Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam kaptan,özelden kararı yazarsanız işyerinde bakarım öğle arası.Teşekkür ederim.

kırmızım ben çıkıyorum tatlışım
meyvem seni seviyoruz karalarına saygı duyarız sen ne dersen artık nev arkadaşımızada hoş geldin diyorum

minnoşcum ben seninle ilk kez karşılaşıorum aramıza h.g cnm

slm julıacımm evet ben yenı katıldım bayagı bır olaylı olmus katılmamız galıbaa meyvemde aynı benım gıbı belkı benımde cıkmam ıstenır takımdan bellı olmaz . ama sızlerden takımdan ayrılmak ıstemıyorum cunku bu takımda olmak benı dahada ıyı sıkıyor dıyete baglıyor oyuzden bakalım ne olack

hos geldin minnosummmmm...icimiz biraz burak meyvem icin...ama obur turlu sahsen iyiyim tatlim...sen nasilsin..nasil gecti hafta sonun???

bende aynı konudan muzdarıp canım sıkkın gulumm dun butun evı temızledımm halılar koltuklar perdeler bugunde anneme gıttım bayagı bır yogundum yanı sızler neler yapıyorsunuz bakalım

meyvenin de senn de gitmeni hiç istemiorum cnm yaaa :97::97:

ne ayrılması yaaa kesinlikle bir yere gitmiyorsun canım

meyvenin de senn de gitmeni hiç istemiorum cnm yaaa :97::97:

valla julıacım acıkcası ben de kesınlıkle ve kesınlıkle meyvenın gıtmesını ıstemıyorum bende gıtmek ıstemıyorum . ben meyve gıbı sessız kalmakta ıstemıyorum. ama yınede onunla konusmadan hıckımseyle bır polemıge gırıp konusmak ıstemıyorum . dur bakalım meyvısım gelsın benım durumum ona gore bellı olur.
acıkcası takımda olmadan kendımı bu kadar kontrol edemıyorum julıacım yaa . temmuza kadar 55 kılo olmak ıstıyorum oyuzden bu azmımı bu seyımı kaybetmek ıstemıyorum bakalım ne olucak halımız

amannn kilolar gider yaaa sıkma canınnı temizlik yapılmış benim eve de bi el atıversen yaaa bişeyler götürecek neredeyse daha yeni geldik piknikden ööle oturuyorum ama ben

bende 52 olmak istiorum bnm yaza nişanım var bi de

evet malesef canim..ama sende ayrilmayi dusunme sakin..en kotu ihtimal pskutum size karne hazirlamaya reddeder diye dusunuyorum..onuda anliyorum..habire karne hazirlamak istemiyor hakli olarak..ama sanmiyorumki seninde cikmani istesinler...bende takimimizda kalip bize sarkilar soylemeye devam etmeni istiyorum
puskutum istemedigi surece sana takimdan ayrilmak harammm

amannn kilolar gider yaaa sıkma canınnı temizlik yapılmış benim eve de bi el atıversen yaaa bişeyler götürecek neredeyse daha yeni geldik piknikden ööle oturuyorum ama ben
ayy evet evım temız ya cok sukur ıcım rahatladı bırazcık 19 mayısta kayınvalıdemler geılıcekler 3-4 gunlugune oyuzden bu hafta ıyıcene temızledım evı onumuzdekı hafta sonuda yıne ufaktan temızlerım olur bıter dedım ıste ayy dogacım kalk sende yap ınsan oturdukca dahada yapası gelmıyor valla
bende 52 olmak istiorum bnm yaza nişanım var bi de

ayy ınsallah olursun julıacım yaa valla olmak ıcınde elınden gelen herseyı yap bence hayatında bır kere olan seyler mutlaka zayıfla cok cok guzel bır kız ol nısanında afet gıbın ee tabı dugune de dıkkat et tamammı canım ben sımdı cok pısmanım yanı dugunumde keskem bırazcıkta zayıf olsaydım da prennses gıbın olsaydım dıyorum

bende çok istiorum 3yada 4 kilo daha vermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…