hAHAHHAH Özledimmm kız vallahii çenenii sevsinler seninn ne güzel cıvıl cıvıl enerji neşe dolusun Rabbim ağzının tadını bozmasın.
o psikoloji normal..zayıfladıkça zayıflamak istiyor insan ve bulunduğu hali kilolu görüyor hep..ben 59 a düştüğümde kendimi tosun gibi hissediyordum..keşke şimdi de öyle düşünüp iyice asılsam diyete spora..Kızlar k.valide bugün dediki yeter artık verdiğin bence iyisin falan. Ben neden öyle hissetmiom ya.ben de verecek 3 kilom kaldı dedim ama sanki o 3 bile beni zayıf hissettirmicek ödem mi var nedir üstümde bi tombak psikolojim var
napsın harbi kız.
bana geçen hafta eğitimde teşekkür etmişlerdi demişmiydim eğitime renk kattınız dr hanım dediler
Kızlar k.valide bugün dediki yeter artık verdiğin bence iyisin falan. Ben neden öyle hissetmiom ya.ben de verecek 3 kilom kaldı dedim ama sanki o 3 bile beni zayıf hissettirmicek ödem mi var nedir üstümde bi tombak psikolojim var
mimu88 kız alıntılrın çorba oluyor bugün niyekii
Kız olsun ben deştim ondan oldu
Ekran fotosu aldım ama regl yim hani sadece dua kuran namaz YOk istersen deniştirebilürsüüüünnn ekürünü
o psikoloji normal..zayıfladıkça zayıflamak istiyor insan ve bulunduğu hali kilolu görüyor hep..ben 59 a düştüğümde kendimi tosun gibi hissediyordum..keşke şimdi de öyle düşünüp iyice asılsam diyete spora..
Bilmemki ablam geçen sene bariz zayıf neyin hissederdim. Simdi bi garip bi hal var. Hani anliyim die eski kıyafet denedim oldu şükr ama psikoloji m bozuk galiba bi de yüzüm yanaklarım hiç gitmemis gibi tombak bi hal mevcut . Sen de biraz daha asıl bence Day çünkü yaz kapıda artık zaman kalmadı spor sa spor à başla tartı nin insanı sevindirmesi gibi bi mutluluk yok şu arao psikoloji normal..zayıfladıkça zayıflamak istiyor insan ve bulunduğu hali kilolu görüyor hep..ben 59 a düştüğümde kendimi tosun gibi hissediyordum..keşke şimdi de öyle düşünüp iyice asılsam diyete spora..
He iyi ozaman yalnız değilim . Su 3 kilo için. Motivasyon olsun madem
Gökkuşağı gibisin yavrum , demeyen görmeyen kördür
Bende öyle hissediyorum
@fatmanurkaya ablam kimse seni kapmadan dua ablam olur musun . Omerlerimize dua ederikBu akşam dua kardeşliğinde , dualarda buluşmak üzere ... Rabbim bilir kimin duası kime kabul görür ... Belki dua kapımızın anahtarı seçtiğimiz kardeşimizdedir
kelebekolacam & begum75
Betulina & Ausencia
ada81 & saydin78
mimu88 & Ahu060812
Kardeşini bulanı ekleyeyimmm
Betulina kız sen görene kadar ramazana gireriz , telden dürteyim seni
Bi cogumuzun cenesi düşük oldugu icin iyi anlaşıyor olabilirmiyizbende saglam konusurum....ama karsimdakini dinlerimmm..
Anammm size bi animi anlatayim ...yeni evliyiz esimin arkadaşı bizi davet ettiler gittik...kadin mühendis ama bebegi olmus izne ayrilmis kadin bi konusuyor bi konusuyor ben boyle karsisinda aptal oldum..bana soru soruyor ben tam cevap verecem a diye agzimi aciyom hooppp badka bi konuya geciyor brn b diyecem hoopp baska biseye geciyor kendimi cook kullanilmis hissettim o gun sadece dinledim dinledim eve geldik...dedim ben daha gitmem başım sisti keyif almadim o konustu ben dinledim dedim.. ertesi gunu esi esime demiski...bizim hanim senin hanimi cook sevmis haha ben olamazzzzz dedim...
Ama sonra en iyi arkadasimiz oldular kadin ise başlayınca dairede konusa konusa bulustugumuzda konusmak icin bizede firsat verdi sagolsun hahahahala telde arasiriz tabii % 80 o konusur olsun alistim kalbi guzel...
Şuraya bi tünaydın bırakıp geçmişe döneyim kimler ne alemde bakalım
Geçmiş bana bugün çok keyif verdiŞuraya bi tünaydın bırakıp geçmişe döneyim kimler ne alemde bakalım
Aşırıya kacmadikca konsukaninsani severim.
Sus pus tipleri sevmem, içten pazarlukli olduklarını düşünürüm.
Bende.çok konuşurum,.istemeden söz kestigim bile olur.
Sonra özür diler karsimdakine kulak veririm.
Kulak ardi etmek bana.saygısızlık gelir.
Eşimin abisivar bi, her oturmaya gittiğimizde bana araba pazarı macera larini anlatir.
Ya da arabasini sanayide yeni.buldugu tamircide nasilda ucuza yaptırdığını.
Oyhh icim şişiyor bi onu kulak ardi ediyorum.
Hı hı deyip geçiyorum
Aşırıya kacmadikca konsukaninsani severim.
Sus pus tipleri sevmem, içten pazarlukli olduklarını düşünürüm.
Bende.çok konuşurum,.istemeden söz kestigim bile olur.
Sonra özür diler karsimdakine kulak veririm.
Kulak ardi etmek bana.saygısızlık gelir.
Eşimin abisivar bi, her oturmaya gittiğimizde bana araba pazarı macera larini anlatir.
Ya da arabasini sanayide yeni.buldugu tamircide nasilda ucuza yaptırdığını.
Oyhh icim şişiyor bi onu kulak ardi ediyorum.
Hı hı deyip geçiyorum
Tamam benimde arabam var az çok ilgiliyim ama hakikaten banane taa.
He bak en sinir olduğum şey ...
Yahu anlatıyorsun da bakalım ben ilgileniyor muyum
Konuştuğum şey dinlenmezseki pek rastlanmaz hemen kesmeli ... bana ne seni sanayi macerandan adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?