Abla ya misafirler falan tirsiyorum aslında...şimdi ausu gördüyümde düşünüyomda neler çekmisiniz benim dissiplin diye birincilik diye kafamı yememden... bak ben şimdi ausdan tirsiyom azcıkAynuram hoş geldin.
Kız pazartesi gelecem dediydin geçiktin ceza kesicem
Hanımlar aynura önceki kaptanlarımızdan . Çok disiplinlidir ausun kardeşi gibi düşünün.
Sen.58 ife gorursun bu.gidişle
Ben 3 haftadır 76 dan bi dün 100 gr eksi gördüm.
Bugun yine.geri.gelmis.
3.koca.hafta.
Canim sıkılmaya başladı.
Karb.a geri.dönmekte istemiyorum.
Napacam dusunuyorum.
Sanırım su vücut tiplerinden ektomorf oluyorum ben.
Iri kemikli, zor kilo veren kolay alan
iştahsız cılız şey seni
Bende pırasamı mercimek çorbamınyaptım kurutulmuş fasulye haşladım kavurcam babam sever.yeşillikleri de yıkadım.şimdi kendimi bahçeye verebilirim.kendime de ton lu salata yaptım yedim yalnız bende kaptanımdan sonra yıkadım süzdüm
eşimin söylediği bir söz vardı yıllar önce..çok severim ve doğru bulurum.."insanlar yanyana kurşuna dizilseler bile tek başlarına ölürler.."İnsan sosyal ama yalnız bir varlıktır..
uykum gelmeye başladı bu bahar havası beni mahvetti
Ayy öldümm bittim 75 dakika tabanı tığılanmışş it gibi yürüdümmm kızlar
hepimiz adına ;
Ey Rabbimiz! Bize dünyada da iyilik ver,ahirette de iyilik ver. Bizi cehennem azabından koru!
Selam arkadaşlar,tanıyanlar tanıymayanlaro kadar çok yazacak şeyim var ki,kaç gündür yazıcam yazıcam diyorum konsantre olamıyorum.çok tereddütlerim var.hem mesuliyerinden tırsıyorum hem de accayip kilo aldım.hiç bu kadar kilp almamıştım bi de gelip kandil mesajlarını falan görünce çok heycanlandım.çünki bu takım bana imanım konusunda da çok yardimci oldu.Allah razi olsun @aeben ablam ve @firuzew Bu konuda çok yardimci olmuşlardır.buradan kopunca çok geriledim o konuda.okunacak kitaplarim dolapta duruyor öylece...yani 7.takım bana çok şey katmıştı...
Gelelim kilo vermeye.kürkçü dükkanı misali yinü buradayım.çünki son kez 60kiloyla mezun olan ben şimdi 70leri görüyorum...ve durmadan kilom artiyo...izninizle yeniden aranıza katılmak istiyorum...çok kişi var biliyorum tanımayanlarda çoktur beni...anlatirim tanışırız ufak ufak...şimdi ne yapman gerek?form falan var mı eskisi gibi?
Kaptanım yardimini bekliyorumAusencia
Hiç bilmiyorum duruma göre bakacağım olmadı başka bir şeyler de eklerim yemek yapmaya halim kalmadı
Koruyor hatta yakıyor bence diyette gibisinAlıntı olarakta sayfa tam yüklenmemiştir ondan yapıyordur kaptanım bende de oluyor bazen
kahvaltı
3 sunta
peynir
zeytin
1 cb süt
1 dlm salam
öglen
1 kase yarmalı ygurt çorbası (1 ymk yarma ancak vardı )
3 tane tavuk sarma mantarlı
akşam yemiyorum bugün yemeyi erken bırakıyorum
ama hala tokum inanınn ,
2.5 lt su
2 yeşilçay
1 soda
Aus yaaa "ama"ya kadar olan kismi okudugumda var ya ne hissler geçirdiyimi bi bilsen
Heeeee yok öyle bir tip1 er 2 şer veren ninem miydi hanııııım ???
Sen yarın yine -600 görürsün min.
Geçen haftadan sonra ...öyle yani
Allahhhımmmmmmmmmmmmmmmm
İnsanların beni cılız şey diye ezikleyeceği günleri de mi görecektimmmmmAyyyy iltifat gibi geldi söyle söyle ,,, her gördüğünde cılız şey diye vur beni yerden yere
Evet canım , mutlaka ihmal etme .
Farklı dokunuşlara ihtiyacın var .
sopa gibi dokunuşlara sıra gelmeden
Heee yıka tabiii ... misssss ...
Koyacaksan da kendin z.yağı ekle .
Onun içindeki yağ çok ağır bence .
Çorbadan içip şişme haaa .
Tubaaaaaaaaaaaaaaa yeminle yakın olsam kapına dayanacağımmm artıkyorgun halsiz bitkin tuba ...
Her gün 3 öğün enerji dersi vermem lazım sana
kelebekolacam daktırımmmmmm okumadıysan haniii .... siz rakiptiniz yaaaaa
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Bende hepinize dualarımda yer verdim , gece de vereceğim inşallah .
Tabii bu gece ki dua kardeşime daha uzun orhun kitabe duası
Aynura merhabalar ... ben buralardayken bir kez daha gelmiştin ... bi iki hafta kiloda bildirdin hatta .
Evet çoook kalabalığız ..hatta geçen gün yazdım , anlıyorum 7. takımın her üyesi buraya dönmek istiyor ama ... diye.
Ama ...
Şu yazındaki hevesi görünce , tabii ki de yolla ilk sayfada ki formu diyeceğim
Bu ara feci yavaş netim zaten ...
Diyette gibiyim di miii ?
Akşama kadar güzel tatlım ... akşamda bi tarçınlı yoğurt falan aradı gözüm ...
Bakalım tartın aradı mı yoğurt
Dangoz çok tatlım ... ya kulak tıkayacaksın ya ağız açacaksın ...
Bittti mi hastane işleri ?
Gayet iyi tubam , akşama ekmek eklenmese de olurmuş ..onun dışında güzel.
Sen nasıl hissediyorsun kendini ?
Kafan karışık mı hala diyet konusunda?
Aynen devam o zaman tatlım ...
çok doğru zamanda gelmiş ..aferin ona .
Tatlım akşam az mı olmuş ne olmuş ?
Öyle çorba ile ...
Aminnnnnnnnnn .
Rabbim layıkıyla yaşamayı nasip etsin bu güzel ayları
Canımmenü yorumların için gelsin bu kocamaaaaaaaaaaaaaan öpücük .
Wooowwww menü güzel tatlım ..
Spor güzel tatlımmmm ..
Gümbür gümbür mü geliyorsunnnnn neeeee
@ada81 ile de kapışıyormuşsunuz önümüzdeki hafta
Şansını fazla zorlamışsın tatlım , çarşamdan misss gibi -400 ....
Size bir tartı taktiği.
Çıktınız , sonra bi umut bir daha çıktınız az çıkar mı diye bu sefer fazla çıktıhemen daha fazla çıkın ...elinize ağır bir şey alın ... 1 kg falan fazla çıkın en az ... sonra onu bırakın . İlk haline geri dönüyor tartı
Vicdan çorbası & Vicdan çorbasına karşı
Kelebek mi vicdan çorbası ile daha çok vereceeeeek dely miiiii ..... bu Cuma sinemalarda
Zula haaaa
Su çok az ...
Anaaaaam yine mi kaldık 400 e ... bu hafta 800 olacak ama aus dedi dersin
Lpgliyim ben
Cumaya çığ olacak o minnak ..... bunu da aus dedi dersiniz ....
Canım ne zaman kavuşacaksın tele ?
Abur cubur paketli gıda eve girmesin evet ...ama diyelim ki girdi ...senin boğazından girip girmemesi tamamen senin iradene bağlı.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Olacak tabii tatlım , sen neleri başardın burda...ne uçuşlara geçtinnn
Talep çok adacım .
Şimdi sen , @_SARAYCA_ , @Ahu060812 , @Sekercikiz ..... kesin 4 lü ... ..kelebekolacam yedeklerden dalış yapmış ..... nehirnil111 minnaklığından kadro dışı nehir gel yavrum seni ben alayım .... minnağız ya
tut bunu , tutmak çok kolay .... hatta 59 bile olabilir ... ama ben şimdi gaza geldim ..ben daha 59.5 gördüm .... Cumaya tutuşayım azıcık bende ...
Canım sen sonuna kadar haklısın .
Haklı olduğun gibi çokta saygılı davranmışsın .
Tavrın net olsun .
Kimsenin laf kalabalığı ile seni haksız çıkarmasına göz yumma .
Bu cuma bu ikilinin sonucu çoook meraktayım ....
Canım prodan güzel ne var .
Madem seni zayıflatan pro ... o zaman pro ye .. sistemi bilip neden uygulamıyorsun ? hem bu kadar kafana takıyorsun hem çareyi biliyorsun ... hadi haşla yumurtaları , beyazlarını ye sabahları özellikle
Bence onlar yerken sen çıkıp avm dolaştın
Harbiden mimum haaa , yeşil ürik asit çıkıyordur senden korkarım
10 numara ....
Pamuk mezuniyete bu kadar az kalmışken ... aşk olsun ..nerde kaldı o ilk haftalardaki gözü kara pamuk ...
Hadi ama ... azıcık oynama yap.
Azaltma , şok kür deneme ..ama bir şeyleri oynat şu iki gün ... olacak yahu ... senin meta yapar bu işi ... sen beynini hazırla yeter .
Aminnnnn .
Canım ahu da yazmış ... ara ara gelip buraya yazmanın bizim için bir sakıncası yok ki ... listede olsan anlarım ... eee o da yok ... gir zaman zaman ... vedalaşmak niye ?
Belki bugün kaybettiğin isteği iki gün sonra yine yakalayacaksın .
Gel git gel git olmasın ... sen kal ... iyi hissettiğinde yaz menü ..hissetmediğinde yazma ..olmaz mı ?
Anladım canım tam koruma evresini geçemeden yeniden almışsın bende geçen sene 2015 Kasımda diyete girmiştim Nisan ayına kadar 10 kilo verdim şimdi yeniden başladım bu sefer ama abartmadım 3-4 kilo vardı onu veriyorum2014de 4aya 19 verdim.bide 2016da 65den 60a indim tam hatirlamıyorum onu.şimdi de bu kadar kilo aldım.aslında neden bu kadar aldım bilmiyorum.normalde 62 63 olurum.65olunca krize girerdim...şimdi 71 falanım belki de
Yarına iddaalı geliyorsun bence kuzu çünkü çok az yemişsin ve daha da yemeyeceksin
Hoşşş buldum bitanem...aferim kilo vermişsin baya...
Heeeee yok öyle bir tip1 er 2 şer veren ninem miydi hanııııım ???
Sen yarın yine -600 görürsün min.
Geçen haftadan sonra ...öyle yani
Allahhhımmmmmmmmmmmmmmmm
İnsanların beni cılız şey diye ezikleyeceği günleri de mi görecektimmmmmAyyyy iltifat gibi geldi söyle söyle ,,, her gördüğünde cılız şey diye vur beni yerden yere
Evet canım , mutlaka ihmal etme .
Farklı dokunuşlara ihtiyacın var .
sopa gibi dokunuşlara sıra gelmeden
Heee yıka tabiii ... misssss ...
Koyacaksan da kendin z.yağı ekle .
Onun içindeki yağ çok ağır bence .
Çorbadan içip şişme haaa .
Tubaaaaaaaaaaaaaaa yeminle yakın olsam kapına dayanacağımmm artıkyorgun halsiz bitkin tuba ...
Her gün 3 öğün enerji dersi vermem lazım sana
kelebekolacam daktırımmmmmm okumadıysan haniii .... siz rakiptiniz yaaaaa
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Bende hepinize dualarımda yer verdim , gece de vereceğim inşallah .
Tabii bu gece ki dua kardeşime daha uzun orhun kitabe duası
Aynura merhabalar ... ben buralardayken bir kez daha gelmiştin ... bi iki hafta kiloda bildirdin hatta .
Evet çoook kalabalığız ..hatta geçen gün yazdım , anlıyorum 7. takımın her üyesi buraya dönmek istiyor ama ... diye.
Ama ...
Şu yazındaki hevesi görünce , tabii ki de yolla ilk sayfada ki formu diyeceğim
Aus yaaa "ama"ya kadar olan kismi okudugumda var ya ne hissler geçirdiyimi bi bilsenbi an beni takıma almak istemediyini düşündüm yaaaa...ben aniden üzülünce hemün kafam uyuşmaya başlar uyuşdu yani düşün
Formu doldurayim arkadaşlarımla tanışayim ama diyete izninle pazartesiden kilomu bildirerek başlıycam çünki haftasonu arkadaşlarla bi şey yapariz son kez yerim
Ama çok kilo aldım
Canım şarj aleti alabilseydi eşim hallolacak gibi ama rahat adam bugün işyerindeki şarjı getir bari dedim. Servisle konuşup çocuğu almam gerekiyor mesela hergün. Zar zor şarj oluyor.
Bugün yiyeceklerimi yazayım kısaca sabah marullu 2 dl salamlı sandviç, öğlen ton balıklı salata 2 dl ekmek, akşam salata kabak kavurma yoğurt
çok kilo verdiğin dönem ne yaptıysan onu yap bence..Bi de diyet konusunda çok kararsizim...hem karatay tarzi istiyorum hem ara öyünlü diyetisyen menüsü...kafam çok karışık...pazartesiye kadar araşdırıcam yeniden ikisini de...
Bi de diyet konusunda çok kararsizim...hem karatay tarzi istiyorum hem ara öyünlü diyetisyen menüsü...kafam çok karışık...pazartesiye kadar araşdırıcam yeniden ikisini de...
Hülyam yaaa.ben de onu diyorum ya pazartesiden başlamak istiyorum...hem damlayı kreşe bırakicam yürüyüşümü yaparım hem de haftasonunu atlatayım bi_AYNURA_ bak perşembe geldin yarın cuma sabah kilonu bildirip başlarsın inşallah..
Bi de diyet konusunda çok kararsizim...hem karatay tarzi istiyorum hem ara öyünlü diyetisyen menüsü...kafam çok karışık...pazartesiye kadar araşdırıcam yeniden ikisini de...
senin mesajı okumadan yazdımHülyam yaaa.ben de onu diyorum ya pazartesiden başlamak istiyorum...hem damlayı kreşe bırakicam yürüyüşümü yaparım hem de haftasonunu atlatayım bi
Bende onu seviyorum zaten..büyük ihtimal onu yaparım...ilk zamanlar sabah 2 akşam 1dilim siyah ekmek yerim.sora onu da kısarım...diyorum ki belki ilk 2gün detoks falan mı yapsam...
karatay usulu benim sevdigigim iki ögün mis gibi
ara ögünlü diyet bana gelmiyor diye belkideee
Diyetin hemen başında detoks yapman ne kadar doğru bilmiyorum..kilo vermesi durduğu zamanlar yapılmasından yanayım..Bende onu seviyorum zaten..büyük ihtimal onu yaparım...ilk zamanlar sabah 2 akşam 1dilim siyah ekmek yerim.sora onu da kısarım...diyorum ki belki ilk 2gün detoks falan mı yapsam...
Daydream- canım leptine daha çok güveniyorum...
Tamam auscum.listeye girme adaylari çok mu güzelim? o zaman formu akşam rahat rahat yazarim...şimdi çıkayım yemek falan yapıcam...görüşürüz bir azdan..
Adrenalin iyidir .... belki o ani heyecanla 200 gr gitmiştir senden .
Yarın kilo bildirimini yap sen , hafta sonu ne ile vedalaşacaksan vedalaş yemek olarak .
_AYNURA_(61.5/60/1.5/2.44%) mezun olmak istiyor Mayıs 2016 da mezun olmuşsun .
Yeni üye başlangıcı yapabileceğimiz için liste müsait olursa , girersin de .
Yaaaatelefon önemli yahu . İş yerindeki getirmeyi unutmasa bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?