heeee sendemi ordaydın :26:
anniskom kanat hazirlamis..elektrikli mangallada kizarttik..ama 4 tanecik yedim ben:78:kız kanat çok yağlı olur tavuğun başka taraflarını yeseydin
7.takım çok yaşa 7. takım çok yaşa bizim kaptanımız çok şeker çok tatlı ama bence iş kaptandan geçio birazcıktaaa
evet canim, okudum gecmiste...bir cvp yaziyorum,,bir gecmise daliyorum arada...buarada 3 basvuru varmis, ben daha birtanesini okudumaman nazar degmesin takimimizaaa
bize deil takıma katılma topiği var ya oraya baş vurmuşlar
anniskom kanat hazirlamis..elektrikli mangallada kizarttik..ama 4 tanecik yedim ben:78:namussuz cokta tatliydi babamda bir kizartmiskiiii ellerimiz yedim
hep beraber takimi goturuyoruz tatlim..herbiriniz ayri ayri cok iyi ve samimisiniz
ama gene de kaptan bir takımda bence çok önemli :78:
nev ve bir arkadas daha 13 takimdan teklif almis...tek ansaa yer ariyor simdi.
nev gelseydi keşke bize düzenli öğünlerini yazardı kırmızım paylaşımı iyi
bende isterdim canim..kimin paylasimi iyiyse o katilsn aramiza..ama 13.takim teklif etmis..girmezsbize gelebilir elbet..
nev aşağıda cnm size de uygunsa gelsin bizim takıma çok isterim nev 'in gelmesini
canim meyvem kesinlikle cikma kararii alirsa, nev gelebilir yerine
Alındım mı takıma kaptan?13. takımdan da çağırdılar sağolsunlar,ama benim gönlüm eski takım arkadaşım Julia'nın da referansıyla 7. takımdan yana.Eski takım arkadaşlarımdan ayrıldığım için buruğum ama,bir an önce de netleşmesini istiyorum nerede olacağımın.Zaten 3 gündür bu sorunlar yüzünden yeterince dağıldım diyetimde,bir an önce toparlanmak istiyorum.Net karar nedir kaptanım?canim malesef bazi olumsuzluklar oluyor takimlarda...aranizda neler gecti bilemem...meyvem malesef takimdan ayrilmak istiyor...ki gonlumkesinlikle ayrilmamasindana yana...hala cikmaz diye ondan cevap beliyorum...ama cikarim derse elbet senide aramiza alabiliriz.benim icin bir sorun yok..diger takim arkadaslarda kabul ederse senide aamiza aliriz..ama enbasta soylim, bol paylasim sart yoksa bukadar sevecen olmaya bilirim ama kizlar...her gelen bizim takima transfer oldukca beni dovecek diger takim kaptanlari haberiniz olsun malum buaralar takimimiz cok gozde ama suda bir gercek...Allah nazarlardan korusun takimimizi ve arkadaslik, ablalik ve kardesligimizi tabiki
saferanim, siz ne derseniz oben sizinle her karara varim
Alındım mı takıma kaptan?13. takımdan da çağırdılar sağolsunlar,ama benim gönlüm eski takım arkadaşım Julia'nın da referansıyla 7. takımdan yana.Eski takım arkadaşlarımdan ayrıldığım için buruğum ama,bir an önce de netleşmesini istiyorum nerede olacağımın.Zaten 3 gündür bu sorunlar yüzünden yeterince dağıldım diyetimde,bir an önce toparlanmak istiyorum.Net karar nedir kaptanım?
Alındım mı takıma kaptan?13. takımdan da çağırdılar sağolsunlar,ama benim gönlüm eski takım arkadaşım Julia'nın da referansıyla 7. takımdan yana.Eski takım arkadaşlarımdan ayrıldığım için buruğum ama,bir an önce de netleşmesini istiyorum nerede olacağımın.Zaten 3 gündür bu sorunlar yüzünden yeterince dağıldım diyetimde,bir an önce toparlanmak istiyorum.Net karar nedir kaptanım?
Sağol canım benim,inşallah beraberce başarırız...nev'cim azimli arkadaşım bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?