Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyyyy oyyyyy daha beterleri varmış öyle demiş ahu

Tahmini konuşma sıralamanız ...

sen
ahu
saydın
aeben

Aeben o gün yorgundu çok
[/QUOTE]napsın harbi kız.

bana geçen hafta eğitimde teşekkür etmişlerdi demişmiydim eğitime renk kattınız dr hanım dediler

Görüyon mu kız şunu.kesin okumadan olmuştur ymm

Oyyyyy oyyyyy daha beterleri varmış öyle demiş ahu

Tahmini konuşma sıralamanız ...

sen
ahu
saydın
aeben

Aeben o gün yorgundu çok
napsın harbi kız.

bana geçen hafta eğitimde teşekkür etmişlerdi demişmiydim eğitime renk kattınız dr hanım dediler[/QUOTE]

bizim burcumuzun garip bi enerjisi var... azcık keyfim olmasın yedi düvel anlar. Dün toplantı sonrası eski iş yerinden bir arkadaşım aradı yarım saat konuşmuşuz.. bir soru soracaktı sözde diyor ki hiç değişmemişsin miray hala o enerji o keyif verme insanın modunu değiştiriyorsun valla ablan star dedim

bi de kıymetimiz bilinse dimi doktorum

Ben olurum kızz ne dua istiyon ç
sen bana sağlıkla zayıflamamı ,bide hayırlı iş ,sağlık sıhhat,eve erken gelen koca , borçları ödeme kolaylığı ve bu yaz 38 beden

yok anammm yokkk kıymet bilen yokkkk.
evet bizim bioenerjimiz yüksek.
eskiden benim alıcılarda açıktı.nokta atışı yapardım.klasik matematik soruları bile atar tuttururdum.fizik hocası atilla koymuştu adımı.

Görüyon mu kız şunu.kesin okumadan olmuştur ymm

ay ahumm illallah dedirtti bizee , yaa biz engin bi zengin ama evinin yerini kimseye söylemiyor
ben burdan bıraktırıyorum onu şoförlere , yarı yold ainiyormuş bi işim vardı sne beni şuraya bırak diyerekten
15 e yakın evi var kızılayda

ay kızlarr aklına düşen bana dua etsin hasta sayım artsın diye.yığın yığın hasta kaydedeyim.sayı az olunca hemşirede alamadım.işler üstüme kaldı hep.
Kız daktır hasta sayısı artsın nasl bi duà tabutcu recep vardı bkm de onun gibi millet ölsün tabut yapsın deye

Benimde balık burcumdan bi melankoli bi altıncı his yüksekliği geliyy

Çüüüş oha adamın adı ne kız merak ettim

sen bana sağlıkla zayıflamamı ,bide hayırlı iş ,sağlık sıhhat,eve erken gelen koca , borçları ödeme kolaylığı ve bu yaz 38 beden

oleeey ahu benim dua kardeşim :)

bende bana aileme sevdiklerime sağlık, hayırlı işler, bol kazanç, hayırlı bir evlilik, kıymet bilinen sağlıklı bir ilişkii, düz bir karın :) ve 36 bedeeeeen mimuuuu gür saçlar, sivilce lekesiz cilt, çatlaksız karın, selülitsiz bacak hahahah

başka birşey gelirse aklıma özelden yazarım :)

bizim burcumuzun garip bi enerjisi var... azcık keyfim olmasın yedi düvel anlar. Dün toplantı sonrası eski iş yerinden bir arkadaşım aradı yarım saat konuşmuşuz.. bir soru soracaktı sözde diyor ki hiç değişmemişsin miray hala o enerji o keyif verme insanın modunu değiştiriyorsun valla ablan star dedim

bi de kıymetimiz bilinse dimi doktorum[/QUOTE]
Ay benim büyük kızda ikizler harbi bıdı bıdısı hiç bitmiyor bi kere leslie yapmıştık beraber leslieden çok konuştu yeminle
Benim bebeler ikizler aslan koç ben BALIK yeyip bitiriyorlar beni çiğ çiğ[/QUOTE]

ay sen beni iyi bilirsin geçen bir yazdın 1 saat kitledim seni çocuklar yetmezmiş gibi...

Kız olsun ben deştim ondan oldu
Ekran fotosu aldım ama regl yim hani sadece dua kuran namaz YOk istersen deniştirebilürsüüüünnn ekürünü

Ayy aynindan ben de istiom . Koca olayını yardım eden koca die degistirek borç neyin aynen istiom. Bi de trafik kazası ıstemiom artik bana da kardes bulun

Çüüüş oha adamın adı ne kız merak ettim

bana sinir oluyor çok sinirlisin diyo birdee
patronal rçok yzü veriş bugün adam kahvaltı içinşehir dışından misafir çagırmış
o var diye odasında yapamadı ,

bende çıktım YMMM bey burda beylerin görüşmesi ve bir kahvaltı daveti var sizi aşagıya alalım
orada yazılarınızı düzltiriz hemde , beyfediler görüşmesini yapar dedimmm
benim patron şok aldım indim aşagıya ahahahah
aramış diyoki helal olsun banuuuu biz diyemedik yıllaca bu adama böle diyo
sanki kendi yeri gibi geliyor yaaa

wuuuuuu biri bana rakip olmuşşş
en kısa zmanda arıyorummm susuturabilene aşk olsunn
şaka bi tarafa bende çok konuşuyorum

hatta iş yerinde normal insanlar kadar konuştugumda bugün neyiniz var diyor her gelennn

Bana da hayırdır keyifsiz misin bugün der değnek en çok ... azıcık susmaya göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…