Ben korumayı beceremedim becereseydim 50 kilodan tekrar 56-57 lere fırlamazdımNasıl korunacak öğreneceğim
Ben korumayı beceremedim becereseydim 50 kilodan tekrar 56-57 lere fırlamazdımNasıl korunacak öğreneceğim
Öğreneceğiz kuzum en azından 1-2 sene korursak sonradan fırlama aşırı olmuyormuş sabitleniyormuş öyle bir bilgi aldımbendeeee 64 ten 78 e
Kuzum belli mi olur, olur olur neden olmasın25 günde 5 kilo
bendeeee 64 ten 78 e
Ahaha hiç yemedim ben kızartma severim
Bende efendime söyleyeyimmmm .... 100 den 62 ye .... 62 den 70 lere .... 70 lerden 58 e .... 58 den 90 lara ... şimdi 90 lardan 59 a....
Hatırladıklarım bunlar hocam
Kuzum belli mi olur, olur olur neden olmasın
Kalorisini alıyor muymuş zaar öyle yaparız
Ona da buluruz bi yol .... önce haşlar sonra kızartırız
Olacak Ausum olacak
İşte bu inanç her engeli kaldırır
Açma gözleriiipörtletmeee
Olacak de sende , imkasızı iste
Beynim yandı kaptan Tebrik ederim azmin zaferi
Bende efendime söyleyeyimmmm .... 100 den 62 ye .... 62 den 70 lere .... 70 lerden 58 e .... 58 den 90 lara ... şimdi 90 lardan 59 a....
Hatırladıklarım bunlar hocam
Ahaahaha ben bile isteye yedim bildiğin nasılsa veriyorum veririm olayına girdim aa pek almıyorum dedim sonra baktım 55i kırdım ve geldi
Bence iradesizliğin kaymış şirazesi
Ahahahahhahh yazacağım diyet kitabının adını buldum
bakalım inşşakllah evde olsam şok filan yapardım ahahahahaha
bakalım inşşakllah evde olsam şok filan yapardım ahahahahaha
Olacak Ausum olacak♡♡♡♡ ben hedefimi 60 yaptım gitti haydi uçuşa hazır mıyız güzeller
Evet canım yapayım, olacak inşallah olucakAynen öyle canım insan duruma göre hareket edince daha iyi oluyor sonrasında korumadayken verirsin çıkarsın ayarlarsın sen
E hadi o zaman kalkışa hazır mıyız güzeller
Kıııız yeter başka bahane buul ..evde olsam evde olsaaam ....yanında taşı yemeğini ne vaaaaaar ? Aaaaaaaaa 58 den kıymetli miiiiiiiiii
Oooooo ben her daim hazırım biliyorsunuçuş duymaya göreyimmm
Kıııız yeter başka bahane buul ..evde olsam evde olsaaam ....yanında taşı yemeğini ne vaaaaaar ? Aaaaaaaaa 58 den kıymetli miiiiiiiiii
Oooooo ben her daim hazırım biliyorsunuçuş duymaya göreyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?