Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyetin hemen başında detoks yapman ne kadar doğru bilmiyorum..kilo vermesi durduğu zamanlar yapılmasından yanayım..
Şimdi ilk 2 3gün baya zor olacak biliyorum...çünki çok yedim hülyam...miydem kocaman olmuştur biliyorum...o yüzden detoks daha bu sıkar beni diyorum...açıkçası kararsizim..

Tamam auscum.listeye girme adaylari çok mu güzelim? o zaman formu akşam rahat rahat yazarim...şimdi çıkayım yemek falan yapıcam...görüşürüz bir azdan..

Orasını hiç deşmeyelim şimdilik :)

Bi bakarsın 3 hafta sonra listedesin , yarıp geçer önündekileri ... Liste biliyorsun daha fazla mesuliyet istiyor ..hani listedeyken amaaaaan bugünde bozayım diyeti ne var , kabul etmem mümkün olmuyor ...
O yüzden sırada bekleyenden çok istikrar ve ışık görmem önemli

Sende var gördüm ben

Oyyyy bayıldığımı biliyorsun değil mi iki de ceviz bulsan yanına ...
Ay canım çekti bak ..peynirli salata hmmm ...
1 dlm de etimek ya da sunta al işe ... salatanın yanına

Şu çektiğimiz sıkıntılar var ya gerçekten hakediyoruz Ben olsam sanırım evden getiremezdim çorba varsa onu içerdim patates yemeğinin kıymasından yerdim yanında da salata belki ek yoğurt alırdım o kadar

Şimdi ilk 2 3gün baya zor olacak biliyorum...çünki çok yedim hülyam...miydem kocaman olmuştur biliyorum...o yüzden detoks daha bu sıkar beni diyorum...açıkçası kararsizim..

protein agırlıklı bişiyler yapabilirisin
aralarda süt yogurt

şekerin düzene girerr ise az acıkırsın
iki ögün yapman daha kolay olur bir kaç gün sonra

Kızlar bilir ben diyetteysem tam yaparım...kaçamak yaptiysam gerisi gelir...o yüzden 2ayi kendim için kamp diye deyerlendiricem. Ve büyük ihtimal leptine dayalı diyet yapıcam...

Peynir hiç denemedim salata da çok mu yakışıyor nasıl yapıyorsunuz Tavuklu salata çekiyorum canım ne zamandır ama o sabit yoğurt dereotu haşlanmış tavukla yapılıyor

getiririm cnmm cevizde peynirde suntadaaa
o kızarmış pattatesi yemem hoş kızarmasada yemezdimde

karnıyarık filan yiyorum yani sonuçta sebze diye
bu hem kh deposu hemde yag

Hmmm o zaman aynı kafadayiz bak.bende affetmezdim hiç. Oy kizlar intikam zamanı bakın...aus kana kana alıcak intikamınızı...
Dim verom vorones

Peynir hiç denemedim salata da çok mu yakışıyor nasıl yapıyorsunuz Tavuklu salata çekiyorum canım ne zamandır ama o sabit yoğurt dereotu haşlanmış tavukla yapılıyor

aa kız yenmezmi peynilri salata
diyet yaptıgımda en favori yemegim benim
birde aus gördüm benim kadar sevenn
hele çoban salata beyaz peynir

Kızlar bilir ben diyetteysem tam yaparım...kaçamak yaptiysam gerisi gelir...o yüzden 2ayi kendim için kamp diye deyerlendiricem. Ve büyük ihtimal leptine dayalı diyet yapıcam...
Sen bana bakma zaten ben nadir kaçırırım kaçırsam da çabuk adapte oluyorum hemen yokmuş sayıyorumÇok bilirim 1 cips pakti çikilataları gömüp yarın aç gezdiğimi resmen nefsim pisAra öğün olarak yoğurt süt kullanabilirsin ben akşamları yemekli dedim ama mesela ton balıklı salata ,kereviz, brokoli haşlama falan yemekten sayıyorum

Ayyyy yakışmaz mı nehirrrrr .... hele de dere otu maydanozlu salata da bayılırım .... yap salatanı ekle peynirini işte ...
Lorlu da yapıyorum ben ...tabii yağlı peynirin tadı olmasa da

Ayyyy yakışmaz mı nehirrrrr .... hele de dere otu maydanozlu salata da bayılırım .... yap salatanı ekle peynirini işte ...
Lorlu da yapıyorum ben ...tabii yağlı peynirin tadı olmasa da
Oo hemen deneyeyim ne zamandır peynir aşkım var zaten vallahi iyi geldi bu derhal yapmalıyım

Hiç denemedim ne peyniri kullanıyorsunuz ya bu aralar çeçile sardım ben fazla

öhömmm öhööömmm
valla bend iyetimde hiç peynirin yagı
sütün yagı demedimmm , bütün peynirleri yiyorum ben peyniri çok severim
her çeşitinide yiyrum

ezine,tulum,lor, çeçilll ,labne peynir olsun yeterr

Kız aynı bende valla kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum hala çok şişmanım her yerim portluyo sinir oluyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…