İnşallah bir önce artar ferahlığa kavuşursun kelebekimay kızlarr aklına düşen bana dua etsin hasta sayım artsın diye.yığın yığın hasta kaydedeyim.sayı az olunca hemşirede alamadım.işler üstüme kaldı hep.
Oyy bitanem canımsın, sağolasınBende varimmmm banada sadece saglik icin dua edin baska bisey istemiyorum kizlar.....bende ederim hepinize saydine duam hazir bilemmm))
saolasın tatlım.ekime kadar 1000igeçmem lazım yoksa birimim kapanır.maaşım zaten düşük.daha da düşer.bide sen bilmezsin biz burda 3 druz diğer ikisi saolsun sıkıntılı.İnşallah bir önce artar ferahlığa kavuşursun kelebekim
bende minnak begümü seçtim.minnakım olar mı.
Ausencia ordan da anlaşılıyor değil mi geveze kaplumbağa olduğum.
bende 38 beden gelinlik giysin diyeBetül için bütün gece 40 beden olsun diye dua edeceğimmmtövbeler olsun
olar tabi daktırım
ayy ciddi bi sorumluluk kapladı içimi ama merak etme çok güzel dualar edicem
kaptanım bugün gelecek kişi belli,2 gündür onun ağırlığı var üzerimde
ayyy Kelebeğim hasta sayısı artsın diye dua edilir mi hiçç..Allah sana sağlık versin inşallah..ay kızlarr aklına düşen bana dua etsin hasta sayım artsın diye.yığın yığın hasta kaydedeyim.sayı az olunca hemşirede alamadım.işler üstüme kaldı hep.
bende 38 beden gelinlik giysin diye
kuzum ben benim yavrular için istiyorum rabbim onları kötü insanlardan korusun,vatansız bırakmasın.dünya ahiret yüzleri gülsün.hep faydalı olsunlar.olar tabi daktırım
ayy ciddi bi sorumluluk kapladı içimi ama merak etme çok güzel dualar edicem
aa kaptan betüle 40 beden olsun diye dua etcekmiş,söyle daktırım sen kaç istiyon?
kaptanım bugün gelecek kişi belli,2 gündür onun ağırlığı var üzerimde
yok kuzummmm hasta sayısı sadece kayıt acısından hasta olup gelmiyorlar kayıt oluyorlar yoksa tabiki kimse hasta olmasın kayıtlar artsın diye dua istiyorum.ayyy Kelebeğim hasta sayısı artsın diye dua edilir mi hiçç..Allah sana sağlık versin inşallah..
haa tamam o zamanyok kuzummmm hasta sayısı sadece kayıt acısından hasta olup gelmiyorlar kayıt oluyorlar yoksa tabiki kimse hasta olmasın kayıtlar artsın diye dua istiyorum.
kuzum ben benim yavrular için istiyorum rabbim onları kötü insanlardan korusun,vatansız bırakmasın.dünya ahiret yüzleri gülsün.hep faydalı olsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?