Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o psikoloji normal..zayıfladıkça zayıflamak istiyor insan ve bulunduğu hali kilolu görüyor hep..ben 59 a düştüğümde kendimi tosun gibi hissediyordum..keşke şimdi de öyle düşünüp iyice asılsam diyete spora..

Kandiliniz mübarek olsun
Bende isterim dua bende.
Ev bakiyoruz ufaktan.
Ne olur duaedin de kiralardan, ev sahibinin canı evinde oturmanizi istemedi diye 2~3 senede bir tasinmaktan, çok begendiginiz bir eşyayı sırf kiradayiz tasinirken yük olur diye almaktan vazgecmekten, her tasinmada orası burası cizilen, ömrü giden esyalara sahip olmaktan milletin ağız kokusu çekmekten kurtulalım.

napsın harbi kız.

bana geçen hafta eğitimde teşekkür etmişlerdi demişmiydim eğitime renk kattınız dr hanım dediler

Gökkuşağı gibisin yavrum , demeyen görmeyen kördür

Bende öyle hissediyorum

Geçen akşam arkadaşlar toplandık ..tabii konu benden dolayı kiloya gelince ... herkes kilosunu döküldü ..
Biri 44 kilo , yok onu sevmedim ... Pantolon durmuyor üzerinde ..
Ama 54 ile 56 vardı , onlara pek bi bayıldımmmmm

Geri kalan hep 75 üzeri ....

Bilmemki ablam geçen sene bariz zayıf neyin hissederdim. Simdi bi garip bi hal var. Hani anliyim die eski kıyafet denedim oldu şükr ama psikoloji m bozuk galiba bi de yüzüm yanaklarım hiç gitmemis gibi tombak bi hal mevcut . Sen de biraz daha asıl bence Day çünkü yaz kapıda artık zaman kalmadı spor sa spor à başla tartı nin insanı sevindirmesi gibi bi mutluluk yok şu ara

Bi cogumuzun cenesi düşük oldugu icin iyi anlaşıyor olabilirmiyiz bende saglam konusurum....ama karsimdakini dinlerimmm..

Anammm size bi animi anlatayim ...yeni evliyiz esimin arkadaşı bizi davet ettiler gittik...kadin mühendis ama bebegi olmus izne ayrilmis kadin bi konusuyor bi konusuyor ben boyle karsisinda aptal oldum..bana soru soruyor ben tam cevap verecem a diye agzimi aciyom hooppp badka bi konuya geciyor brn b diyecem hoopp baska biseye geciyor kendimi cook kullanilmis hissettim o gun sadece dinledim dinledim eve geldik...dedim ben daha gitmem başım sisti keyif almadim o konustu ben dinledim dedim.. ertesi gunu esi esime demiski...bizim hanim senin hanimi cook sevmis hahaben olamazzzzz dedim...

Ama sonra en iyi arkadasimiz oldular kadin ise başlayınca dairede konusa konusa bulustugumuzda konusmak icin bizede firsat verdi sagolsun hahahahala telde arasiriz tabii % 80 o konusur olsun alistim kalbi guzel...

Bu akşam dua kardeşliğinde , dualarda buluşmak üzere ... Rabbim bilir kimin duası kime kabul görür ... Belki dua kapımızın anahtarı seçtiğimiz kardeşimizdedir

kelebekolacam & begum75

Betulina & Ausencia

ada81 & saydin78

mimu88 & Ahu060812

vorones & @fatmanurkaya

Kardeşini bulanı ekleyeyimmm

Bizde de bir veli var öyle ... Hiçççç susmuyor hiçççç , ben bile konuşamıyorum karşısında

Ya ben çok konuşmam aslında , şu özelliğim var sadece ... hani muhabbet hiç eeee havalarda soğudu bu araya gelmez ... kilitlenmesine izin vermeden atarım ortaya bi karışık

Aşırıya kacmadikca konsukaninsani severim.
Sus pus tipleri sevmem, içten pazarlukli olduklarını düşünürüm.
Bende.çok konuşurum,.istemeden söz kestigim bile olur.
Sonra özür diler karsimdakine kulak veririm.
Kulak ardi etmek bana.saygısızlık gelir.
Eşimin abisivar bi, her oturmaya gittiğimizde bana araba pazarı macera larini anlatir.
Ya da arabasini sanayide yeni.buldugu tamircide nasilda ucuza yaptırdığını.
Oyhh icim şişiyor bi onu kulak ardi ediyorum.
Hı hı deyip geçiyorum

He bak en sinir olduğum şey ...
Yahu anlatıyorsun da bakalım ben ilgileniyor muyum

Konuştuğum şey dinlenmezse ki pek rastlanmaz hemen kesmeli ... bana ne senin sanayi macerandan adam

Bende genelde konuşmayı severim ama ilk girdiğim ortamda nedense çekingen kalırım biraz içe dönük biriyimdir ama çenem düşük ilginç bir tipim

He bak en sinir olduğum şey ...
Yahu anlatıyorsun da bakalım ben ilgileniyor muyum

Konuştuğum şey dinlenmezse ki pek rastlanmaz hemen kesmeli ... bana ne seni sanayi macerandan adam
Tamam benimde arabam var az çok ilgiliyim ama hakikaten banane taa.
Ben senin.dengin miim dimi yook. Dinleyen yakaladi mi oyar.beynini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…