Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız kanat çok yağlı olur tavuğun başka taraflarını yeseydin
anniskom kanat hazirlamis..elektrikli mangallada kizarttik..ama 4 tanecik yedim ben:78: namussuz cokta tatliydi babamda bir kizartmiskiiii ellerimiz yedim
7.takım çok yaşa 7. takım çok yaşa bizim kaptanımız çok şeker çok tatlı ama bence iş kaptandan geçio birazcıktaaa

hep beraber takimi goturuyoruz tatlim..herbiriniz ayri ayri cok iyi ve samimisiniz

Son düzenleme:
anniskom kanat hazirlamis..elektrikli mangallada kizarttik..ama 4 tanecik yedim ben:78: namussuz cokta tatliydi babamda bir kizartmiskiiii ellerimiz yedim

hep beraber takimi goturuyoruz tatlim..herbiriniz ayri ayri cok iyi ve samimisiniz

ama gene de kaptan bir takımda bence çok önemli :78:

Alındım mı takıma kaptan?13. takımdan da çağırdılar sağolsunlar,ama benim gönlüm eski takım arkadaşım Julia'nın da referansıyla 7. takımdan yana.Eski takım arkadaşlarımdan ayrıldığım için buruğum ama,bir an önce de netleşmesini istiyorum nerede olacağımın.Zaten 3 gündür bu sorunlar yüzünden yeterince dağıldım diyetimde,bir an önce toparlanmak istiyorum.Net karar nedir kaptanım?

nev'cim azimli arkadaşım bnm

canim bence katil...ama meyvem kesinlikle ayrilacakmi onu bilmiyorum iste ondan net birsey soylemeye korkuyorum..yarin sabahi bekleyelim, o erkenden gelir foruma..bizde sabah karar veririz..ozamana kadar 13.takima birsey soyleme istersen..karar netlesince tesekkur edersin, ve bize katildigini bildirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…