Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şİmdi harbiden bakıyorum fotolara 100 kilo iken fena ... 70 lerde surat çok iyiymiş ... şimdi az az çökme farkediyorum bende ... ama umrumda değil ...
ama kaptaniçemmm 59 iyidir yani belli bir yaştan sonra 55 bizlerde güzel durmaz yaniii 60 değil 59 hep korumak gerek....yanii yüz bazen cidden çöküyor ben o kadar sevmiyorum açıkcasıııı güzel durmuyor .... yaşım 36 kilom 59 süper olur bende mesala......

Aaa kızlar daha babacı olur derler ...
Adama çift taraflı darbe ana kız

58 kilo olayım ama çözkmüş yüzüm olsun hiç dert degilll

benim de hiççççç

58 kilo olayım ama çözkmüş yüzüm olsun hiç dert degilll
gerçekten mi??valla ben istemem..bizim pazarda alışveriş yaptığım bir abla vardı çok kiloluydu ama yüzüne bayılıyordum balkan göçmenleri gibi bembeyaz pürüzsüz..midesini küçülttürdü üçte ikisi gitti ama şimdi eşinin annesi gibi duruyor..bazen diyorum keşke bu kadar zayıflamasaydı diye içimden tabi..

Aşk işte bu
Ben aşk a aşık bir kadınım bayılıyorum böyle
Ciftlere

Benimde bundan fazlasını verme niyetim yok adacım , yani 57-58 diyorum ... çünkü koruma ve muhafaza döneminde alabilirim 1 kilo , her şeyi oturtana kadar ...
Ben takıma ilk geldiğimde 68 e razıydım ... sonra 65 oldu hedef :))

inatla yerinde sayan bir Hülyadan merhaba..İşim vardı avm ye gittim çoookkk güzel bir bluz aldım..42 beden ama özellikle salaş olsun istedim..

dünkü menüm

08:00 portakal.etimek.

13:00 yumurta.portakal.etimek.yoğurt.

akşam geçiştirildi..2 dilim peynir 2 kaşık türlüyle..

Ha ha bu iydi eyvallah
kız böyle deyince tırsıyorlar ben çok hazır cevapım ...kendi içlerinde hep tartrışmları oluyor bunların bende bana göre olayları yorumluyorum diyorum ki burada haksızsınız şurda haklısınız diyeee.. ben kimseye yalakalık yapamam huyum değil... bunlara duymak istediklerini söylemeyince dilim uzun oluyor...bende KV kardeşi ile msj yolladım işlerine geliyorsa ben böyleyim haksılzığın karşısında başımı sallayacak evet diyecek değilim .....

o bence cilt yapısından oluyor yaaa
benima rkadaşımda zayıf hemde çokk ama cildi güzell

Bende 90 ken eşimin annesi gibi duruyordum hülyam ... çok çökmek değil ama yüz ister istemez o gerginliğini kaybediyor ... yani arı sokmuş gibi şişti suratım eskiden:)

Aşk işte bu
Ben aşk a aşık bir kadınım bayılıyorum böyle
Ciftlere

Rabbim herkesin yuvasına kavga tartışmada olsa ..koşulsuz sevgi ve sadakat ... muhabbet versin pamuğum ..
Kafa dengi olduğumuz kesin eşimle , o da aşkı getiriyor sanırım .

hahahahaha )))) at yazıp çıkmışımmmmm hahaha

attın ortalığa bi at
dıgıdık dıgıdık yürüdük bizde iyimi

Şİmdi harbiden bakıyorum fotolara 100 kilo iken fena ... 70 lerde surat çok iyiymiş ... şimdi az az çökme farkediyorum bende ... ama umrumda değil ...

benimde 70 lerde surat daha iyiydi keşke surat öyle kalaydıda alt taraf söneydi

bu akşam bizde hırlaşacaz içimden bi ses öyle diyo

bu yaşlara yakışan kilo bu gerçekten ama bi yandan da sıkılaşırsak dahada güzel olacak
sıkılaşmak zayıflamaktan daha zor

ayy benim yüzümde çok çöktü,banada hep 45 derler şimdiden böyleysem 45 imde ne olcam bilmiyorum
çok param olursa estetik olurum,gerdiririm

Bende bir yerde kalmalıyım çökmemesi adına burnum kocaman kalıyor

Bana da yüzün 55 üstü iken daha güzel diyen çok insan var hemde yüzüme

Az yiyorsun vücut sıkıyor bence kilonu koruyor sabah kahvaltın nerede portakallar fazla olmuş meyve tutuyor kiloyu şeker oranından

Aaa kızlar daha babacı olur derler ...
Adama çift taraflı darbe ana kız

benim de hiççççç
benim kız tam bir anneciiiiii .....babası konusmadığı haldeee baba bir sus başım ağrıdı yaaa der adam şokkkk ....
vay halimeee derrr hahahahah

güle güle kullan bende salaş şeyleri severim ....

portakal diyeti bu..o yüzden..ayrıca günde 3 porsiyon meyve yenilebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…