Ben.direk dalarim kuzum.Bende genelde konuşmayı severim ama ilk girdiğim ortamda nedense çekingen kalırım biraz içe dönük biriyimdir ama çenem düşük ilginç bir tipim
Sen.58 ife gorursun bu.gidişleBugün hiç bir şey yiyesim yook
Bu akşam dua kardeşliğinde , dualarda buluşmak üzere ... Rabbim bilir kimin duası kime kabul görür ... Belki dua kapımızın anahtarı seçtiğimiz kardeşimizdedir
kelebekolacam & @begum75
Betulina & Ausencia
@ada81 & @saydin78
mimu88 & @Ahu060812
Kardeşini bulanı ekleyeyimmm
Betulina kız sen görene kadar ramazana gireriz , telden dürteyim seni
Sekercikiz canım sana hep yolda denk geliyourm yazdıgım uçmuş.
senin kuzu kaç yaşında.hiç kan değerlerine baktırdın mı cocuklarda da b12 ve devit eksik çıkıyor ve bağışıklığı etkiliyor.
bazen butür çocuklara 3 ay kadar çinko veriyorum ben işe yarıyor
ama sizde bide cok antibiyotik durumu var mutlaka ama mutlaka probiyotik başlamalısın.
doğal probiyotikler ev yapımı tarhana kefir ev yapımı yogurt vs ev yapımı tursudur.
ama bunlar bile artık cok doğal değller.
Birde az yiyeni sevmem.
Bi kere.beni.bi.cocukla.tanistirdilar, zayıf kara kuru birsey.
Neyse restaurant a.gittik, ne.yiyelim dedi bilmem ki.dedim.
Fikride yok.dedim bari pizza.soyleyelim ince hamurlu ıtalyan usulü.
Neyse pizza geldi ay.adam miy miy 1 dilim pizza yedi yemedi, ben actim da 3.dilim götürdüm
Düşündüm olmaz bu adamla, nokta ile virgül gibi dedim bu neyaa.
Dedim olmaz kusura bakma
Beni de dışarıdan kendini beğenmiş bulurlar sessiz olduğum için havalı falan sanıyorlar ama aslında öyle değilimBen.direk dalarim kuzum.
Kocburcu giriskenligi.
Çoğu insan ilk.etapta beni hiiic.sevmez
Havalı ukala kendini.beğenmiş bulurlar.
Neden bilmem
Bende aşkla yerim mıymıylar bana göre değil aynen nasıl insan 2 saat 1 dilim yer ya ben çok hızlı yerimBirde az yiyeni sevmem.
Bi kere.beni.bi.cocukla.tanistirdilar, zayıf kara kuru birsey.
Neyse restaurant a.gittik, ne.yiyelim dedi bilmem ki.dedim.
Fikride yok.dedim bari pizza.soyleyelim ince hamurlu ıtalyan usulü.
Neyse pizza geldi ay.adam miy miy 1 dilim pizza yedi yemedi, ben actim da 3.dilim götürdüm
Düşündüm olmaz bu adamla, nokta ile virgül gibi dedim bu neyaa.
Dedim olmaz kusura bakma
birde eşiyle özelini anlatanları anlamam..bana ne kardeşim senin yatak odandan..Beni de dışarıdan kendini beğenmiş bulurlar sessiz olduğum için havalı falan sanıyorlar ama aslında öyle değilimKonuşurum ama hep bir mesafe vardır arada aşamadığım neyden kaynaklanıyor bilmiyorum
Çok fena onlar bizene yani hayatta özelimi anlatmambirde eşiyle özelini anlatanları anlamam..bana ne kardeşim senin yatak odandan..
Aminnnnn aminnn kızlar rabbim bütün dünyadaki çocukları korusun insallahamin daktırım amin,rabbim evlatlarımızı korusun,kollasın,hayırlı insanlarla karşılaştırıp,hayırlı yazılar yazsın,hayırlı eş ve iş nasip etsin
senin dediklerinide söylerim rabbim de kabul eder inşallah
o psikoloji normal..zayıfladıkça zayıflamak istiyor insan ve bulunduğu hali kilolu görüyor hep..ben 59 a düştüğümde kendimi tosun gibi hissediyordum..keşke şimdi de öyle düşünüp iyice asılsam diyete spora..
Ben konuşkan girisken iken sen suskun iken böyle buluyorlar.Beni de dışarıdan kendini beğenmiş bulurlar sessiz olduğum için havalı falan sanıyorlar ama aslında öyle değilimKonuşurum ama hep bir mesafe vardır arada aşamadığım neyden kaynaklanıyor bilmiyorum
Aynen öyle artık insanları çok takmamayı öğrendim herkes kendi kalbinin karşılığı alır boşver kuzumBen konuşkan girisken iken sen suskun iken böyle buluyorlar.
Peki biz.napak naaapak
Eskiden üzülürdüm, birden benimle konuşmayı kesen kadinlar olurdu arkadaş çevremde.
Gidersorardim ne.yaptim bi.hatammi var.diye.
Varsa yana.yakıla özürler fuln.
Şimdi umursamiyorum.
Bisilerden.rahatsız ise bana soylesin.
Soyleyemedigine göre rahatsızlığı kendi içindedir.
Kıskanç cekemez.kötü niyetli isen karşına Alıp patt pat söyle dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?