- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
İnşallah ablacım, benim doktor hastane fobim var inanılmaz mutsuz oluyorum.
Bi de dün iş yerinden de canımı sıktılar. İnsanlık önemli birşey ya
Dangoz çok tatlım ... ya kulak tıkayacaksın ya ağız açacaksın ...
Bittti mi hastane işleri ?
Ausencia abla diğer arkadaşlar dünkü menüm
sabah
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Yeşillik
Öğlen
1 parça tavuk
Salata
Sebzeli yopurt
1 dilim ekmek
Ara
Ayran
Ceviz
Ara
Süt
Akşam
Kabak yemeği
1 dilim ekmek
Cacık
Gayet iyi tubam , akşama ekmek eklenmese de olurmuş ..onun dışında güzel.
Sen nasıl hissediyorsun kendini ?
Kafan karışık mı hala diyet konusunda?
Aynen uyguluyorum canım diyetisyen menusunu
Aynen devam o zaman tatlım ...
Günaydin herkeseee
Sonunda regli oldum insallah cumaya kadar iner sislik...ayyy bu hafta ne cektim yeme krizleri geliyordu..artik istahta biterŕ cok sukur...
Dün ki menümü yazayım
Sabah; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:10 - Yarım kase tavuk çorbası + 2 ad.fırın but
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 16:00 - 1 çay bardağı şekersiz çay
Akşam; 18:45 - 1,5 kase mercimek çorbası + 3 ad.fındık
Ausencia kaptanım
Ahu060812 spor başkanımız dün 20 dakika kesintisiz yürüyüş + 30 dakika leslie (2mil) yapıldı
Tatlım akşam az mı olmuş ne olmuş ?
Öyle çorba ile ...
Hayırlı sabahlar olsun
Üç aylarımız mübarek olsun arkadaşlar .
Ne güzel ramazanın habercisi ..
Rabbım bu mübarek günler hürmetine günahlarımızı afeylesin . Hastalara şifa darda olan kullarınada çıkış yolları nasip eylesin inş
Aminnnnnnnnnn .
Rabbim layıkıyla yaşamayı nasip etsin bu güzel ayları
Herkes gümbür gümbür mü geliyor ne gözüm korktu sizden
Baklava ve kabak çekirdeğine kartDiğer yediklerin güzel canım toparlayacaksın inan kendine adapte oldun mu bitmiştir
Harikasınız daha ne olsun herkes çok iddalı ya
Canım sonucun güzel gelmesine çok sevindim inşallah gönlüne bir yer nasip olurMenüne gelince sandviç ve lahmacun diyete gitmedi tabi ama yine de sağlıklı görünüyorlar sanki çok zararları olmaz gibi ton balıklı lahmacun 1 tane falan
Kuru yemiş kilomu benim tutuyor inşallah senin öyle değildir diğer şekilde harikasın akşam da aç yatmışsın bravo
Ohh afiyet olsun kaptanım 1 parmak dediğin 2 çtla anca gelir herhalde
Menülerde hep ek ekmek o beyaz mı tam mı canım ekmek kalın dilim mi tabi bu da önemliGerisi gayet güzel yerinde
Günaydın canımcım regl çok etkiliyor inşallah senin şişin çabuk iner ben tam cuma sabahı oldum şaka gibiydi
Canım
Günaydın Hanımlar, akşam telefonu elime alacak vaktim olmadı, menüyü yazayım
dün yediklerim
sabah
peynir
zeytin
2 dl ekmek
domates
salatalık
havuç
öğlen
4 köfte
yoğurt
ara
1 elma bir portakal
1 avuç kuru üzüm (fazla oldu maalesef)
akşam
salata
çorba
su 2+ lt
spor
20+60+20= 100 dk yürüyüş 20 dk çocuklarla gam gam dansıtoplam 120 dk Ahu060812 sayılıyor mu dans spordan ahu'm, her akşam yapayım ben,
Wooowwww menü güzel tatlım ..
Spor güzel tatlımmmm ..
Gümbür gümbür mü geliyorsunnnnn neeeee
@ada81 ile de kapışıyormuşsunuz önümüzdeki hafta
ben de bu sabah üşenmedim çıktım tartıya - 400 gördüm seninç çığlığı atarken içime çok hava kaçtı galiba bi daha çıktım sadece -100.. şok oldum belki 7 defa daha çıktım yok, sadece -100.. Bu tartılar manyak mı ya
Şansını fazla zorlamışsın tatlım , çarşamdan misss gibi -400 ....
Size bir tartı taktiği.
Çıktınız , sonra bi umut bir daha çıktınız az çıkar mı diye bu sefer fazla çıktı
Gunaydin kizlar hayırlı mutlu sabahlarAusencia güzelim tilyayi 2 gun yaptim sonrasi elma sirkeli suya gectim kafam karışık bu ara bugun yanimda vicdan çorbamı getirdim oglen nasipse icecegim
Vicdan çorbası & Vicdan çorbasına karşı
Kelebek mi vicdan çorbası ile daha çok vereceeeeek dely miiiii ..... bu Cuma sinemalarda
Ausencia
SALI MENÜM
SABAH
lorlu yumurta
1 dl tb ekmek
zeytin
bir kaşık tahin pekmez
ÖĞLEN
chialı iki bardak kefir
1 mandalina
Hatırlamıyorum, zulama bakayım başka bir şey eksiltmiş miyimYok, başka bir şey yemedim sanırım..
İkindi
bir dl armut
yarım muz
AKŞAM
tavuklu, mantarlı, biberli salata
Ayran
1,5 lt su
Zula haaaa
Su çok az ...
niye öyle oldu canım? Daha iki gün var hadi sıkalım dişimizi gitsin bi 400 gr
Anaaaaam yine mi kaldık 400 e ... bu hafta 800 olacak ama aus dedi dersin
Ahhh masumumm ahhhh, yaşlanmış bizim bünye.. Bizim patroniçe bizden bir kaç ay büyük ama ne yağ kullanıyorsa motor tıkırında maşallah
Lpgliyim ben
Günaydın kızlar,
Miniminnacik bir olalalm.var bu.sabah.çok şükür
Cumaya çığ olacak o minnak ..... bunu da aus dedi dersiniz ....
Valla pazar günü mangal vardı, dışarı da çıksam uydum diyetime. Dünü söylemeyeyim. Paketli hiçbirşey almamak lazım eve. Olunca yeniyor1 ay boyunca kaçamaksız yapsam vücudum da alışır ne iyi olurdu. 3 ayda 25 kilo veren hanımlar var. Ben çok yavaşım nefsime hakim olamadığım için
Canım düzeldi gibi inşallah. Ne zormuş telefonsuzluk. Senin diyet nasıl gidiyor? Akşamları kaçırmazsan çok hızlı gider inşallah. Öpüyorum seniii
Canım ne zaman kavuşacaksın tele ?
Abur cubur paketli gıda eve girmesin evet ...ama diyelim ki girdi ...senin boğazından girip girmemesi tamamen senin iradene bağlı.
Eki Görüntüle 1974506
kızlar günaydın,3 aylarımız hayırlı olsun inşallah
rabbim hayırlısıyla ramazana ermeyide nasip etsin
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evet tatlım dün olmadı. Bugün ve bundan sonra toparlayacağım inşallah
Olacak tabii tatlım , sen neleri başardın burda...ne uçuşlara geçtinnn
Cuma gunu itibari ile kendime dişli bi rakip ariyorummmm bi hafta boyunca birbirimizi gaza getirecek kendimizi spor manyagi yapacagimiz bir rakip araniyooorrr.....cumaya kadar ayagim iyilesir ondan sonra gümbür gümbür sahalara donecem yok mu bana yan bakaaaannnnn heyttttttmuracatlar sahsen yapilir....
Talep çok adacım .
Şimdi sen , @_SARAYCA_ ,
Hey rakibeeee @Ausencia bak beri Eki Görüntüle 1974558 sence cumaya kadar tutarmiyim bunu . ay pek sevindirikim. İnşallah cuma daha eksi olur
Teşekkür ederim canım konuyu sen az cok biliyosun ama ben haksızım su an herkesin gözünde eşim bile bana kızıyorki o senin büyüğün konuyu niye açtın diye iyide olayı ben açmadımki çocuk babanesine yaklaşmadı bende onu yaklaşmasın diye öğütlemiş oldum bugun olayı görümcelerde duyar dün zaten kayınbaba duymustur kadın bütün olayları kendi lehine çevirmeyi çok güzel başarıyo suçluda ben oluyorum herzaman kimse kendindeki hatayı görmüyo offf offf yaşam enerjimi sondurduler ne diyim
Canım sen sonuna kadar haklısın .
Haklı olduğun gibi çokta saygılı davranmışsın .
Tavrın net olsun .
Kimsenin laf kalabalığı ile seni haksız çıkarmasına göz yumma .
Wuhuuuuu pek bir hırslıyızz daktırımmm lakin ben yeneceğim
Bu cuma bu ikilinin sonucu çoook meraktayım ....
evet olabilir cnm benide lahana şişiriyor artık yememm
diyet süresincee
işte bünye farkı
ahu da mesela pro yediigkmde ertesi gün
artı oluyorum diyor
Canım prodan güzel ne var .
Madem seni zayıflatan pro ... o zaman pro ye .. sistemi bilip neden uygulamıyorsun ? hem bu kadar kafana takıyorsun hem çareyi biliyorsun ... hadi haşla yumurtaları , beyazlarını ye sabahları özellikle
büyük baskı altındaım bana zorla kısır turşu yedireceler üzerinede baklava planları var.
Bence onlar yerken sen çıkıp avm dolaştın
benim de sabah ıspanaklı omlet vardı öğlen tavuklu ıspanak akşama roka salatası
Yine yeşillendi fiinndiik dalları
Harbiden mimum haaa , yeşil ürik asit çıkıyordur senden korkarım
Öğle yemegim
Fazla mi sizce kızlar . Ekmek var die yumurta yok Eki Görüntüle 1974585
10 numara ....
Acil durum planı yapmalıyım
Spor yapmalıyım
Anam anam birşey yapmalıyım
Aslında al benden de o kadar bu hafta gene umudum yok malesef ki korkuyorum
İzne ayrılmak isteyeceğim listeyi etkilemeden yavaş yavaş gider kasmam kendimi böyle gücüme gidiyor
Pamuk mezuniyete bu kadar az kalmışken ... aşk olsun ..nerde kaldı o ilk haftalardaki gözü kara pamuk ...
Hadi ama ... azıcık oynama yap.
Azaltma , şok kür deneme ..ama bir şeyleri oynat şu iki gün ... olacak yahu ... senin meta yapar bu işi ... sen beynini hazırla yeter .
Güzellikler üçaylarınız mübarek olsun, Allah ramazana erdirain hepimizi inşallah
Geçen cumaki konuşmamı tekrarlamak istemiyorum tekrar aynı şeyleri yazmıcam, 2 günde bir karar değiştirip ben gidiyorum kalıyorum muhabbeti yapmıcam daha fazla. O yüzden son karar olarak benden bu kadar diyorum.
Öptüm hepinizi Allah'a emanet olun
Aminnnnn .
Canım ahu da yazmış ... ara ara gelip buraya yazmanın bizim için bir sakıncası yok ki ... listede olsan anlarım ... eee o da yok ... gir zaman zaman ... vedalaşmak niye ?
Belki bugün kaybettiğin isteği iki gün sonra yine yakalayacaksın .
Gel git gel git olmasın ... sen kal ... iyi hissettiğinde yaz menü ..hissetmediğinde yazma ..olmaz mı ?