Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canımsınsenin güzel bakan gözlerin güzel görüyor kuzum, inşallah tatlım hepimizin tüm duaları kabul olsun inşaAllah

Şekercim daktırımız seni yönlendirir ama egerki bademcik olayıysa ve bu kadar sık oluyorsa aldırmada fayda görüyor dr lar.
Onu bende kendi doktoruna sordum ama gerek yok bu kadarcik icin diyor ablacim yaa bende ne yapacagimi şaşırdım valla ayda bir iki defa antibiyotik içiyor onuda vermek istemiyorum ama onsuzda iyileşmiyor off offf

Bu mesajı görünce alıntıladımmm , dedim mücverimle karşılıklı uyumuşuz amaaaa sen rahat durmamış adama sarmışsın ... bi de 30 sn de kapıda biten misafirr

Fıstığımmm bu vicdan çorbası ekmekle mi yeniyorduuu

Bu ara hayata yetişemiyorum.

Az yakın olaydık gün yapardıkkk bütün stres puffffff ...

Allah kabul etsin öncelikle fatma .
Sahurda her zaman kahvaltıya devam ... haşlanmış yumurtan ve 2 dlm tb ya da kepek ekmeğin her sahur olsun . Peynir zeytin yeşillik ... bu klasik dışına çıkma gece gece ... hele ki hamur işi ..tatlı.
Iftarda ben hep su , hurma ... ardından çorba ... sonra kalkıp namazımı kılarım . O ara bi anda yemeğe saldırmamı engeller . En az duası falan derken 20 dk geçmiş olur .
Sonra yemek olarak ne pişti ise .. bıl salata yopurt ile ... 1 dlmde ekmek ..

9 gibi bir ara yaparsın ... orda da meyve ve süt ... belki çiğ badem ...

Suya dikkat susuz,kalma .

Daktırım olmuş ... kısır da çok cız sayılmaz ki ... gece ve tabak rabak yemediysek .

Pamuğum kahvaltıların otomatiğe bağlandı.
Ne yumurta ne yeşillik görüyorum sabah . Hep bu 3 lü ...

Ausencia abla diyet konusunda bilmiyorum kafam karışık biraz ara vermek iyi gelecek gibi bekleme süresi var mi

Canım menülerin gayet güzel ...aynen bu menülerle devam edeceksen niçin izne çıkacaksın ?
Yok bu menüleri bırakıp yemeğe sarılacaksan yazık depil mi bunca emeğe ?
Izne ayrılırsan en erken 3.hafta dönüyorsun takıma ve tabii kilo almamış olarak ...

Gayet güzel yine bebetommm ... öğle yediğini akşsm dengeleme işi de genelde iyi sende ..

Kaptenim napmam lazım derkené ilmihal bilginden yararlaniuim dedimdi. Abdest aldım bakam regl güya cuma gelsin gitsın diodum da sisi kalacak zaar

Ne bileyimmm aklım diyette ... regl oldum sanmak nasıl oluyor onu bilmiyorum da ... lekelenme başladı ise ve regl vaktinse başlamıştır ... 10 günden uzun süren leke özre girer .

Çok güzel menü .

Allah kabul etsin canım . Biraz az geldi bana ... gün içi koşturmanda var ...güçsüz,kalma

Aynen aynen 3. Gözüm yok ama bi yandan da mr blue eyes a gıcık gıcık bakıyom

Bendeeeeee ... 8 no lu bakışımlaaa ...

bu da by haftanın totemi olsun :)

Saadet yazdıklarımı okudun mu ?
Motiven ne durumda ?
Snitzel kızartma olduğu için sevmedim onun dışında iyi.

Menumu yazayim

08:00 yumurta.1 dl kizarmis diyet ekmek

13:30 pirasa.yogurt.1 br cola zero.3 etimek

19:00 3 yk türlü.1 kase yogurt

21:00 1 gofret(miniklerden)

Ne kadar minik :)
Hülyacım yarın ki iki öğün planını okydum .saat olarak denenir makul ama öğünlerin de yiyeceklerin çook az,.

Bu standart lakin bi de kişilere özgü normal var.
Ama düzen arada değişebilir özellikle bahar etkili oluyor.

Benim reglsiz süre 18-21 gün ...

p

Canım bizim oğlan sınavdan sonra moralsizdi ama dün sevindi çok şükür
83 binde mimarlık düşünüyor
Oda ikinci basamakta daha yukarı çekerim anne diyor
Dileğin kızıda 40 binde maşalla

Maşallah subhanallah ...
Tebrikler ... Rabbim devamı nasip etsin başarılarının .

100 90 diosunn yani wayyy allah Bİda göstermeşin de . Nasıl öyle oldu kaptanim . Ne nasıl yiyodun ki. Yoksa sağlık problemi falan miiydi

Çok yemek.
Öküz gibi yemek.
Doyduğunu anlamadan yemek.
Hep yemek.
Ben normal insan gibi yesem almam ...
Ama cidden bir tepsi börek yiyecek kapasite vardı bende

Çoook beğendimmmm

Canım menü menü spor şahane de ... asıl sorun yok gözüküyor demiş çeken dr ...ona,sevindim inşallah öyledir .

Ben 23 Nisa'n da 67 yi ucundan görsem yeter yahu :/ ama 69 u görsem iyi. Bu cuma 69.9 olma planlarım vardı daha 71 göremedim :/

Görürsünnnnnnn

Menümü de yazayım gelmişken
Sabah
2 dl ekmek
Peynir
Zeytin
Ara
Kayısı
Badem incir vs
Öğlen
Yoğurt
Akşam
Çorba
Salata
Izgara kabak kırmızı biber
Su 2 olur
Spor
60 dk eliptik
30 dk egzersiz
200 ip

K7z sen ne gülüyon ablana bombaaa gelecekkkkk kaynağım sağlammmmm

Dilekcim menü spor gayet güzel ...

Kıxınıda çoook tebrik ederim .

Ay hasta mı olcam ne donuyorum

Sıcak bir şeyler içseydin canımm .

Su 1 lt cik mi bi de akşam akşam sütlaç
Yarın perş. Çok çok dikkat şekercim .

Iyi geceler canım

Bende çok isterdim ama regl ye denk geldi daktırım gibi ...

Hayırlı sahurlar olsun şimdidennn .

Acir canim banada oluyo nette baktim tam hatirlamiyom ama sebepleri vardi aklimda kalan sacin islak kalmasiydi
Aaa evet spor sonrası duştan sonra ıslak ıslak bağladım Sonra çarşı pazar çoluk çocukdetjen dışarda bi 4 saat geçirdim saçımı ilk açtığımda çok saat geçmişti demek ondan
ben hep 3 level kademe kademe yapıyorum son 30 dk 3. De oluyo ama gerçekten zor tamamlıyorum

Ausencia haa kaptanım ben smmm yim ya şu hesap makinalı tartıyla aramızı yapcenn sanırsam şaka maka elbiseli tok bile 80 görmüyorum artık gitti ama yavaş gitti bu kadar yavaşlamayı hesap etmedik 23 Nisan a ya hayırlısı artık Bende regl sökemiyo bugün 2.gün ne içsem arkadaşlar bide ria var sular seller gibi olması lazım yani tam 28.günde oldu bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…