Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynuram hoş geldin .

Kız pazartesi gelecem dediydin geçiktin ceza kesicem

Hanımlar aynura önceki kaptanlarımızdan . Çok disiplinlidir ausun kardeşi gibi düşünün .
Abla ya misafirler falan tirsiyorum aslında...şimdi ausu gördüyümde düşünüyomda neler çekmisiniz benim dissiplin diye birincilik diye kafamı yememden... bak ben şimdi ausdan tirsiyom azcık

Heeeee yok öyle bir tip 1 er 2 şer veren ninem miydi hanııııım ???
Sen yarın yine -600 görürsün min.
Geçen haftadan sonra ...öyle yani

iştahsız cılız şey seni

Allahhhımmmmmmmmmmmmmmmm

İnsanların beni cılız şey diye ezikleyeceği günleri de mi görecektimmmmm Ayyyy iltifat gibi geldi söyle söyle ,,, her gördüğünde cılız şey diye vur beni yerden yere

Ausencia kaptancım farkındayım
eklemeler yapacağım kahvaltıma

Evet canım , mutlaka ihmal etme .
Farklı dokunuşlara ihtiyacın var .
sopa gibi dokunuşlara sıra gelmeden

Heee yıka tabiii ... misssss ...
Koyacaksan da kendin z.yağı ekle .
Onun içindeki yağ çok ağır bence .
Çorbadan içip şişme haaa .

eşimin söylediği bir söz vardı yıllar önce..çok severim ve doğru bulurum.."insanlar yanyana kurşuna dizilseler bile tek başlarına ölürler.."İnsan sosyal ama yalnız bir varlıktır..

uykum gelmeye başladı bu bahar havası beni mahvetti

Tubaaaaaaaaaaaaaaa yeminle yakın olsam kapına dayanacağımmm artık yorgun halsiz bitkin tuba ...
Her gün 3 öğün enerji dersi vermem lazım sana

Ayy öldümm bittim 75 dakika tabanı tığılanmışş it gibi yürüdümmm kızlar

@kelebekolacam daktırımmmmmm okumadıysan haniii .... siz rakiptiniz yaaaaa

hepimiz adına ;

Ey Rabbimiz! Bize dünyada da iyilik ver,ahirette de iyilik ver. Bizi cehennem azabından koru!

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Bende hepinize dualarımda yer verdim , gece de vereceğim inşallah .

Tabii bu gece ki dua kardeşime daha uzun orhun kitabe duası

Aynura merhabalar ... ben buralardayken bir kez daha gelmiştin ... bi iki hafta kiloda bildirdin hatta .
Evet çoook kalabalığız ..hatta geçen gün yazdım , anlıyorum 7. takımın her üyesi buraya dönmek istiyor ama ... diye.
Ama ...
Şu yazındaki hevesi görünce , tabii ki de yolla ilk sayfada ki formu diyeceğim

Bu ara feci yavaş netim zaten ...

Diyette gibiyim di miii ?

Akşama kadar güzel tatlım ... akşamda bi tarçınlı yoğurt falan aradı gözüm ...
Bakalım tartın aradı mı yoğurt

Aus yaaa "ama"ya kadar olan kismi okudugumda var ya ne hissler geçirdiyimi bi bilsenbi an beni takıma almak istemediyini düşündüm yaaaa...ben aniden üzülünce hemün kafam uyuşmaya başlar uyuşdu yani düşün
Formu doldurayim arkadaşlarımla tanışayim ama diyete izninle pazartesiden kilomu bildirerek başlıycam çünki haftasonu arkadaşlarla bi şey yapariz son kez yerim
Ama çok kilo aldım

Canım şarj aleti alabilseydi eşim hallolacak gibi ama rahat adam bugün işyerindeki şarjı getir bari dedim. Servisle konuşup çocuğu almam gerekiyor mesela hergün. Zar zor şarj oluyor.
Bugün yiyeceklerimi yazayım kısaca sabah marullu 2 dl salamlı sandviç, öğlen ton balıklı salata 2 dl ekmek, akşam salata kabak kavurma yoğurt

2014de 4aya 19 verdim.bide 2016da 65den 60a indim tam hatirlamıyorum onu.şimdi de bu kadar kilo aldım.aslında neden bu kadar aldım bilmiyorum.normalde 62 63 olurum.65olunca krize girerdim...şimdi 71 falanım belki de
Anladım canım tam koruma evresini geçemeden yeniden almışsın bende geçen sene 2015 Kasımda diyete girmiştim Nisan ayına kadar 10 kilo verdim şimdi yeniden başladım bu sefer ama abartmadım 3-4 kilo vardı onu veriyorumİnşallah vereceksin sende yeniden
Bu ara feci yavaş netim zaten ...

Diyette gibiyim di miii ?

Akşama kadar güzel tatlım ... akşamda bi tarçınlı yoğurt falan aradı gözüm ...
Bakalım tartın aradı mı yoğurt

Ondan kaynaklanıyor kaptanım

Diyettesin bence de bu nasıl korumaAzıcık ye yarın yine de eksi gösterecek tartın görürsün

Yarına iddaalı geliyorsun bence kuzu çünkü çok az yemişsin ve daha da yemeyeceksin

inş cnm regli ilk günü bakalımm çok sıkıldımm 68-69-70 üçlüsündenn

Hoşşş buldum bitanem...aferim kilo vermişsin baya...

teşekürler cnm ah ahhh iki aydır yerimde sayıyorum daha vermem laızmdı
ama kaçamaktı, şişlikti durasamaydı bi baktımki nisan gelmiş

ya inan ki zerre açlık yokkk şuan bile
yemegi 1 de yemiştim 4.5 saat oldu sıkı yediigmde acıkmıyorummm
acıkırsam yeirm bir iki kaşık yogurt

Adrenalin iyidir .... belki o ani heyecanla 200 gr gitmiştir senden .

Yarın kilo bildirimini yap sen , hafta sonu ne ile vedalaşacaksan vedalaş yemek olarak .

_AYNURA_(61.5/60/1.5/2.44%) mezun olmak istiyor Mayıs 2016 da mezun olmuşsun .
Yeni üye başlangıcı yapabileceğimiz için liste müsait olursa , girersin de .

Yaaaa telefon önemli yahu . İş yerindeki getirmeyi unutmasa bari.

Bi de diyet konusunda çok kararsizim...hem karatay tarzi istiyorum hem ara öyünlü diyetisyen menüsü...kafam çok karışık...pazartesiye kadar araşdırıcam yeniden ikisini de...
çok kilo verdiğin dönem ne yaptıysan onu yap bence..

Bi de diyet konusunda çok kararsizim...hem karatay tarzi istiyorum hem ara öyünlü diyetisyen menüsü...kafam çok karışık...pazartesiye kadar araşdırıcam yeniden ikisini de...

Hayatında ilk kez diyet yapmıyorsun ki ... mezuniyetine bakarken gördüm ...iyi de kilolar vermişsin her hafta ... izlediğin yol o zaman her ne ise , macera arama bence ...

Sonuçta işe yaramış.

Ben ara öğünle de kilo verebiliyorum mesela , bir başkasında yaramıyor ...

Hülyam yaaa.ben de onu diyorum ya pazartesiden başlamak istiyorum...hem damlayı kreşe bırakicam yürüyüşümü yaparım hem de haftasonunu atlatayım bi
senin mesajı okumadan yazdım pazartesi diyete başlayacağım ne de olsa diye abartma haa haftasonu..Aus ta eli sopalılıkta senden geri değil

karatay usulu benim sevdigigim iki ögün mis gibi
ara ögünlü diyet bana gelmiyor diye belkideee
Bende onu seviyorum zaten..büyük ihtimal onu yaparım...ilk zamanlar sabah 2 akşam 1dilim siyah ekmek yerim.sora onu da kısarım...diyorum ki belki ilk 2gün detoks falan mı yapsam...
Daydream- canım leptine daha çok güveniyorum...

Diyetin hemen başında detoks yapman ne kadar doğru bilmiyorum..kilo vermesi durduğu zamanlar yapılmasından yanayım..

Tamam auscum.listeye girme adaylari çok mu güzelim? o zaman formu akşam rahat rahat yazarim...şimdi çıkayım yemek falan yapıcam...görüşürüz bir azdan..

Ben sabah kahvaltılı öğlen yemekli akşam yemekli şekilde gidiyorum mesela bende sporla destekleyince işe yarıyor ara öğünüm pek yok içtiğim sade nescafe ya da türk kahvesi dışında bir de akşamları meyvelerim ya da kaçamaklarım vardır o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…