Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın bacılar..

Kandilimiz mübarek olsun..Niyetli arkadaşların oruçları kabul olsun İnşallah..

kahvaltımı yapmadım yanımda getirdim yumurtamı..salatamı ton balığımı tam teşekküllü Cevat Kelle gibi..1 tanede elma getirdim belki acıkırım ara öğün olsun diye..sabahtır 2 nescafe içtim..çok tok tutuyor beni..10:30 da yapacağım kahvaltımı..

bitmeyen hafta yapmışlar
ben bu cumarteside çalışcam sanırım ühü hü hü hüüü
Ayyy minnakim bende bu geçtiğimiz hafta ruh gibiydim gozumu kapatiyom aciyom sabah olmus )) bahardan sanirim cook yorgun hissediyorum kendimi..regli olunca biraz rahatladim daha iyiyim ....geçiyor canim hepimizde var...

Kandilini z mübarek olsun arkadsşlar

Günaydınnnn.

Sabah şerifleriniz hayr olsun Mübarek kandil gününde dualarda buluşalım yine

Evi toparlayıp gelirim

Kandiliniz mubarek olsun.....bool duali gece diliyorum..

günaydınnnnnnnn

çok zor uyandımmmmm , bugünün cuma olmasını istedimmmmm

Herkese günaydın hayırlı kandiller güzel takımım Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin

Günaydınlar arkidislerrr güzel bi gün olsun. Hayırlı kandiller olsun. Oruçlu olmak isterdim ama süt olayıni napcam bilmiom

Hayırlı sabahlar, hayırlı perşembeler, hayırlı tartılma arefeleri, hayırlı kandiller

Eki Görüntüle 1974905
Kandilimiz mübarek olsun canlar ♡♡♡

Gunaydinn 7. Takimin güzelleri haydii köprüden son çıkış pür dikkat yarina bol bolll.eksii insallaaah

Hayirli sabahlar hayirli kandiller,Rabbim bu geceyi hakkiyla eda edenlerden eylesin.

günaydın hanımlar

Hayırlı kandiller çıtırlar dualarımızda birbirimize yer verelim inşallah hayırlısıyla geçirmekte nasip olsun bu aylardan dua bol bol

Ayyy minnakim bende bu geçtiğimiz hafta ruh gibiydim gozumu kapatiyom aciyom sabah olmus )) bahardan sanirim cook yorgun hissediyorum kendimi..regli olunca biraz rahatladim daha iyiyim ....geçiyor canim hepimizde var...
regl de bi nevi hacamattır
baharda kan aldırmak gercekten iyi geliyor.vucut yenileniyor.

26 nisanda ablam gelecek o geldiginde 67 olurmuyummm aceppp soyle iyice bi iltifat alayim cunku o beni en son 77 ile gormustu...

Yaww onun yaninda kendimi oylee iri hissediyom ki hatun hep56- 57 -58 civarinda zaten 58 olunca hep yakinir ayyy cok kilo aldim fenalardayim der...ama metasi gördüğüm en hizli meta birgun sadece ekmegi kesiyor ertesi gun tarti ollaallaaaa der...pofff yanii bari 67 -66 olsam azcik ufak dururum yaninda....

Sekercikiz canım sana hep yolda denk geliyourm yazdıgım uçmuş.
senin kuzu kaç yaşında.hiç kan değerlerine baktırdın mı cocuklarda da b12 ve devit eksik çıkıyor ve bağışıklığı etkiliyor.
bazen butür çocuklara 3 ay kadar çinko veriyorum ben işe yarıyor
ama sizde bide cok antibiyotik durumu var mutlaka ama mutlaka probiyotik başlamalısın.
doğal probiyotikler ev yapımı tarhana kefir ev yapımı yogurt vs ev yapımı tursudur.
ama bunlar bile artık cok doğal değller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…