- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol kuzucum cümlemizi inşallahnilişkoo Allah kabul etsin canım,ne güzel niyetlenmişsin
dün kv.tatlı yapmamışmı
Gel bitanem
ya nolur nolur bende geleyim.Herkese Günaydın. Tartı öncesi güzel perşembelerimiz olsun inşallah. Komşular kahveye gelecekler, kalkıp evi temizlemem gerekiyor. Sonra görüşürüz şekerler
Canım benim sen de gel, hepiniz gelin, öyle çok isterim ki gelmeniziya nolur nolur bende geleyim.
Ayyy minnakim bende bu geçtiğimiz hafta ruh gibiydim gozumu kapatiyom aciyom sabah olmusbitmeyen hafta yapmışlar
ben bu cumarteside çalışcam sanırım ühü hü hü hüüü
Gel bitanem hepiniz gelin vallahi ne güzel olurKahveyemi gidiyoz ayyy bende gelem miiiii
Kandilini z mübarek olsun arkadsşlar
Günaydınnnn.
Sabah şerifleriniz hayr olsunMübarek kandil gününde dualarda buluşalım yine
Evi toparlayıp gelirim
Kandiliniz mubarek olsun.....bool duali gece diliyorum..
günaydınnnnnnnn
çok zor uyandımmmmm , bugünün cuma olmasını istedimmmmm
Herkese günaydın hayırlı kandiller güzel takımım Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
Günaydınlar arkidislerrrgüzel bi gün olsun. Hayırlı kandiller olsun. Oruçlu olmak isterdim ama süt olayıni napcam bilmiom
Hayırlı sabahlar, hayırlı perşembeler, hayırlı tartılma arefeleri, hayırlı kandiller
Eki Görüntüle 1974905
Kandilimiz mübarek olsun canlar ♡♡♡
Gunaydinn 7. Takimin güzelleri haydii köprüden son çıkış pür dikkat yarina bol bolll.eksii insallaaah
Hayirli sabahlar hayirli kandiller,Rabbim bu geceyi hakkiyla eda edenlerden eylesin.
günaydın hanımlar
hayali bile güzel değil mi.Kahveyemi gidiyoz ayyy bende gelem miiiii
gel canım gell daha oturmadıkKahveyemi gidiyoz ayyy bende gelem miiiii
regl de bi nevi hacamattırAyyy minnakim bende bu geçtiğimiz hafta ruh gibiydim gozumu kapatiyom aciyom sabah olmus)) bahardan sanirim cook yorgun hissediyorum kendimi..regli olunca biraz rahatladim daha iyiyim ....geçiyor canim hepimizde var...
heeee aynennhayali bile güzel değil mi.
gel canım gell daha oturmadık
Hayaller birgün gerçek olur inşallahhayali bile güzel değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?