- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ilk etapta tarçın gelmez genel de aklıma.Yawww simdi mi denir bir haftadir banada diyeydiniz hahaha
Ha ha ha bu çok iydi yaaa yarildim
Evet abla ayrıldık ya biz, bu tekrar barışmak istedi kabul etmedim o da sinirlendi bana geçen gün 151 tane mesaj atmış tehdit etmiş bıçağıyla bekleyecekmiş okula giremeyecekmişim annemi babamı öldürecekmiş hayatımızdan şüphe edelimmiş bir sürü şey yazdı tonla küfür etti hayatımda duymadığım şeyler okudum yemin ederim o kadar ağır şeyler yazmış. Sonra tabi ben hiç yalnız çıkmıyorum dışarı ama şimdiye kadar okula falan gelmedi karşıma çıkmadı. Geleceğini bi şey yapacağını da düşünmüyorum açıkçası ama ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazımKız saadet geçmişte bı ara gözüme bişiler takildi tehtid mehtid ne iş ?
Yarin 2 öğün mü yapsam diyorum..10 ve 5 olmak uzere..sabah 2 yumurta ve ananas aksamustu ton balikli salata..nasil olur acepp?,
Masallah..cok guzel so nuclar..p
Canım bizim oğlan sınavdan sonra moralsizdi ama dün sevindi çok şükür
83 binde mimarlık düşünüyor
Oda ikinci basamakta daha yukarı çekerim anne diyor
Dileğin kızıda 40 binde maşalla
Persembe diye saraycam cuma belki eksi görürüm boyle yaparsam.Az gibi gibi
Persembe diye saraycam cuma belki eksi görürüm boyle yaparsam.
Gecen hafta cuma artiydim bu hafta hala ayni ..ne mesakkatli bir yol bu ya..Bu menü ile görürsün hulyam afiyet olsun
Gecen hafta cuma artiydim bu hafta hala ayni ..ne mesakkatli bir yol bu ya..
Bisey daha ogrenmis oldummmIlk etapta tarçın gelmez genel de aklıma.
Ama tarçın etkili.
niye savcılıga vermiyorsunuz ?Evet abla ayrıldık ya biz, bu tekrar barışmak istedi kabul etmedim o da sinirlendi bana geçen gün 151 tane mesaj atmış tehdit etmiş bıçağıyla bekleyecekmiş okula giremeyecekmişim annemi babamı öldürecekmiş hayatımızdan şüphe edelimmiş bir sürü şey yazdı tonla küfür etti hayatımda duymadığım şeyler okudum yemin ederim o kadar ağır şeyler yazmış. Sonra tabi ben hiç yalnız çıkmıyorum dışarı ama şimdiye kadar okula falan gelmedi karşıma çıkmadı. Geleceğini bi şey yapacağını da düşünmüyorum açıkçası ama ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım
Gecen hafta 70.300 idim ben deee 69 goremiyecek gibiyim regli siskinligi ve spor yapamam beni cok etkiledi...Ben 23 Nisa'n da 67 yi ucundan görsem yeter yahu :/ ama 69 u görsem iyi. Bu cuma 69.9 olma planlarım vardı daha 71 göremedim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?