Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyiyim juliacim..haftasonu kosturmasini atlattik..guya istirhat etmemiz lazim ama hafta icinde daha cok yoruyor hafta sonlari...sen nasilsin canim...buarada yasadiklarin gecmis gitmis olur insallah

geçti geçti cnm şimdi çok mutluyum aşkımla da barıştım 9 gün sora aşk gelio

7. takım hedef kilo listesi

tutku2012
cemre2010
ceyce
saferan ......70
azerikizi .......50
kirmizigül06....50
doga3 ..........75
frangipani
ganfed ......47
Julia__
Minaver

Son düzenleme:
canim malesef bazi olumsuzluklar oluyor takimlarda...aranizda neler gecti bilemem...meyvem malesef takimdan ayrilmak istiyor...ki gonlumkesinlikle ayrilmamasindana yana...hala cikmaz diye ondan cevap beliyorum...ama cikarim derse elbet senide aramiza alabiliriz.benim icin bir sorun yok..diger takim arkadaslarda kabul ederse senide aamiza aliriz..ama enbasta soylim, bol paylasim sart yoksa bukadar sevecen olmaya bilirim ama kizlar...her gelen bizim takima transfer oldukca beni dovecek diger takim kaptanlari haberiniz olsunmalum buaralar takimimiz cok gozdeama suda bir gercek...Allah nazarlardan korusun takimimizi ve arkadaslik, ablalik ve kardesligimizi tabiki

meyvem buralarda olduğuna çok sevindim ...nev81 arkadaşımızı yerine alsakmı ne ersin gülüm nerde bi karar verelim....

saferanim, siz ne derseniz o ben sizinle her karara varim

kırmızım

geçti geçti cnm şimdi çok mutluyum aşkımla da barıştım 9 gün sora aşk gelio
Allah kavusutursun canim, ve birdahda ayirmasin
merhaba kızlar piknici ablanız geldiiiii
hosgeldin ablacim, afiyet olsun ama yaramasin yediklerin...bizde mangal yaptik bende birkac kanatt yedim...
kizlar bana bir saat musade islerimi halledeyim gelirim araniza tekrar

tamam talim, biz buralardayiz, gelirsen gorusuruz:34:

14. takımda kopmalar var 3 kişi başvurmuş başka takım için aman nazar deymesintakımımıza sen ne dersen ben uyarım bu konuda canım

takımımızda herkes birbirine saygılı bizim sırrımız bu

kırmızım nev ve anşaa bnm 14. takımdan eski takım arkadaşlarım :78::97:

14. takımda kopmalar var 3 kişi başvurmuş başka takım için aman nazar deymesintakımımıza sen ne dersen ben uyarım bu konuda canım

takımımızda herkes birbirine saygılı bizim sırrımız bu

biliosun doğacım bende 14.takımdan kaptanla sorun yaşayarak gelmiştim sorun hep var o takımda malesef yaaa çözüm olmadığı sürece de kimseler kalmaz o topikte tekrardan yapılanmalı bence :97::97:

Allah kavusutursun canim, ve birdahda ayirmasin
hosgeldin ablacim, afiyet olsun ama yaramasin yediklerin...bizde mangal yaptik bende birkac kanatt yedim...

tamam talim, biz buralardayiz, gelirsen gorusuruz:34:

kız kanat çok yağlı olur tavuğun başka taraflarını yeseydin

evet canim, okudum gecmiste...bir cvp yaziyorum,,bir gecmise daliyorum arada...buarada 3 basvuru varmis, ben daha birtanesini okudumaman nazar degmesin takimimizaaa

7.takım çok yaşa 7. takım çok yaşa bizim kaptanımız çok şeker çok tatlı ama bence iş kaptandan geçio birazcıktaaa

biliosun doğacım bende 14.takımdan kaptanla sorun yaşayarak gelmiştim sorun hep var o takımda malesef yaaa çözüm olmadığı sürece de kimseler kalmaz o topikte tekrardan yapılanmalı bence :97::97:

heeee sendemi ordaydın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…