sağol kuzum,o senin gözlerinin çıtırlığıÖyle yaparsın canım salata doldu doluysa tok tutar zaten
Begüş sen daha çıtır annesin
Amin canım inşallah cümlemizin
Uzun sure tutmayinca ilk gun oyle oluyor insan...ayyy benim esim ramazanin ilk 3 gunu fena yuzu duser ...konusmaz kolunu kipirdatmaz...iftara masaya oturur su icer gider yatar başını kaldiramaz...ama ben normal acikmis insan gibi otururum yemegimi yer ustune tatlimi yer cayi alir keyif yaparim :)))Ramazanda az da olsa yiyorum ben ama şimdi böyle sarstı açım diye bağırasım var Allah affetsin
Bu nehirin minnakligi ayni benim ablam gibi ufacik tefeciksağol kuzum,o senin gözlerinin çıtırlığıyani güzel bakan gözlerin
Çıtır gözlerimsağol kuzum,o senin gözlerinin çıtırlığıyani güzel bakan gözlerin
Uzun sure tutmayinca ilk gun oyle oluyor insan...ayyy benim esim ramazanin ilk 3 gunu fena yuzu duser ...konusmaz kolunu kipirdatmaz...iftara masaya oturur su icer gider yatar başını kaldiramaz...ama ben normal acikmis insan gibi otururum yemegimi yer ustune tatlimi yer cayi alir keyif yaparim :)))
Bu nehirin minnakligi ayni benim ablam gibi ufacik tefecik) ben yaninda irimsi duruyorum haha ))
Amin Begüşüm inşallah cümlemizin kabul olsunkızlar ben çıkıyorum yoğun mesai devam ediyor önce çarşıya (bi englis home yapayım) sonra eve
bu gece herkesin duası hayırlısıyla kabul olsun inşallah,oruç tutanların oruçlarıda kabul olsun (amin)
Yedim şimdi gözüm açıldı vallaÖyle yaparsın canım salata doldu doluysa tok tutar zaten
Begüş sen daha çıtır annesin
Amin canım inşallah cümlemizin
Benimde gözümün feri söndüYedim şimdi gözüm açıldı valla
sen ne zaman yiyeceksin yemeğini??niyetli misin?Benimde gözümün feri söndü
Valla bi sürü baktik.internettende bak şery
bazen denk geliyo
inşallah komşuluğu güzel,yeri mekanı güzel kullanışlı bir ev bulursunuz
Niyetliyim canım 19:35 sanırımsen ne zaman yiyeceksin yemeğini??niyetli misin?
Allah kabul etsin canım..Niyetliyim canım 19:35 sanırım6 dan sonrası geçer ama 1 saatim kaldı sonra eve gitmeye çalışma markete uğrama yemek hazırlama derken inşallah tamamlayacağım
diş fırçalamak sizde de tokluk hissi veriyor mu yoksa ben mi tuhafım
Allah kabul etsin canım..
ALLAH hayirlisini nasip etsin canim...insallah gönlünuze göre bulursunuz..Valla bi sürü baktik.
Beğeniyorsunuz muhit tuhaf, iyi muhit.ev.güzel bütçeyi aşar, emlakci fahiş komisyon ıster vs vs bulamadık,
Saten netten bakip randevulasip.baktik canım
Evet veriyor agizdaki yemek tadi gittigi icin insulin dalgalanmiyormus bi diyetisyen demisti..diş fırçalamak sizde de tokluk hissi veriyor mu yoksa ben mi tuhafım
Bugün bende aclikla ac olmamak hali aradinda kaldim acim ama açta degilim tuhaf bi durumdu...ton balik salatami yedim gunu kapattim...Yedim şimdi gözüm açıldı valla
Bende üşenmezsem ton balıklı salata yemek istiyorum beni en iyi bu açlığın üstüne o paklar bakalımBugün bende aclikla ac olmamak hali aradinda kaldim acim ama açta degilim tuhaf bi durumdu...ton balik salatami yedim gunu kapattim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?