Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba canım inşallah kaptanımız söyleyecektir gerekenleri inşallah hedefine ulaşırsın buradan ayrılman kötü olmuş sanırım dengelemek korumak adına 1-2 sene rahat dikkat etmemiz gerekiyor

Naz, niyaz, kapris, ego.
Cekemiyorum vero, yol veriyorum
Artık kolay siliyorum bazılarını. Çok güzel belli ediyorlar çünkü kendilerini

Aaaa Orhun kitabesi de yapamıyorum , çoklu alıntıla tıklayınca tekli alıp cevapla işte adamın asabını bozma diyor

Neyse geldim efenim ... Yusuf paşa ile eğleştik , hoşlaştık ... şimdi oturdum önce menü yazayım ..zira bir minik ara dışında boğaz faslını bugünlük kapadım

Perşembe Menü Bildirimi ( koruyor mu korkuyor mu bilmeyen aus )

09:00
1 sadece nescafe
1 dlm kepekli etimek
Lor ve dereotu
3 zeytin

12:15
1 parça tavuk ızgara
1 kase chia yoğurt

Dışarda...

13:30
2 kandil simidi...

14:30
1 ayran

Az önce evde

16:30
1 kase çorba
Peynirli çörek otlu dere tere :) salatası

su henüz 1.6

Spor 40 dk tempolu yürüme ...sağa sola giderken değerlendirdim :) pointsiz biliyorum

Aynurammmm hoşgeldin...aldığın gibi verirsin güzelim kiloları..

aynuraaaa hoşgeldinnnnn

Sagol canim...ama sen orucsun tek ton balik tutar mi ki seni
Hiç bilmiyorum duruma göre bakacağım olmadı başka bir şeyler de eklerim yemek yapmaya halim kalmadı

Koruyor hatta yakıyor bence diyette gibisinAlıntı olarakta sayfa tam yüklenmemiştir ondan yapıyordur kaptanım bende de oluyor bazen

Merhaba canım inşallah kaptanımız söyleyecektir gerekenleri inşallah hedefine ulaşırsın buradan ayrılman kötü olmuş sanırım dengelemek korumak adına 1-2 sene rahat dikkat etmemiz gerekiyor
Ben 2defa mezun oldum aslında.ilkinde 19kilo verdim.ikincide 6kiloydu galiba...şimdi de 10-12kilo vermem gerek...

Yarına iddaalı geliyorsun bence kuzu çünkü çok az yemişsin ve daha da yemeyeceksin

O zaman başaramayacağın bir şey yok zaten yaptığın bir şey canım bir de geri almaları ne kadar sürede aldın
2014de 4aya 19 verdim.bide 2016da 65den 60a indim tam hatirlamıyorum onu.şimdi de bu kadar kilo aldım.aslında neden bu kadar aldım bilmiyorum.normalde 62 63 olurum.65olunca krize girerdim...şimdi 71 falanım belki de

_AYNURA_ aynuram anlat neler yapıyosun çalışıyo musun??*hayat nasıl??uzun zaman oldu..
Yoo ağustosdan beridir evdeyim çalışmıyorum...2aydir 2.çocuk çalışmalari yapiyorum...öyle işte ev işleri çocuk aile eş kaynana derken günler geçiyor. E tabi hayin kara yaglarda birikiyor

2014de 4aya 19 verdim.bide 2016da 65den 60a indim tam hatirlamıyorum onu.şimdi de bu kadar kilo aldım.aslında neden bu kadar aldım bilmiyorum.normalde 62 63 olurum.65olunca krize girerdim...şimdi 71 falanım belki de
Aynuram hoş geldin .

Kız pazartesi gelecem dediydin geçiktin ceza kesicem .

Hanımlar aynura önceki kaptanlarımızdan . Çok disiplinlidir ausun kardeşi gibi düşünün .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…