Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah; 07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon mantar sote + 2-3 çtl mevsim salata (zeytinyağı eklenmiş)
Ara; 13:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 16:30 - 1 kupa şekersiz sade nescafe
Akşam; 19:00 - Yarım kaseden biraz fazla domates çorbası(ev yapımı kremasız) + 1 porsiyon etli kuru fasulye + 1 mini kase mevsim salata + 2 ymk kaşığı yoğurt

Ausencia kaptanım dün gece sahura da kalkmadım su içtim niyetlendim bugün ciddi anlamda aç kaldım orucum

Ahu060812 17 dakika kesintisiz yürüyüş spor başkanımız

sayın spor bakanım spor yapmadım yapmaya da mecalim yok 2 gündür,bugünde çok zor uyandım,moralim bozuk içimde sıkıntı var dün gece sıkıntılı rüyalar gördüm hayır olsun inşallah
bugünde kv. geliyo sanırım onun etkisi ile moralim eksilerde inşallah öyledir başka dert vermesin rabbim
böyle işte o yüzden spor falan yok bana çak sıfır pointleri

kaptanım 2 günüdr ruh halim iyi değil,sanırım regl + bahar etkisi ile biraz dengem bozuldu,dün deli gibi uykum var bitkinlik hat safada gözler kapanıyo ama yok uyuyamadım oda gerdi beni çatacak yer aradım,sen misin naz eden dedi rabbim 30 snde kapıda biten misafir gönderdi

günaydınnnnnnnn

çok zor uyandımmmmm , bugünün cuma olmasını istedimmmmm

masum bende sabah çok zor uyandım ve bugünü cuma sanıyorum hep
perşembe diyolar ama ben cuma hissediyorum yazarken bile öyle

nilişkoo Allah kabul etsin canım,ne güzel niyetlenmişsin
dün kv.tatlı yapmamışmı

bendeee kot giydim cuma diyeee
annaaaa bi baktım perşembe
çok uzun bi haftaydı bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…