iş yerindeki zulam: badem, fındık, ceviz, fındık ve ceviz kıracağı, kayısı, incir, chia, keten tohumu, tarçın, süt, yeşil çay, eti form- sunta, yoğurt, süt, peynir, zeytin, ton balığı .... çekmece doluhahahahahaha et yazacaktım hiç bakmamışım yazıp çıktım hahahahahah))
Ben neden olmayayım listelerde Ausum dimi ama23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ?
OLACAĞIIIZZZZZ ...
HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...
Betulina 69
@tuba52 78
@masumm 63
@DelyDoly 79
@Ahu060812 72
@kelebekolacam 68
@Sekercikiz 56
@fatmanurkaya 98
@ada81 66
@mimu88 67
@Dersaadet_ 65
Kedibochi 73
@cydnz_1 71
@arselka 63
@Daydream15 69
@MuMu85 74
@ecemavi 71
@Dilekiyi 69
@aeben 66
@Neshve 94
@kuzularinannesi 70
@_SARAYCA_ 63
01 NİSAN DA KENDİMİZE EN GÜZEL ŞAKAYI YAPIP MEZUN OLACAK MIYIZ ?
OLACAĞIIIIIIZZ...!
HADİ BAKALIM GELSİN HEDEFLER ...
@pamukskr 58
vorones 58
begum75 56
@Bebetomm 58
@Ausencia 59
@nehirnil111 52
İLK GRUP İÇİN 21 NİSAN , İKİNCİ GRUP İÇİN 31 MART CUMA BİLDİRİMLERİ GEÇERLİDİR
mini bakkalkızlar biliyorsunuz geçen haftadan beri chiaya başladım.. bir de 10 gündür
iş yerindeki zulam: badem, fındık, ceviz, fındık ve ceviz kıracağı, kayısı, incir, chia, keten tohumu, tarçın, süt, yeşil çay, eti form- sunta, yoğurt, süt, peynir, zeytin, ton balığı .... çekmece dolu
Linkini özelden atıyorum şekerimBanada atın hele bu nasıl bir çorbaymis bide ben deyeyeyim yahu
burdan atınsanıza neden özelden atıyonuz kiLinkini özelden atıyorum şekerim
hatırlattınız ben de içem bi yaseminli yeşil çayDur bi tanede ben kendime yapam bari sıcak sıcak ohh erisin yağlar
http://blog.milliyet.com.tr/metabolizmayi-hizlandiran-vicdan-corbasi-tarifi/Blog/?BlogNo=421959burdan atınsanıza neden özelden atıyonuz ki
Rica ederim canımteşekkür ederiz saydin
ay sabah cümleye başlamışım yarım kalmış.. anca oturdum yerime... yarım kaldığını da farketmemişimkızlar biliyorsunuz geçen haftadan beri chiaya başladım.. bir de 10 gündür
iş yerindeki zulam: badem, fındık, ceviz, fındık ve ceviz kıracağı, kayısı, incir, chia, keten tohumu, tarçın, süt, yeşil çay, eti form- sunta, yoğurt, süt, peynir, zeytin, ton balığı .... çekmece dolu
evet mini diyet marketmini bakkal
ay sabah cümleye başlamışım yarım kalmış.. anca oturdum yerime... yarım kaldığını da farketmemişim
"kızlar biliyorsunuz geçen haftadan beri chiaya başladım.. bir de 10 gündür" diye başlayan cümlem şöyle devam edecekti...bir haftadır chia tüketiyorum ve bir haftadır yulaf kepeği tüketmedim, tam buğday ekmek kullanıyorum ve tam bir haftadır wc sorunum yok elhamdulillah.. Chianın etkisi mi yoksa şüphelendiğim gibi ekmek tüketmemem mi, belki yulaf kepeği bana yaramıyor bilemiyorım.. Çok sorun yok şimdilik elh..ara ara bir zorlanma ama kesinlikle o günlerdeki kabızlığım yok hamd olsun.. Ay ne acıydı öyle
Zor işimiz zor resmen bende 2 haftalık kayıptır bu dönemlerOvulasyon bitti.şişlik yavaştan indi.
Ama.simdide ince ince açlık yokluyor.
Haydaa buda nerden çıktı dedim,
Regle 13 gün kalmış! ?
Benim 10 ~13.gün önceden ara ara aclik olur.
Şişlik bitti aclikbasladi
Valla bu kadar engele rağmen kadin hallerinde yine de kilo verebiliyoruz ya.
Kesinlikle tebrik edilmeliyiz kuzularim
kuzularim
kızlar ben yavaştan çıkıcam hepinize hayırlı akşamlar
az önce çok feci midem bulandı wc koştum ama mide boş acı acı su geldi,sabahları soğuk oluyo sanırım farkında olmadan üşüttüm azcık
şimdi ara ara kramp giriyo karnıma akşama bişey yiyemezsem diye korkuyorum
sağolasın canımZor işimiz zor resmen bende 2 haftalık kayıptır bu dönemler
Begüşüm geçmiş olsun sıcak tut kendiniBende kv deyim bakalım bahtıma ne çıkacak bizimle annem gelecek diye gerçi kv döktürebilir
İnşallah zararlı çok fazla şey yoktur zaten ne yapsa da aşırı canım çekmez kesinsağolasın canım
kv dedemihadi bakalım bahtınıza ne çıkacak
saydin78 canım
saydin papucu yarım, çık dışarıya oynalayalımmmmseni görünce hep bu şarkıyı söyliyesim gel,iyor... Bu kız çocuğu benim çocukluk arkadaşım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?