Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu Cuma 59 u göremeyince bu taktiği uygulayacağımmmm

Cumaya tutusalim valla. Benim regl geleydi iyidi gelmedi. Geldi sanıp namazı birakiom sonra yok bişi napmam lazım sence.

Şu an iyi gidiyorsun ..ekstra bir şey yapmana gerek yok bence . Regl de eli kulağındadır .

Şimdiiiiiiii sen uzun süredir diyet yapmıyordun , bu 3-4 gün biraz sıkınca normalden hızlı gider .
Cuma 64.5 ile yola başlasannnnn .... Bence 61 iyi hedef 23 Nisana

korkma korkma stoklar yeter

Geçmiş olsun minnak mücverim

Ausencia avm ye gitmedim ama ben kazandım.mis gibi kabak corbamı içtim
ben lazuşağı acayip inatcı diyorum ki özür dilememekte kararlımısın diyorki sen bi özür dile düşünürüm.

Aaaaa burda hiç benzemediler bak ... Özür benimkinin göbek adı ... Bazen diyor neden dilediğimi bilmiyorum ama ben şuraya bir özür bırakayım , sen illa ona bir adres bulursun

@mimu88 canım yeni gördüm andımıza bayıldım

Ayyyy iyi ki aıntılamışsın , ben tabloyu güncellememişim . Daaaağ gibi 59.6 mı yazmamışımm

Akşamı böyle geçirirsin pek süper geleceksin Cumaya , diyeyim ben sana

hepinize iyi akşamlar hanımlar.

Hayırlı günler sevgili takımım

Fatmacım sınav sonucu iyiymiş paşanın , tebrikler

Sende de her şey yolunda değil mi ?

Afiyet olsun canım

Uzun zamandır unuttuğum patatesin akıbetini merak ediyorummm

Pek etki edeceğini sanmam haşlanmış kaptanım

Sağol canım sende öylesin kendine haksızlık etme hepimiz emek veriyoruz sanırım hayatımız boyunca korumada yaşayacağız yani en azından ben öyle yapmalıyım

aynenn bizim hayatımız böyleee
ama ben istediigm kiloya geleyim korumaya razıyım yaa
aylardır yerimde sayıyorum 5-6 haftam bomboş geçtiii

ayyyy hala fıstıksın maşallah Süprizde pek heycanladırdı beni

Ayrılırken kaçtın?
o zaman 23 Nisana 61 diyelim mi
Kuzum sağolasın o senin güzel bakan gözlerin ♡♡♡ 61,6 ile izne ayrıldım tatlım sürprizler sürprizler bekle cumayı kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…