Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ramazanda az da olsa yiyorum ben ama şimdi böyle sarstı açım diye bağırasım var Allah affetsin
Uzun sure tutmayinca ilk gun oyle oluyor insan...ayyy benim esim ramazanin ilk 3 gunu fena yuzu duser ...konusmaz kolunu kipirdatmaz...iftara masaya oturur su icer gider yatar başını kaldiramaz...ama ben normal acikmis insan gibi otururum yemegimi yer ustune tatlimi yer cayi alir keyif yaparim :)))

sağol kuzum,o senin gözlerinin çıtırlığı yani güzel bakan gözlerin
Çıtır gözlerim İyi görür gözlerim

Bu nehirin minnakligi ayni benim ablam gibi ufacik tefecik ) ben yaninda irimsi duruyorum haha))

Benimde Ramazanın ilk günü fena olur kafamı kaldırıp yemek yiyemem geçen sene öyle oldu midem bulanmaya başlıyor lavaboya sürekli koştum zor yedim sonra yarı hasta yattımilk 3-4 günden sonra alışıyorum

Çok minnakım sorma kız sadece minyonum

internettende bak şery
bazen denk geliyo
inşallah komşuluğu güzel,yeri mekanı güzel kullanışlı bir ev bulursunuz
Valla bi sürü baktik.
Beğeniyorsunuz muhit tuhaf, iyi muhit.ev.güzel bütçeyi aşar, emlakci fahiş komisyon ıster vs vs bulamadık,
Saten netten bakip randevulasip.baktik canım

Valla bi sürü baktik.
Beğeniyorsunuz muhit tuhaf, iyi muhit.ev.güzel bütçeyi aşar, emlakci fahiş komisyon ıster vs vs bulamadık,
Saten netten bakip randevulasip.baktik canım
ALLAH hayirlisini nasip etsin canim...insallah gönlünuze göre bulursunuz..

Selam arkadaşlar,tanıyanlar tanıymayanlar o kadar çok yazacak şeyim var ki,kaç gündür yazıcam yazıcam diyorum konsantre olamıyorum.çok tereddütlerim var.hem mesuliyerinden tırsıyorum hem de accayip kilo aldım.hiç bu kadar kilp almamıştımbi de gelip kandil mesajlarını falan görünce çok heycanlandım.çünki bu takım bana imanım konusunda da çok yardimci oldu.Allah razi olsun aeben ablam ve @firuzew Bu konuda çok yardimci olmuşlardır.buradan kopunca çok geriledim o konuda.okunacak kitaplarim dolapta duruyor öylece...yani 7.takım bana çok şey katmıştı...
Gelelim kilo vermeye.kürkçü dükkanı misali yinü buradayım.çünki son kez 60kiloyla mezun olan ben şimdi 70leri görüyorum...ve durmadan kilom artiyo...izninizle yeniden aranıza katılmak istiyorum...çok kişi var biliyorum tanımayanlarda çoktur beni...anlatirim tanışırız ufak ufak...şimdi ne yapman gerek?form falan var mı eskisi gibi?
Kaptanım yardimini bekliyorum Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…