Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahu060812 bu hafta bomba geliyormuş senden

Midesini küçültürenlrrde kas kaybı olduğu içim direk yüz çöker ama bizim gibi sporla zayıflayanlarda yüz çökmez.
Ahu060812 canım oğlanın sonucu iyiydi çok şükür
Çok sevindim ablam Rabbim gönlündekini hayırla gerçekleştirsin inşallah
@kelebekolacam bi ce dedin kaçtın

Ahu060812 ahu bacımı aten görmek pek mümkün degil artıkk
Kız bizim çocuklar beşte çıkıyo ya onları alınca artık hava baya geç kararıyor tavukları parka çıkarıyoruz hele bide okuldan paten verdiler erken kayıt hediyesi bugün akşam ezanına kadar sokakta paten sürdürdüm en küçüğe her akşam sokaktan eve girmemiz akşam ezanınsonra ye iç topla gecikiyor gelmem hele bugün bide parkta yavru muhabbet kuşu tuttum sanırım insana alışık bizim çocuklara geldi direk bende tuttum bizimkiler yavru versin diye beklerken yavru gökten geldi.artık bağ bahçe içeri dışarı karıştı benim işler.
Hakkında hayırlısı olsun ablam inşallah

niye savcılıga vermiyorsunuz ?
Bilmiyorum annem çok tedirgin ve sürekli düşünüyor ne yapmalıyız diye. Babama da çok ayrıntılı anlatmadık gider onlarla kavga eder başına bela alır falan korktuk. Ben de kendi başıma hareket edemiyorum annemler savcılığa verelim derse vereceğiz

mimu88 canım EMG sonucun belli oldu mu? Ne dediler kuzum?

Canımmm sonuçlar yarın sabah ama doktor haftaya cuma müsait bir tek:/ sıkıntı yani. Ama Emg çeken doktor bi sıkıntı gözükmüyor dedi. Bakalım canım belki emaar da isterler. Rabbim sağlık versin

Gecen hafta 70.300 idim ben deee 69 goremiyecek gibiyim regli siskinligi ve spor yapamam beni cok etkiledi...((ama cuma sürprizde olur regli siskinligi gider belki...

Ay inşallah 69 Lara ilk ulaşan fedai :)

Kuzum inşallah ameliyat gerekmez. Rabbim şifalar versin sana ve tüm hastalarımiza bitanem ♡♥♡♥

Kuzu bu hafta sporuna bayıldım maşaallllaaaahhhh

Şekercim daktırımız seni yönlendirir ama egerki bademcik olayıysa ve bu kadar sık oluyorsa aldırmada fayda görüyor dr lar.

Kuzum inşallah ameliyat gerekmez. Rabbim şifalar versin sana ve tüm hastalarımiza bitanem ♡♥♡♥

Ya çok tatlısın gerçekten canım benim senin kalbinin güzelliğiyle tüm duaların kabul olur inşallah

Kuzu bu hafta sporuna bayıldım maşaallllaaaahhhh

Daha iyi olabilirdi yavrum bence. Pazar-salı es geçildi gerçi birtek. Ama tempoyu çok arttırdım.

Bugün eliptik yaparken hoca geldi ben hep level 1 de çalışırım, geldi dedi leveli 3 e çıkarman lazım bu sana ter attırır ama zorlarsan sıkılaşırsın dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…