evet güzelim ben de yaptığım diyete ekmekli karatay diyorum...karatay demiyelim de leptin hormonuna dayalı diyet diyelim...ben de onunla güzel kilo verdiyimi düşünüyorum...
hepimiz adına ;
Ey Rabbimiz! Bize dünyada da iyilik ver,ahirette de iyilik ver. Bizi cehennem azabından koru!
ilk detoks yapmaktan vaz geçtim...çünki hizla giden kilolar bir yerde durur...o yüzden pazartesiden 2öyünlü güzel diyetime başlamalıyım,belki ilk 3gün minik bir ara öyün de yaparım...sabırsızlanlyorummm...
Canim boyle oruç gunlerde ben iftara yakin zaman tartilirdim...bi zamanlar burada bi gruptaydin her perşembe iftara yakin saatteki tartildigimi cuma sabahta bildirim yapardim...yine önümüzdeki ramazanda da oyle yapacam..Kaptanım yeni düzenimi kuramadım yazdıklarımdan sonra kaçamaklarım oldu böyle oluncada yazamayıbxa manevi olarak kendi iyi hissetmedim kilom da hemen dalgalandı yarın kilo bildiremem sahurda n sonra sağlıklı olmaz
İnşallah en yakın zamanda diyet oruç menükerimle gelmek kısmet olur
Canim Allah razi olsun bende senin icin dua ettim ...senin ettigin dualarin kabul olmasi icinde ekstra dua ettimada81 kuzucum senin için ve tüm arkadaşlarım için dua ettim. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaAllah canlarım
Allah razi olsun kelebegim Rabbim hayirli dualarimizi kabul etsin...Herkese hayırlı geceler ...minnak başta senin sonra herkesin duacisiyim.
Amin.ada81 kuzucum senin için ve tüm arkadaşlarım için dua ettim. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaAllah canlarım
Hayırlı geceler doktorumHerkese hayırlı geceler ...minnak başta senin sonra herkesin duacisiyim.
Ablam hoş buldum da sen niye bi türlü şu 100ü deviremedinki?hadi gel pazartesiden birlikte başlayalım.hatta eskisi gibi yarişiriz da aramızda.bak 7kilocuk daha verirsen 3lü rakamlar biter gider...çok istiyom seninle tatlı yarişmayıAyyyy aynuram hoş geldin çok mutlu oldum seni gördüğüme iyiki geldin canım
Oooh hayat sana güzel valla_AYNURA_ merhaba hoşgeldin ben mimu Şen'inle yaşıtız :) ama ben gayet bekarım :)
ha ara ara kulakları çınlardı..._AYNURA_ hoşgeldin.
Seni ismen tanıyoruz zaten :)
Ben 39.yasinda 11 aylik kiz bebek annesiyim.
Doğum izninden.sonra işi bıraktım, ilk.kez bu.kadar uzun.evdeyim
Ev hanimiyim yani
Ama.ise geri donmeyi dusunuyorum. Dış ticaret uzmaniyim.
Daha önce bir iki diyet deneyimim oldu, birinde toplam 17 kilo.vermistim.
Yine kk.da.tabiki. 76 dan 58.8 e.kadar gitmişti. Sonra geri.geldi.elbette
Burada hamilelik kilolarimin çoğunu verdim 4 kilosu.kaldi,
Ama daha.da.incelmek niyetim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?