Çok haklısın . Nié yediysem o salamı bida yememAynı geçen gün ki ben
Akşama kadar anca tok tutar bence ideal canım o salam olmasa da olur
Bende aşırı pro yiyince yaramıyor gibi bazen de değişiyor ilginçmiş bende A+ kan grubundanım
Dünü demi aldın canım 10 dünün puanı mı 30 dakika leslie 20 dakika sürekli tempolu yürüyüş
Yaaa . GitmeeeeeGüzellikler üçaylarınız mübarek olsun, Allah ramazana erdirain hepimizi inşallah
Geçen cumaki konuşmamı tekrarlamak istemiyorum tekrar aynı şeyleri yazmıcam, 2 günde bir karar değiştirip ben gidiyorum kalıyorum muhabbeti yapmıcam daha fazla. O yüzden son karar olarak benden bu kadar diyorum.
Öptüm hepinizi Allah'a emanet olun
İyi bir şey değil bende bazen yiyorum da aslında herkese iyi değil işteÇok haklısın . Nié yediysem o salamı bida yemem
işlerini hallettin ne güzel,bende bu akşam halledicemGeldimmmm , kahvemi de yaptımmm .... hazırım
İşler halledildi şükür ... arada bir de 1 saat vardı bizimkilerin eve dönmesine , orda da tam gaz yürüyüş yaptım sahilde , geçerken beni de alın dedim ... geldik eve öğle yemeği .. yolcu et ..mutfağı topla .. kahveni al ve 7.takıma uç
Geçmişi okudum , aldım alıntılarımı :)
Seviyorum sizi yaaa ....
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyMamaaamiyaaa vicdan corbasi nefismissss bayildimm kizlarSimdiden 80 dk yürüyüşüm var
Bayildimmmm lezzetliiii off offff diyorummmneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Cansinnn kuzumm kesin yapp çok leziz papatyam
özledikkkkkk.ne var ne yok?Geldimmmm , kahvemi de yaptımmm .... hazırım
İşler halledildi şükür ... arada bir de 1 saat vardı bizimkilerin eve dönmesine , orda da tam gaz yürüyüş yaptım sahilde , geçerken beni de alın dedim ... geldik eve öğle yemeği .. yolcu et ..mutfağı topla .. kahveni al ve 7.takıma uç
Seviyorum sizi yaaa ....
hazır begenmişken 3 günlüğünü yapsan aslında bayaa farkedersin.Bayildimmmm lezzetliiii off offff diyorummmBoll boll yapar icerimm benn artikinnn insallahh sifa olur yaglar huppp diye erirr
Tamam canım pazartesi yapıcam inşallahCansinnn kuzumm kesin yapp çok leziz papatyam
3 gunluk neydi daktirimm güzelim hatirlatsana kuumm ben balik hafizaliiyimm hahaha aksama kadar 120 dk yaparimm sporuu bennnnhazır begenmişken 3 günlüğünü yapsan aslında bayaa farkedersin.
Dur bi tanede ben kendime yapam bari sıcak sıcak ohh erisin yağlar
Ben kacar . Opuyurm sizi. Gidem aç karnımı doyuriyim
eşin ve çocuğu dışında pek kimse için üzülme değmez canım, gül geç.Amin canım inşallah düzelir bir an önce herşey ama ben yıpranıyorum işte
büyük baskı altındaım bana zorla kısır turşu yedireceler üzerinede baklava planları var.
ayyy çok açımm
şehriye çorbası ıspanak var
çorbada istedi cnm bol sulu yerim azcık
Öğle yemegim
Fazla mi sizce kızlar . Ekmek var die yumurta yok Eki Görüntüle 1974585
Masum da söylemiş ya Bende pro yediğimin ertesi günü +500 oluyorum direk
benim kan grubum A pozitif bu kan grubuna pro yaramıyormuş
0 pozitiflere de pro yarıyormuş mesela.
İşte bünye meselesi kimi tıkır tıkır kimi Takur tukur bende bi duraksama ya girdim ki sormayın haa sinir oldum ama motivasyonum düşmüyor sadece listeye faydam olmuyo diye dertleniyorum yoksa bu süreç beklenen bi süreçti
Acil durum planı yapmalıyım
Spor yapmalıyım
Anam anam birşey yapmalıyım
Güzellikler üçaylarınız mübarek olsun, Allah ramazana erdirain hepimizi inşallah
Geçen cumaki konuşmamı tekrarlamak istemiyorum tekrar aynı şeyleri yazmıcam, 2 günde bir karar değiştirip ben gidiyorum kalıyorum muhabbeti yapmıcam daha fazla. O yüzden son karar olarak benden bu kadar diyorum.
Öptüm hepinizi Allah'a emanet olun
minnakım sen çook minnaksın sana kıyamam)) sarayca acık daha etlü butluuu hahaha
bak hele sen rakibe 25 puan haaaaaaaa gardımı alayım şimdidennnn
bendeee içtimmmmmm yeşil çayımıııı üztelik reglide oldummmm hiç canım yemek istemiyor haberin olaaaaaa hahaha))
Ahahaha
Geldimmmm , kahvemi de yaptımmm .... hazırım
Seviyorum sizi yaaa ....
@Sherrysherrylady kuzum öyle valla hemde nasil üzüldüm nasıl hem çocuk dayak yediğiyle kaldı hemde ben suçlu oldum ama cekicem artık kendimi insanlardan uzak durucam herkesten öyle kadar aldimSekercikiz eski ortisim.
Kv ile olan durumda seni uzmusler.
Birde zavallı yavryu dönüp üstüne seni suçlu çıkarmış ya burdan acayip sinir oldum valla.
Sende artık ona gore mesafeni koyarsin olur biter
Canım zor durum KV ne ben bile gıcık oldum ya@Sherrysherrylady kuzum öyle valla hemde nasil üzüldüm nasıl hem çocuk dayak yediğiyle kaldı hemde ben suçlu oldum ama cekicem artık kendimi insanlardan uzak durucam herkesten öyle kadar aldim
Öyle kuzum ya ne yapayim bende şaşırdım artık gelip geçer ama ben eskisi gibi olmam artık onu biliyorumSekercikiz ben olsam bende çat pat söylerdim ben bırak vurmasını yüksek sesle ters konulmasına bile tahammül edemiyorum hemen orda söylüyorum da benim kv zaten olayı dallandırıp budaklandırmaz o an orda hallederiz olayı.boş ver sen Allah a havale et iyi düşünen de kendine kötü düşünende kendine
ay bende yapayım bir sonra ki haftasonu, kiskandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?