Şimdi ilk 2 3gün baya zor olacak biliyorum...çünki çok yedim hülyam...miydem kocaman olmuştur biliyorum...o yüzden detoks daha bu sıkar beni diyorum...açıkçası kararsizim..Diyetin hemen başında detoks yapman ne kadar doğru bilmiyorum..kilo vermesi durduğu zamanlar yapılmasından yanayım..
Tamam auscum.listeye girme adaylari çok mu güzelim? o zaman formu akşam rahat rahat yazarim...şimdi çıkayım yemek falan yapıcam...görüşürüz bir azdan..
yarınki yemek
patatess yemegi kıymalı birde kızartılcakmış
salata var ton balıgı getireyim dedimmm, oda çoban salata imiş domates ve ton balıgı hayatta yemem birlikte
en güzeli peynir getirip çoban salata ile yiyimmm
Şu çektiğimiz sıkıntılar var ya gerçekten hakediyoruzyarınki yemek
patatess yemegi kıymalı birde kızartılcakmış
salata var ton balıgı getireyim dedimmm, oda çoban salata imiş domates ve ton balıgı hayatta yemem birlikte
en güzeli peynir getirip çoban salata ile yiyimmm
Şimdi ilk 2 3gün baya zor olacak biliyorum...çünki çok yedim hülyam...miydem kocaman olmuştur biliyorum...o yüzden detoks daha bu sıkar beni diyorum...açıkçası kararsizim..
Kızlar bilir ben diyetteysem tam yaparım...kaçamak yaptiysam gerisi gelir...o yüzden 2ayi kendim için kamp diye deyerlendiricem. Ve büyük ihtimal leptine dayalı diyet yapıcam...Ben sabah kahvaltılı öğlen yemekli akşam yemekli şekilde gidiyorum mesela bende sporla destekleyince işe yarıyor ara öğünüm pek yok içtiğim sade nescafe ya da türk kahvesi dışında bir de akşamları meyvelerim ya da kaçamaklarım vardır o kadar
Peynir hiç denemedim salata da çok mu yakışıyor nasıl yapıyorsunuzOyyyy bayıldığımı biliyorsun değil miiki de ceviz bulsan yanına ...
Ay canım çekti bak ..peynirli salata hmmm ...
1 dlm de etimek ya da sunta al işe ... salatanın yanına
Oyyyy bayıldığımı biliyorsun değil miiki de ceviz bulsan yanına ...
Ay canım çekti bak ..peynirli salata hmmm ...
1 dlm de etimek ya da sunta al işe ... salatanın yanına
Hmmm o zaman aynı kafadayiz bak.bende affetmezdim hiç. Oy kizlar intikam zamanı bakın...aus kana kana alıcak intikamınızı...Orasını hiç deşmeyelim şimdilik :)
Bi bakarsın 3 hafta sonra listedesin , yarıp geçer önündekileri ... Liste biliyorsun daha fazla mesuliyet istiyor ..hani listedeyken amaaaaan bugünde bozayım diyeti ne var , kabul etmem mümkün olmuyor ...
O yüzden sırada bekleyenden çok istikrar ve ışık görmem önemli
Sende var gördüm ben
Peynir hiç denemedim salata da çok mu yakışıyor nasıl yapıyorsunuzTavuklu salata çekiyorum canım ne zamandır ama o sabit yoğurt dereotu haşlanmış tavukla yapılıyor
Sen bana bakma zaten ben nadir kaçırırım kaçırsam da çabuk adapte oluyorum hemen yokmuş sayıyorumKızlar bilir ben diyetteysem tam yaparım...kaçamak yaptiysam gerisi gelir...o yüzden 2ayi kendim için kamp diye deyerlendiricem. Ve büyük ihtimal leptine dayalı diyet yapıcam...
Peynir hiç denemedim salata da çok mu yakışıyor nasıl yapıyorsunuzTavuklu salata çekiyorum canım ne zamandır ama o sabit yoğurt dereotu haşlanmış tavukla yapılıyor
aa kız yenmezmi peynilri salata
diyet yaptıgımda en favori yemegim benim
birde aus gördüm benim kadar sevenn
hele çoban salata beyaz peynir
Oo hemen deneyeyim ne zamandır peynir aşkım var zaten vallahi iyi geldi bu derhal yapmalıyım
Ayyyy yakışmaz mı nehirrrrr .... hele de dere otu maydanozlu salata da bayılırım .... yap salatanı ekle peynirini işte ...
Lorlu da yapıyorum ben ...tabii yağlı peynirin tadı olmasa da
Hiç denemedim ne peyniri kullanıyorsunuz ya bu aralar çeçile sardım ben fazla
Bak bu iyi fikir proteine dayalı yaparım iki gün...
protein agırlıklı bişiyler yapabilirisin
aralarda süt yogurt
şekerin düzene girerr ise az acıkırsın
iki ögün yapman daha kolay olur bir kaç gün sonra
Bak bu iyi fikir proteine dayalı yaparım iki gün...
Kız aynı bende valla kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum hala çok şişmanım her yerim portluyo sinir oluyorum yaKızlar k.valide bugün dediki yeter artık verdiğin bence iyisin falan. Ben neden öyle hissetmiom ya.ben de verecek 3 kilom kaldı dedim ama sanki o 3 bile beni zayıf hissettirmicek ödem mi var nedir üstümde bi tombak psikolojim var
Kız aynı bende valla kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum hala çok şişmanım her yerim portluyo sinir oluyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?