- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Sen benden önce olurdun bu sefer ben önce oldum masum
Daktirimkelebekolacam 23-25 günde bi olmak normal dimi
Bence güzel bi tercihYarin 2 öğün mü yapsam diyorum..10 ve 5 olmak uzere..sabah 2 yumurta ve ananas aksamustu ton balikli salata..nasil olur acepp?,
Evet tarçın etkiliyor.İlk kez bukadar erken geldi benim
Tarçınlı su içtim belki ondandır
25-26 gunde bi olurum ben bu sefer 23.gunde oldum sanırım bahardanBu standart lakin bi de kişilere özgü normal var.
Ama düzen arada değişebilir özellikle bahar etkili oluyor.
25-26 gunde bi olurum ben bu sefer 23.gunde oldum sanırım bahardan
Sağol daktirimonline daktirlik hizmeti veriyosun valla bize
Hah işte bende tam bu yüzden sevilmiyorum doğru bildiğimi söylediğim içinkız böyle deyince tırsıyorlar ben çok hazır cevapım ...kendi içlerinde hep tartrışmları oluyor bunların bende bana göre olayları yorumluyorum diyorum ki burada haksızsınız şurda haklısınız diyeee.. ben kimseye yalakalık yapamam huyum değil... bunlara duymak istediklerini söylemeyince dilim uzun oluyor...bende KV kardeşi ile msj yolladım işlerine geliyorsa ben böyleyim haksılzığın karşısında başımı sallayacak evet diyecek değilim .....
Kız abla normalde de nefret ederim ha böyle Türkçeyi katledenden. Lakin ben icmden geldiği gibi yaziom. Zevkli boooleeKız vero zaten yarım yamalak türkçem vardı seni okudukça oda gidiyo
Kaynım geldiHabersiz mi bu saat de mi üstelik çalışan bi bayana
Evet tarçın etkiliyor.
Bende çok soylemek istiyorum ama soyleyince eşim le güreşe tutusuyoruzHah işte bende tam bu yüzden sevilmiyorum doğru bildiğimi söylediğim için
AaaaPko içinde hep tarçın verirdi Dr bana regli kolaylastirirdi şimdide suda bekletip kabuk tarçıni içiyorum spor sırası ondanda olmuş olabilir
Aminnn aminnn
Bende 90 ken eşimin annesi gibi duruyordum hülyam ... çok çökmek değil ama yüz ister istemez o gerginliğini kaybediyor ... yani arı sokmuş gibi şişti suratım eskiden:)
Rabbim herkesin yuvasına kavga tartışmada olsa ..koşulsuz sevgi ve sadakat ... muhabbet versin pamuğum ..
Kafa dengi olduğumuz kesin eşimle , o da aşkı getiriyor sanırım .
Yawww simdi mi denir bir haftadir banada diyeydiniz hahahaEvet tarçın etkiliyor.
Aaaanehirnil111 dede vardı oda içsin bari tarçınlı sudan
Masum özel bi formülü varmı nasıl kullanicaz
100 90 diosunn yani wayyy allah Bİda göstermeşin de . Nasıl öyle oldu kaptanim . Ne nasıl yiyodun ki. Yoksa sağlık problemi falan miiydiBende efendime söyleyeyimmmm .... 100 den 62 ye .... 62 den 70 lere .... 70 lerden 58 e .... 58 den 90 lara ... şimdi 90 lardan 59 a....
Hatırladıklarım bunlar hocam
Yawww simdi mi denir bir haftadir banada diyeydiniz hahahaEvet tarçın etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?