Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız saadet geçmişte bı ara gözüme bişiler takildi tehtid mehtid ne iş ?
Evet abla ayrıldık ya biz, bu tekrar barışmak istedi kabul etmedim o da sinirlendi bana geçen gün 151 tane mesaj atmış tehdit etmiş bıçağıyla bekleyecekmiş okula giremeyecekmişim annemi babamı öldürecekmiş hayatımızdan şüphe edelimmiş bir sürü şey yazdı tonla küfür etti hayatımda duymadığım şeyler okudum yemin ederim o kadar ağır şeyler yazmış. Sonra tabi ben hiç yalnız çıkmıyorum dışarı ama şimdiye kadar okula falan gelmedi karşıma çıkmadı. Geleceğini bi şey yapacağını da düşünmüyorum açıkçası ama ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım

Rakibim menü gayet güzel afiyet olsun.

p

Canım bizim oğlan sınavdan sonra moralsizdi ama dün sevindi çok şükür
83 binde mimarlık düşünüyor
Oda ikinci basamakta daha yukarı çekerim anne diyor
Dileğin kızıda 40 binde maşalla
Masallah..cok guzel so nuclar..

Bende akşam 3 köfte pisirdim. kefir ve salataya öğlen yemeği hazır. Kahvaltımı da hazırladım. Aslında yarın toplu kahvaltı yapicaz ama ben sadece kendi hazırladıklarını yemeyi düşünüyorum.

Arkadaşıma sakın ısrar edip diyetimi bozdurma bana diye tembihledim :)

Ay kızlar Ne konuşmuşsunuz yahu gelemedim bir geçmişten.

Hastane işleri bitti işe gittim sOnra toplantım vardı sOnra spora gel yarının yemeklerini hazırla derken bu saat oldu valla :)

Menüm ve sporum bir sonraki mesajda

niye savcılıga vermiyorsunuz ?

Sporum: Ahu060812
40 dk çılgın bir eliptik yaptım level 3
30 dk ağır yer hareketleri
10 dk koşu

Menüm:

Kahvaltı: ıspanaklı omlet
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen: ıspanaklı tavuk
Ara: 2 havuç üzerine limon suyu
Akşam: çilekli roka salatası

Spor sonrası: 1 çay bardağı organik süt içine tarçın

Ben 23 Nisa'n da 67 yi ucundan görsem yeter yahu :/ ama 69 u görsem iyi. Bu cuma 69.9 olma planlarım vardı daha 71 göremedim :/
Gecen hafta 70.300 idim ben deee 69 goremiyecek gibiyim regli siskinligi ve spor yapamam beni cok etkiledi...((ama cuma sürprizde olur regli siskinligi gider belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…