hadiii yaaaa bir kere yedim ömrümde dahada yemedimmmm önyargı belkide benimmkiiii... kiii annem yapmıştı Allah var annemin yemekleri tüm sülalece bilinir çok güzel yemekler yapar.. heççç anama çekmemişimmmm hahah
hadiii yaaaa bir kere yedim ömrümde dahada yemedimmmm önyargı belkide benimmkiiii... kiii annem yapmıştı Allah var annemin yemekleri tüm sülalece bilinir çok güzel yemekler yapar.. heççç anama çekmemişimmmm hahah
kız yumurtalı yap , zytinyaglı yap, kıymalı yap
hepside yeni yaniii seninki ön yargı benceee
hahahahah
Ayyy ada aklıma geldikçe neye gülüyorum biliyor musuneşin demiş ya salata için ..ada bunu insan yiyecek
benimde akşama kabak yemeğim varrr öğle yoğurt salata yedimmmakşama yogurt +badem+kuru meyve karışımı+tarçın yulaf varsa 1 myk kadar ekleirm
chia var belki chia eklerimmm
yarın tavuk sarma var menüde çorba vardır ama içmem salata tavuk takılırım
öglen yememginden sonrada yememm
uslu bi çocuk olursam belki 67 bile görebilrim
Oyyyy oyyy maşallahh ponçiğineee annesiii öp bizim yerimize kocamannÇıkıp balkona ponçiğimi bekleyeyim , servisten iner inmez kafa yukarda beni arıyor
ayyyy kuzucukkkklarrrrrr Rabbim korusun bütün evlatlarımızı...Çıkıp balkona ponçiğimi bekleyeyim , servisten iner inmez kafa yukarda beni arıyor
52,5- 52,7 olsun hadi belkiipazarlık payı bırak hahaha
hahahahah
Belki neden olmasın iyi gidiyorsunakşama yogurt +badem+kuru meyve karışımı+tarçın yulaf varsa 1 myk kadar ekleirm
chia var belki chia eklerimmm
yarın tavuk sarma var menüde çorba vardır ama içmem salata tavuk takılırım
öglen yememginden sonrada yememm
uslu bi çocuk olursam belki 67 bile görebilrim
Çıkıp balkona ponçiğimi bekleyeyim , servisten iner inmez kafa yukarda beni arıyor
hahhaaah benimki de der hep tabağına koyarım yemeği bunu insan yiyecek der..3 kişilik aile neden bu kadar çok yaparsın diye..hatta geçen kuru fasulye yaptım o kadar çoktu ki ofise getirdim 3 kişide ofiste yedi
Ayyy ada aklıma geldikçe neye gülüyorum biliyor musuneşin demiş ya salata için ..ada bunu insan yiyecek
Bende fazla yapıyorum ya cumartesi yaptığım yemekler daha dün bitti 2 kişi de içinden yemişti biz 2 kişi bitiremedikhahhaaah benimki de der hep tabağına koyarım yemeği bunu insan yiyecek der..3 kişilik aile neden bu kadar çok yaparsın diye..hatta geçen kuru fasulye yaptım o kadar çoktu ki ofise getirdim 3 kişide ofiste yedi
hahahahahah bayıldımmmm
Cumaya tutusalim valla. Benim regl geleydi iyidi gelmedi. Geldi sanıp namazı birakiom sonra yok bişi
59.5 var 59 yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?