canim bence katil...ama meyvem kesinlikle ayrilacakmi onu bilmiyorum iste ondan net birsey soylemeye korkuyorum..yarin sabahi bekleyelim, o erkenden gelir foruma..bizde sabah karar veririz..ozamana kadar 13.takima birsey soyleme istersen..karar netlesince tesekkur edersin, ve bize katildigini bildirirsin
Sağol canım benim,inşallah beraberce başarırız...
haadi kizlar,, katilin sohbete..beklemeyin oyle bakimm
katılıoz yaaa be
minnoşcum ben seninle ilk kez karşılaşıorum aramıza h.g cnm
hos geldin minnosummmmm...icimiz biraz burak meyvem icin...ama obur turlu sahsen iyiyim tatlim...sen nasilsin..nasil gecti hafta sonun???
minnoş nasılsın canım
slm julıacımm evet ben yenı katıldım bayagı bır olaylı olmus katılmamız galıbaa meyvemde aynı benım gıbı belkı benımde cıkmam ıstenır takımdan bellı olmaz . ama sızlerden takımdan ayrılmak ıstemıyorum cunku bu takımda olmak benı dahada ıyı sıkıyor dıyete baglıyor oyuzden bakalım ne olack
slm julıacımm evet ben yenı katıldım bayagı bır olaylı olmus katılmamız galıbaa meyvemde aynı benım gıbı belkı benımde cıkmam ıstenır takımdan bellı olmaz . ama sızlerden takımdan ayrılmak ıstemıyorum cunku bu takımda olmak benı dahada ıyı sıkıyor dıyete baglıyor oyuzden bakalım ne olack
bende aynı konudan muzdarıp canım sıkkın gulumm dun butun evı temızledımm halılar koltuklar perdeler bugunde anneme gıttım bayagı bır yogundum yanı sızler neler yapıyorsunuz bakalım
meyvenin de senn de gitmeni hiç istemiorum cnm yaaa :97::97:
ıyıyım dogacım sen nasılsın ne yaptın bakalım ben hafta sonu hıc dıyet falan yapamadım tatlım yaa yarın sabah ıyıcen bır sıkıcam kendımı bu hafta 61 lı bır rakam gormek ıstıyorum bakalım ne yapabılıcemmm
valla julıacım acıkcası ben de kesınlıkle ve kesınlıkle meyvenın gıtmesını ıstemıyorum bende gıtmek ıstemıyorum . ben meyve gıbı sessız kalmakta ıstemıyorum. ama yınede onunla konusmadan hıckımseyle bır polemıge gırıp konusmak ıstemıyorum . dur bakalım meyvısım gelsın benım durumum ona gore bellı olur.
acıkcası takımda olmadan kendımı bu kadar kontrol edemıyorum julıacım yaa . temmuza kadar 55 kılo olmak ıstıyorum oyuzden bu azmımı bu seyımı kaybetmek ıstemıyorum bakalım ne olucak halımız
nasilsin canim, haftasonun nasil gecti??
bende 52 olmak istiorum bnm yaza nişanım var bi de
evet malesef canim..ama sende ayrilmayi dusunme sakin..en kotu ihtimal pskutum size karne hazirlamaya reddeder diye dusunuyorum..onuda anliyorum..habire karne hazirlamak istemiyor hakli olarak..ama sanmiyorumki seninde cikmani istesinler...bende takimimizda kalip bize sarkilar soylemeye devam etmeni istiyorumslm julıacımm evet ben yenı katıldım bayagı bır olaylı olmus katılmamız galıbaa meyvemde aynı benım gıbı belkı benımde cıkmam ıstenır takımdan bellı olmaz . ama sızlerden takımdan ayrılmak ıstemıyorum cunku bu takımda olmak benı dahada ıyı sıkıyor dıyete baglıyor oyuzden bakalım ne olack
bende aynı konudan muzdarıp canım sıkkın gulumm dun butun evı temızledımm halılar koltuklar perdeler bugunde anneme gıttım bayagı bır yogundum yanı sızler neler yapıyorsunuz bakalım
valla julıacım acıkcası ben de kesınlıkle ve kesınlıkle meyvenın gıtmesını ıstemıyorum bende gıtmek ıstemıyorum . ben meyve gıbı sessız kalmakta ıstemıyorum. ama yınede onunla konusmadan hıckımseyle bır polemıge gırıp konusmak ıstemıyorum . dur bakalım meyvısım gelsın benım durumum ona gore bellı olur.
acıkcası takımda olmadan kendımı bu kadar kontrol edemıyorum julıacım yaa . temmuza kadar 55 kılo olmak ıstıyorum oyuzden bu azmımı bu seyımı kaybetmek ıstemıyorum bakalım ne olucak halımız
ayy evet evım temız ya cok sukur ıcım rahatladı bırazcık 19 mayısta kayınvalıdemler geılıcekler 3-4 gunlugune oyuzden bu hafta ıyıcene temızledım evı onumuzdekı hafta sonuda yıne ufaktan temızlerım olur bıter dedım ıste ayy dogacım kalk sende yap ınsan oturdukca dahada yapası gelmıyor vallaamannn kilolar gider yaaa sıkma canınnı temizlik yapılmış benim eve de bi el atıversen yaaa bişeyler götürecek neredeysedaha yeni geldik piknikden ööle oturuyorum ama ben
ayy ınsallah olursun julıacım yaa valla olmak ıcınde elınden gelen herseyı yap bence hayatında bır kere olan seyler mutlaka zayıfla cok cok guzel bır kız ol nısanında afet gıbın ee tabı dugune de dıkkat et tamammı canım ben sımdı cok pısmanım yanı dugunumde keskem bırazcıkta zayıf olsaydım da prennses gıbın olsaydım dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?