Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar biliyorsunuz geçen haftadan beri chiaya başladım.. bir de 10 gündür
hahahahahaha et yazacaktım hiç bakmamışım yazıp çıktım hahahahahah ))
iş yerindeki zulam: badem, fındık, ceviz, fındık ve ceviz kıracağı, kayısı, incir, chia, keten tohumu, tarçın, süt, yeşil çay, eti form- sunta, yoğurt, süt, peynir, zeytin, ton balığı .... çekmece dolu

Ben neden olmayayım listelerde Ausum dimi ama haydi benim 23 nisan hedefim kaç olsun şekerler sizce? (Cuma 65,5 tu kilom)yorumlarınızı bekliyorum. Yorumlardan sonra bende hedefimi belirleyeyim
salon ve balkon camları silindi yarın kahveye komşular gelecek sabahta temizlik yaparım bu arada çok açım midem bulanıyor

mini bakkal

kızlar ben yavaştan çıkıcam hepinize hayırlı akşamlar
az önce çok feci midem bulandı wc koştum ama mide boş acı acı su geldi,sabahları soğuk oluyo sanırım farkında olmadan üşüttüm azcık
şimdi ara ara kramp giriyo karnıma akşama bişey yiyemezsem diye korkuyorum

ay sabah cümleye başlamışım yarım kalmış.. anca oturdum yerime... yarım kaldığını da farketmemişim

"kızlar biliyorsunuz geçen haftadan beri chiaya başladım.. bir de 10 gündür" diye başlayan cümlem şöyle devam edecekti...bir haftadır chia tüketiyorum ve bir haftadır yulaf kepeği tüketmedim, tam buğday ekmek kullanıyorum ve tam bir haftadır wc sorunum yok elhamdulillah.. Chianın etkisi mi yoksa şüphelendiğim gibi ekmek tüketmemem mi, belki yulaf kepeği bana yaramıyor bilemiyorım.. Çok sorun yok şimdilik elh..ara ara bir zorlanma ama kesinlikle o günlerdeki kabızlığım yok hamd olsun.. Ay ne acıydı öyle

aman olmasında

Zor işimiz zor resmen bende 2 haftalık kayıptır bu dönemler

Begüşüm geçmiş olsun sıcak tut kendiniBende kv deyim bakalım bahtıma ne çıkacak bizimle annem gelecek diye gerçi kv döktürebilir

Zor işimiz zor resmen bende 2 haftalık kayıptır bu dönemler

Begüşüm geçmiş olsun sıcak tut kendiniBende kv deyim bakalım bahtıma ne çıkacak bizimle annem gelecek diye gerçi kv döktürebilir
sağolasın canım
kv dedemi hadi bakalım bahtınıza ne çıkacak

saydin78 canım
saydin papucu yarım, çık dışarıya oynalayalımmmm seni görünce hep bu şarkıyı söyliyesim gel,iyor... Bu kız çocuğu benim çocukluk arkadaşım gibi
çıktım tatlım oynayalım. Bende bayılıyorum avatar resmime çok şeker dimi Betül üm sence 23 nisan hedefim ne olsun de hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…