- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Seviliyorsun kaptan
Gönderen kutusu kapalı bu takımda
giriş var çıkış yok
Seviliyorsun kaptanArtık gittim sahiden az oyalanayım 1 saatim kaldı
Bende taşınmak istiyorum canım ya çok sıkıldım oturduğum evden hatta şehirden şöyle İzmire yerleşsek...çok severimde İzmiri. ..
Hih işte buda aynı ben dünya malı dünyada kalır amannn kimin neyinin olduğundan banane ben sadece sağlık isterim rabbimden herkes için ve hepte bununla sınanırim hahaayyyy hayatımdaki bilmediğim duygu kıskançlık bir tek eşimi kısanırım o kadar başkasının yatı katı olmuş heç umrumda olmaz hatta bazı insanlar iş yerinde bugün ne giymiş diye gelip bakarlar... ben kim ne giyinmiş görmem bakmam bileeee aklıma bile gelmezzzzzz .....böyle insanlar şükür etmeyi bilmeyenler hep daha fazla diyenler... Çook şükür Rabbimim bana verdiklerine daha ne isteyeyim kimsenin arabasında evinde gözüm olmaz...... ben hiçç araba markası bilmem falanın şöyle arabası var derler bilmem bile o markayııı nasıl bişey hahahahahöyle bakarım ...
hiç bişey bizim değil ki Malikül Mülk......
Allah kabul etsin tatlimAmin canım inşallahAllah kabul etsin bende niyetliyim dakikaları sayıyorum bugün konuşacak halim yok ya sahurda da bir şey yemeyince fena oldu
Benimde kitabım geldi ... mimu ya yolladım , abla eridin yeter dedi
İnceleyeyim , alış verişi yapayım .... 5 günlük umay detoksu ile mr değnek ve ben karşınızdayız
Yanlış anlaşılmasın göbek eriten detokslar ... kilom sabit kalabilir
Hee valla canım ya
1 aydır yerinde saydığın içindir o
Hayirli olsun cnm gule gule kullan veeee Göbek eriten şeyleri burdada yazda bende yapayim kaptanım ya sinir oluyorum şu göbegime dumdüz bi karin istiyorum bennnBenimde kitabım geldi ... mimu ya yolladım , abla eridin yeter dedi
İnceleyeyim , alış verişi yapayım .... 5 günlük umay detoksu ile mr değnek ve ben karşınızdayız
Yanlış anlaşılmasın göbek eriten detokslar ... kilom sabit kalabilir
Hanımlar yaklaşık 1 aydır yoğurt yerine kefir mayaliyorum ve onu tüketiyorum. Yalnız bana yaramadı sanırım. Devamlı kendimi şişkin hissediyorum. Böyle bir deneyim yasayan var mı acaba aranızda.
Öpüldünüz. Şimdi çıkmam lazım
İnşallah canım.Kedibochi cnm inş gönlüne göre bir ev bulursun
emlakçılar çok fark alıyorlar yaa netten yada kendiniz bulursunuz inş
emlakçıya verecegin parayada
evin başka işlerini yaparsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?