Hemdeee nasilll ayy iki arkadaş bulsam kafa dengi burada iyi olacak..hayali bile güzel değil mi.
Oyle oldu cok iyi geldiii toparlandim biraz...ne baharmis yaaa tokat gibi carptiregl de bi nevi hacamattır
baharda kan aldırmak gercekten iyi geliyor.vucut yenileniyor.
Kahveler hazır kuzum sen gel yeterfincanımı aldım geliyorum bi kahvede bana ısmarlayın kızlar belki azcık kendime gelirim
Olursun neden olamayasın istedikten sonra canım26 nisanda ablam gelecek o geldiginde 67 olurmuyummm aceppp soyle iyice bi iltifat alayim cunku o beni en son 77 ile gormustu...
Yaww onun yaninda kendimi oylee iri hissediyom ki hatun hep56- 57 -58 civarinda zaten 58 olunca hep yakinir ayyy cok kilo aldim fenalardayim der...ama metasi gördüğüm en hizli meta birgun sadece ekmegi kesiyor ertesi gun tarti ollaallaaaa der...pofff yanii bari 67 -66 olsam azcik ufak dururum yaninda....
Hayırlı kandiller bacılar
Rabbım dilinize dökülen kalbinizden geçen dualarınızın hayrlı olanlarını kabul etsin inşallah .
olabülür ben varım ama kuran okuyamam sadece dua ederimşöyle yapalımmı bu akşam herkes 2li dua kardesi olsun ismen resmen cismen dua edelim
şart değil ki içten ettiğin iki kelam yeter minnak.olabülür ben varım ama kuran okuyamam sadece dua ederim
bayılırım çene düşürmeyeNostalji videolaaaaar ...kahve buluşmaları ...
Ya öyle çook isterim ki ... şu yaza bir şeyler ayarlasak ... ne kaynatırız yaaa ... anaaaaam bu kadının sadece klavyesi değil çenesi de düşükmüş dersiniz
Ausencia
ÇARŞAMBA MENÜM
SABAH
1 dl tb ekmek
peynir
zeytin
salatalık, kıvırcık, domates
1 tk tahin pekmez
ARA
1/4 armut
ÖĞLE
chialı yoğurt
2/4 armut
AKŞAM
sebze yemegi
5 kaşık tavuklu pilav
4 kaşık yoğurt
2,5 lt su
Sabah; 07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon mantar sote + 2-3 çtl mevsim salata (zeytinyağı eklenmiş)
Ara; 13:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 16:30 - 1 kupa şekersiz sade nescafe
Akşam; 19:00 - Yarım kaseden biraz fazla domates çorbası(ev yapımı kremasız) + 1 porsiyon etli kuru fasulye + 1 mini kase mevsim salata + 2 ymk kaşığı yoğurt
Ausencia kaptanım dün gece sahura da kalkmadım su içtim niyetlendim bugün ciddi anlamda aç kaldım orucum
@Ahu060812 17 dakika kesintisiz yürüyüş spor başkanımız
şöyle yapalımmı bu akşam herkes 2li dua kardesi olsun ismen resmen cismen dua edelim
bende minnak begümü seçtim.minnakım olar mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?