- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
gitmezmiiiiiii.
3 gün olan liste mi daktırım ?
Göbek gidiyor mu göbek
Anaaaa kuzumm kıyamamm yaaa vallah burdan az geldim gece de benle uğraşıyrsun kıyamam yaa
Ben seni bu gece yine rüyamda gördümmmmm
Dağa tırmanıyorduk
Canım geçer geçer az kaldı akşama ..
Önce bir çorba iç mutlaka ...
Birden açlıkla ne var ne yok saldırma
he walla ilk buluştuk bismillah bana dediler ki seni basenden tanıdık.Aynen tam kanka.ben kelebeği görünce dedim ki kız seni basenlerinden tanıdım diye Allah seni diye koluma bi geçirdi aha aha dedim işte buuu
Perşembe Perşembe olalı görmedi böyle işkembe
Ne yedik be Aus hep çektirdik sana işkence
Gel buluşalım İstanbul'da düzenleyelim eğlence
Kek börek çörek YOk artık hep yenecek börülce
38 beden fit hatun olunca çatlayacak benim görümce
Aha aha buda evlendirme programı mod
Vallaa kuzum benimde karnımın şişi indi malum günüm yaklaşıyoooiç iççççç..dün giyemediğim pantalon şuan üzerimde 1 günde 1 beden inceldim.
kızlar şu kabak çorbasını benim verdiğim şekilde menüyle bi deneyin ne zaman yapsam inceltiyo.
Günaydıııınnhayurlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul günahlarımızı affetsin bize metabolizma ateşi versin yağlarınız cayır cayır yansın inşallah
Aha bu arada dün bi arkadaş vardı Ahu eridin bittiiinnn Heral 20 kilo verdin diyo yok dedim 16 falan ama sporla verdiğim için daha sıkı duruyo dedim ama çok güzel oldun dedi ya 94 kilo halimin fotosunu buldum ama saklanmışım kızımın arkasına yoksa bi öncesi sonrası yapardım
Aynı benim ablam
Senin meta hızında ona yüklenmiş heral
Valla ben bu yaz İstanbul a arabayla gelip hepimize uğramayı çoook isterim
Aynen tam kanka.ben kelebeği görünce dedim ki kız seni basenlerinden tanıdım diye Allah seni diye koluma bi geçirdi aha aha dedim işte buuu
Perşembe Perşembe olalı görmedi böyle işkembe
Ne yedik be Aus hep çektirdik sana işkence
Gel buluşalım İstanbul'da düzenleyelim eğlence
Kek börek çörek YOk artık hep yenecek börülce
38 beden fit hatun olunca çatlayacak benim görümce
Aha aha buda evlendirme programı mod
Kız den sürekli basen basen dedin ya ondan yani direk armut tipi bi kadın aradı gözlerim seni görünce işte o dedim.yokda tanınacak kadar bi basenin yoktudaha beterleri var şükür sanahe walla ilk buluştuk bismillah bana dediler ki seni basenden tanıdık.
Görümcedir o görümce
Ayyyyy ben seni de gördüm bu gece rüyamda ... Şimdi yazınca hatırladım .
Senin evdeyiz. Sen bir kadına paltosunu tutuyorsun . Akrabadan bi kadın .. Kahvemsi bi paltosu var ..sen siyah giymişsin ... kadın aklından tabii hep siyah giyiyor o yüzden ince diye geçiriyor ..bende rüyaya bunu duyuyorum
Sen gelene kadar aeben ablam konuşuyordu bende arada konuşuyordum ama sen gelince sıra gelmedi bize
gitmezmiiiiiii.
Anaaaa kuzumm kıyamamm yaaa vallah burdan az geldim gece de benle uğraşıyrsun kıyamam yaa
Merhaba kıZlar.
Selamlar
he walla ilk buluştuk bismillah bana dediler ki seni basenden tanıdık.
Evet kuzum
he demi okadarda değil.Kız den sürekli basen basen dedin ya ondan yani direk armut tipi bi kadın aradı gözlerim seni görünce işte o dedim.yokda tanınacak kadar bi basenin yoktudaha beterleri var şükür sana
he bende onun için gec geldim.dedim kaynaşsınlar azcıkSen gelene kadar aeben ablam konuşuyordu bende arada konuşuyordum ama sen gelince sıra gelmedi bize
çek silahınıDaktırımla çene yarıştırmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?