Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah bir önce artar ferahlığa kavuşursun kelebekim
saolasın tatlım.ekime kadar 1000igeçmem lazım yoksa birimim kapanır.maaşım zaten düşük.daha da düşer.bide sen bilmezsin biz burda 3 druz diğer ikisi saolsun sıkıntılı.

bende minnak begümü seçtim.minnakım olar mı.

olar tabi daktırım
ayy ciddi bi sorumluluk kapladı içimi ama merak etme çok güzel dualar edicem

aa kaptan betüle 40 beden olsun diye dua etcekmiş,söyle daktırım sen kaç istiyon?töbe töbeeakşama çarpılmadan ererim inşallah çok amin
begum75 At yavrum üzerinden gerginliği ... yoksa bu akşamda biri gelir bak

@masumm

kaptanım bugün gelecek kişi belli,2 gündür onun ağırlığı var üzerimde

ay kızlarr aklına düşen bana dua etsin hasta sayım artsın diye.yığın yığın hasta kaydedeyim.sayı az olunca hemşirede alamadım.işler üstüme kaldı hep.
ayyy Kelebeğim hasta sayısı artsın diye dua edilir mi hiçç..Allah sana sağlık versin inşallah..

kuzum ben benim yavrular için istiyorum rabbim onları kötü insanlardan korusun,vatansız bırakmasın.dünya ahiret yüzleri gülsün.hep faydalı olsunlar.

ayyy Kelebeğim hasta sayısı artsın diye dua edilir mi hiçç..Allah sana sağlık versin inşallah..
yok kuzummmm hasta sayısı sadece kayıt acısından hasta olup gelmiyorlar kayıt oluyorlar yoksa tabiki kimse hasta olmasın kayıtlar artsın diye dua istiyorum.

kuzum ben benim yavrular için istiyorum rabbim onları kötü insanlardan korusun,vatansız bırakmasın.dünya ahiret yüzleri gülsün.hep faydalı olsunlar.

amin daktırım amin,rabbim evlatlarımızı korusun,kollasın,hayırlı insanlarla karşılaştırıp,hayırlı yazılar yazsın,hayırlı eş ve iş nasip etsin
senin dediklerinide söylerim rabbim de kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…