Bitti mi toplantı ?
Sana da
ama kaptaniçemmm 59 iyidir yani belli bir yaştan sonra 55 bizlerde güzel durmaz yaniii 60 değil 59 hep korumak gerek....yanii yüz bazen cidden çöküyor ben o kadar sevmiyorum açıkcasıııı güzel durmuyor .... yaşım 36 kilom 59 süper olur bende mesala......
Şİmdi harbiden bakıyorum fotolara 100 kilo iken fena ... 70 lerde surat çok iyiymiş ... şimdi az az çökme farkediyorum bende ... ama umrumda değil ...
Banada atın hele bu nasıl bir çorbaymis bide ben deyeyeyim yahu
Aaa kızlar daha babacı olur derler ...bende regli siniri vardı biraz hırladım adama ama hiç oralı olmadı tek başınada pek keyfi olmuyor küsmenin o küsmüyor kiiii ....bide kızım sürekli benim tarafımdaa babası aaa diye ağzını açıyor kızım ayıp diyor anneye öyle şeyler denmez diyor... yazık adam diyor ki bişey demedim kızımmmm
58 kilo olayım ama çözkmüş yüzüm olsun hiç dert degilll
gerçekten mi??valla ben istemem..bizim pazarda alışveriş yaptığım bir abla vardı çok kiloluydu ama yüzüne bayılıyordum balkan göçmenleri gibi bembeyaz pürüzsüz..midesini küçülttürdü üçte ikisi gitti ama şimdi eşinin annesi gibi duruyor..bazen diyorum keşke bu kadar zayıflamasaydı diye içimden tabi..58 kilo olayım ama çözkmüş yüzüm olsun hiç dert degilll
Aşk işte bu
Koca deme banaaaapapazdık sabah ... öğle olmadan mesaj atmış ... özür mözür ... bir de dün mesajla çok şakalaşıp gülmüştük .... dünkü yazıları okudum , sabah için daha pişman oldum demiş ama sabah heeyt höyyytttt ....
Gerçi haklıydı ama
ama kaptaniçemmm 59 iyidir yani belli bir yaştan sonra 55 bizlerde güzel durmaz yaniii 60 değil 59 hep korumak gerek....yanii yüz bazen cidden çöküyor ben o kadar sevmiyorum açıkcasıııı güzel durmuyor .... yaşım 36 kilom 59 süper olur bende mesala......
Benim surat hiç çökmez hep yanakliyim maşallah
Şİmdi harbiden bakıyorum fotolara 100 kilo iken fena ... 70 lerde surat çok iyiymiş ... şimdi az az çökme farkediyorum bende ... ama umrumda değil ...
kız böyle deyince tırsıyorlar ben çok hazır cevapım ...kendi içlerinde hep tartrışmları oluyor bunların bende bana göre olayları yorumluyorum diyorum ki burada haksızsınız şurda haklısınız diyeee.. ben kimseye yalakalık yapamam huyum değil... bunlara duymak istediklerini söylemeyince dilim uzun oluyor...bende KV kardeşi ile msj yolladım işlerine geliyorsa ben böyleyim haksılzığın karşısında başımı sallayacak evet diyecek değilim .....Ha ha bu iydi eyvallah
gerçekten mi??valla ben istemem..bizim pazarda alışveriş yaptığım bir abla vardı çok kiloluydu ama yüzüne bayılıyordum balkan göçmenleri gibi bembeyaz pürüzsüz..midesini küçülttürdü üçte ikisi gitti ama şimdi eşinin annesi gibi duruyor..bazen diyorum keşke bu kadar zayıflamasaydı diye içimden tabi..
gerçekten mi??valla ben istemem..bizim pazarda alışveriş yaptığım bir abla vardı çok kiloluydu ama yüzüne bayılıyordum balkan göçmenleri gibi bembeyaz pürüzsüz..midesini küçülttürdü üçte ikisi gitti ama şimdi eşinin annesi gibi duruyor..bazen diyorum keşke bu kadar zayıflamasaydı diye içimden tabi..
Aşk işte bu
Ben aşk a aşık bir kadınım bayılıyorum böyle
Ciftlere
hahahahaha)))) at yazıp çıkmışımmmmm hahaha
bende regli siniri vardı biraz hırladım adama ama hiç oralı olmadı tek başınada pek keyfi olmuyor küsmenin o küsmüyor kiiii ....bide kızım sürekli benim tarafımdaa babası aaa diye ağzını açıyor kızım ayıp diyor anneye öyle şeyler denmez diyor... yazık adam diyor ki bişey demedim kızımmmm
Bende bir yerde kalmalıyım çökmemesi adına burnum kocaman kalıyor
inatla yerinde sayan bir Hülyadan merhaba..İşim vardı avm ye gittim çoookkk güzel bir bluz aldım..42 beden ama özellikle salaş olsun istedim..
dünkü menüm
08:00 portakal.etimek.
13:00 yumurta.portakal.etimek.yoğurt.
akşam geçiştirildi..2 dilim peynir 2 kaşık türlüyle..
benim kız tam bir anneciiiiii .....babası konusmadığı haldeee baba bir sus başım ağrıdı yaaa der adam şokkkkAaa kızlar daha babacı olur derler ...
Adama çift taraflı darbe ana kız
benim de hiççççç
zayıf olanların değil çok zayıflayanların yüzü çöküyor genelde..o bence cilt yapısından oluyor yaaa
benima rkadaşımda zayıf hemde çokk ama cildi güzell
güle güle kullan bende salaş şeyleri severim ....inatla yerinde sayan bir Hülyadan merhaba..İşim vardı avm ye gittim çoookkk güzel bir bluz aldım..42 beden ama özellikle salaş olsun istedim..
dünkü menüm
08:00 portakal.etimek.
13:00 yumurta.portakal.etimek.yoğurt.
akşam geçiştirildi..2 dilim peynir 2 kaşık türlüyle..
Teşekkür ederimm canım hemen çıktı alıyorumm
portakal diyeti bu..o yüzden..ayrıca günde 3 porsiyon meyve yenilebilir :)Bende bir yerde kalmalıyım çökmemesi adına burnum kocaman kalıyor
Bana da yüzün 55 üstü iken daha güzel diyen çok insan varhemde yüzüme
Az yiyorsun vücut sıkıyor bence kilonu koruyor sabah kahvaltın nerede portakallar fazla olmuş meyve tutuyor kiloyu şeker oranından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?