavuklu ıspanak akşama roka salatası

Yine yeşillendi fiinndiik dalları

Harbiden mimum haaa , yeşil ürik asit çıkıyordur senden korkarım

Öğle yemegim
Fazla mi sizce kızlar . Ekmek var die yumurta yok Eki Görüntüle 1974585

10 numara ....

Acil durum planı yapmalıyım
Spor yapmalıyım
Anam anam birşey yapmalıyım

Aslında al benden de o kadar bu hafta gene umudum yok malesef ki korkuyorum
İzne ayrılmak isteyeceğim listeyi etkilemeden yavaş yavaş gider kasmam kendimi böyle gücüme gidiyor

Pamuk mezuniyete bu kadar az kalmışken ... aşk olsun ..nerde kaldı o ilk haftalardaki gözü kara pamuk ...
Hadi ama ... azıcık oynama yap.
Azaltma , şok kür deneme ..ama bir şeyleri oynat şu iki gün ... olacak yahu ... senin meta yapar bu işi ... sen beynini hazırla yeter .

Aminnnnn .

Canım ahu da yazmış ... ara ara gelip buraya yazmanın bizim için bir sakıncası yok ki ... listede olsan anlarım ... eee o da yok ... gir zaman zaman ... vedalaşmak niye ?
Belki bugün kaybettiğin isteği iki gün sonra yine yakalayacaksın .
Gel git gel git olmasın ... sen kal ... iyi hissettiğinde yaz menü ..hissetmediğinde yazma ..olmaz mı ?

benimde eşim ve oğlum yemiyo ben bayılırım onlar yemiyo diye almıyorum hiç eve
kv. gelirse (bu arada yarın teşrif ediyollamış kendileri)o alır,o geldikçe yiyiyorum artık
at mııat iyidir
hahahahahaha et yazacaktım hiç bakmamışım yazıp çıktım hahahahahah ))

bende seni seviyorummmmmmmmmm kız kocama bu kadar seni seviyorum demedim herhallll hahahahahah

Dün akşam arkadaşlarla toplandık ya ...
Yine bir yeter daha verme muhabbeti ... yine bir yüzün çökmüş muhabbeti ...
Yeminle her birine uçan tekme atasım geldi ...

Çöksün dedim , çöksün anacım ...yüzüm çöksün , göz altlarım çöksün .... 40 yaşında 90-100 kilo olup iki adım atınca nefes nefese kalacağıma ..her bir tarafım çöksün

geçin dalganızı, el mi yaman bey mi görcez
Aşk olsun hiç dalga geçiyor gibi bir halim mi var bana minnak dedi diye güldüm

Az oldu bence de sonrasında spor yaptım midem bulantı 2 milde bıraktım spor sonrası da canım hiç bir şey çekmedi kaldım öyle

Sağol kaptanım ben yorumlamaya bayılıyorum da azıcık sen yokken yaptımdı

Geleyim ama senden korkuyorum kaptan çok aç geziyorsun sen

bende seni seviyorummmmmmmmmm kız kocama bu kadar seni seviyorum demedim herhallll hahahahahah

Koca deme banaaaa papazdık sabah ... öğle olmadan mesaj atmış ... özür mözür ... bir de dün mesajla çok şakalaşıp gülmüştük .... dünkü yazıları okudum , sabah için daha pişman oldum demiş ama sabah heeyt höyyytttt ....

Gerçi haklıydı ama

Yüz çökmesini bende sevmiyorum şimdiden başladım yüzüm çöküyor mu diye düşünmeye Öteki türlü şişko suratta mutlu etmiyor beni

Ya tiramisu bile yedim dün , aynen analizin gibi , iki çatalda puffff bitti

Yüz çökmesini bende sevmiyorum şimdiden başladım yüzüm çöküyor mu diye düşünmeye Öteki türlü şişko suratta mutlu etmiyor beni

Şİmdi harbiden bakıyorum fotolara 100 kilo iken fena ... 70 lerde surat çok iyiymiş ... şimdi az az çökme farkediyorum bende ... ama umrumda değil ...

bende regli siniri vardı biraz hırladım adama ama hiç oralı olmadı tek başınada pek keyfi olmuyor küsmenin o küsmüyor kiiii ....bide kızım sürekli benim tarafımdaa babası aaa diye ağzını açıyor kızım ayıp diyor anneye öyle şeyler denmez diyor... yazık adam diyor ki bişey demedim kızımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…