Midesini küçültürenlrrde kas kaybı olduğu içim direk yüz çöker ama bizim gibi sporla zayıflayanlarda yüz çökmez.gerçekten mi??valla ben istemem..bizim pazarda alışveriş yaptığım bir abla vardı çok kiloluydu ama yüzüne bayılıyordum balkan göçmenleri gibi bembeyaz pürüzsüz..midesini küçülttürdü üçte ikisi gitti ama şimdi eşinin annesi gibi duruyor..bazen diyorum keşke bu kadar zayıflamasaydı diye içimden tabi..
Çok sevindim ablam Rabbim gönlündekini hayırla gerçekleştirsin inşallahAhu060812 canım oğlanın sonucu iyiydi çok şükür
Kız bizim çocuklar beşte çıkıyo ya onları alınca artık hava baya geç kararıyor tavukları parka çıkarıyoruz hele bide okuldan paten verdiler erken kayıt hediyesi bugün akşam ezanına kadar sokakta paten sürdürdüm en küçüğe her akşam sokaktan eve girmemiz akşam ezanınsonra ye iç topla gecikiyor gelmem hele bugün bide parkta yavru muhabbet kuşu tuttum sanırım insana alışık bizim çocuklara geldi direk bende tuttum bizimkiler yavru versin diye beklerken yavru gökten geldi.artık bağ bahçe içeri dışarı karıştı benim işler.@kelebekolacam bi ce dedin kaçtın
Ahu060812 ahu bacımı aten görmek pek mümkün degil artıkk
Hakkında hayırlısı olsun ablam inşallahİyi akşamlar ..
Ahum sonav sonucunu sormuşsun . Canım sonuç beklentiye göre değişiyor
Bizi çok memnun etmedi
yüzdelik dilim olarak 110 bininci
2. Sınavlara bakıcaz gedefi hacette iç mimarlık bakalım 50 bine çekmesi lazım . İyi çalışırsa olmıycak bişi değil . Hayırlısı bakalım .
Bilmiyorum annem çok tedirgin ve sürekli düşünüyor ne yapmalıyız diye. Babama da çok ayrıntılı anlatmadık gider onlarla kavga eder başına bela alır falan korktuk. Ben de kendi başıma hareket edemiyorum annemler savcılığa verelim derse vereceğizniye savcılıga vermiyorsunuz ?
Benim genel de öyle Day . 11.30 ve 17.00gibi bence olur 10 numara 5 yıldız olurYarin 2 öğün mü yapsam diyorum..10 ve 5 olmak uzere..sabah 2 yumurta ve ananas aksamustu ton balikli salata..nasil olur acepp?,
Himmm iymis güreş hiii hahaBende çok soylemek istiyorum ama soyleyince eşim le güreşe tutusuyoruzmecbur susuyorum
Masallah..cok guzel so nuclar..
Antepia27 oğlunun sınavı iyi geçmiş tebrikler. Hakkında hayırlısı olsun.
Himmm iymis güreş hiii haha
Dikkat et canım grip salgını varmis yine...Ay hasta mı olcam ne donuyorum
mimu88 canım EMG sonucun belli oldu mu? Ne dediler kuzum?
Gecen hafta 70.300 idim ben deee 69 goremiyecek gibiyim regli siskinligi ve spor yapamam beni cok etkiledi...((ama cuma sürprizde olur regli siskinligi gider belki...
Kuzum inşallah ameliyat gerekmez. Rabbim şifalar versin sana ve tüm hastalarımiza bitanem ♡♥♡♥Canımmm sonuçlar yarın sabah ama doktor haftaya cuma müsait bir tek:/ sıkıntı yani. Ama Emg çeken doktor bi sıkıntı gözükmüyor dedi. Bakalım canım belki emaar da isterler. Rabbim sağlık versin
Ay inşallah 69 Lara ilk ulaşan fedai :)
Kuzu bu hafta sporuna bayıldım maşaallllaaaahhhhCanımmm sonuçlar yarın sabah ama doktor haftaya cuma müsait bir tek:/ sıkıntı yani. Ama Emg çeken doktor bi sıkıntı gözükmüyor dedi. Bakalım canım belki emaar da isterler. Rabbim sağlık versin
Ay inşallah 69 Lara ilk ulaşan fedai :)
Şekercim daktırımız seni yönlendirir ama egerki bademcik olayıysa ve bu kadar sık oluyorsa aldırmada fayda görüyor dr lar.Ya kızlar allah rızası için biri bana bi akıl versin ben bu çocuğun bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebilirim ayda iki defa ateşleniyo boğazı şişiyor antibiyotik kullaniyor ne yapacagimi şaşırdım valla her sabah bir tatli kasigi harput pekmezi veriyorum sadece daha ne yapsamki rabbim beterinden korusun insallah
Acir canim banada oluyo nette baktim tam hatirlamiyom ama sebepleri vardi aklimda kalan sacin islak kalmasiydiYa kızlar bi insanın saç dipleri acır mı yaaa kafama dokunamıyorum o derece
Kuzum inşallah ameliyat gerekmez. Rabbim şifalar versin sana ve tüm hastalarımiza bitanem ♡♥♡♥
Kuzu bu hafta sporuna bayıldım maşaallllaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?