Yazık bu adamlara ama kızlar yapmayınUyuyamadım
hormonlar pik yapıp geri düşüyor bi sinirli bi gerginim eşime çatmak istiyorum ben cattikca o alttan alıyor ağız tadıyla kavga edemedim çok gerginim
Seni anlıyorum ama yapma gerçekten yapmaAusencia abla diyet konusunda bilmiyorum kafam karışık biraz ara vermek iyi gelecek gibi bekleme süresi var mi
Pamuk dünden Beri böyleyim regl bide bahar dönemi çarptı sanırım beniYazık bu adamlara ama kızlar yapmayın
Haklısın canım ama bu karışık kafam hayırlısı neyse o olsun diyeyimSeni anlıyorum ama yapma gerçekten yapma
Ara vermek iyi gelmiyor canım
Ahh daktırım senmi benmiBu ara hayata yetişemiyorum.
Kaptenim napmam lazım derkené ilmihal bilginden yararlaniuim dedimdi. Abdest aldım bakam regl güya cuma gelsin gitsın diodum da sisi kalacak zaar
Heeeeee hemi de tabağıma az aldım , yani salata çokta pattisler az ... hem haşlanmışşşş
Al benden de o kaaaaa. Neyse şimdi diriliş ertuğrul zamanıii izleyem gidem. Şimdi yoldayız ogluşà köyden süt getiriyorz tabi bana da . Yogurt 10 numara oliyiiAhh daktırım senmi benmi.
Evde durup ayagımı uzatıp tv bakmak istiyim şuursuzca.
Kız vero zaten yarım yamalak türkçem vardı seni okudukça oda gidiyoAl benden de o kaaaaa. Neyse şimdi diriliş ertuğrul zamanıii izleyem gidem. Şimdi yoldayız ogluşà köyden süt getiriyorz tabi bana da . Yogurt 10 numara oliyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?