Hayirli olsun cnm gule gule kullan veeee Göbek eriten şeyleri burdada yazda bende yapayim kaptanım ya sinir oluyorum şu göbegime dumdüz bi karin istiyorum bennn
Feci migdem bulanıyor
Ne yedin ki neden bulanıyor
izmir evet güzeldir ben de isterdim ama bizim öyle bir imkanımız yok.Bende taşınmak istiyorum canım ya çok sıkıldım oturduğum evden hatta şehirden şöyle İzmire yerleşsek...çok severimde İzmiri. ..
Aaa aramızda İzmirli varmı?
Ya öğlen 1 de tavuk yemistim
Regl den sanırım ama feciyim
Canim benim midem rahatsizdi 20-25 gun kefir ictim...mideme cook iyi geldi ama feci sistim ustune kilo aldim sonra kendimi burada buldum...ben 75 ustune hic cikmazdim bi baktim tartiya 77 olmusum ne yapmaliyim derken buraya basladim ..tartildim 76.800 ile buraya basladim...kefir beni cok yaglandirdi...diyetisyenlerde oneriyor ama bana yaramiyor...Hanımlar yaklaşık 1 aydır yoğurt yerine kefir mayaliyorum ve onu tüketiyorum. Yalnız bana yaramadı sanırım. Devamlı kendimi şişkin hissediyorum. Böyle bir deneyim yasayan var mı acaba aranızda.
Öpüldünüz. Şimdi çıkmam lazım
Bende yapardim bunu aksam tuketirdim sadece yanında salata ile yerdim ...eksi cikardim fena degildi yapsam mi bende..Kızlar bugün karabugday aldım yarınn 3 günlüğüne bunu yiycem daha önce yaptığımda üç günde 1.5 kilo gitmişti bakalım bu defa nasıl olucak
Hosgeldin aramiza...ben 36 yasinda 1 kiz cocuk annesiyim..6.5 yil igdirda azerilerle yasamis biri olarak azeri oldugunu okuyunca arkadaşlarım geldi aklima...seruvenime 76.800 ile başladım gecen hafta 70.300 idim bi 69 goremeyen magdurum...iki ogun bi ara yaparim karatay degil ama onun gibi bisey....Yeni üyelerin katılım formu. _AYNURA_
ADINIZ:Aynura
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:71.2(yarın sabah güncel kilomu yazarım)
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZy oy tıka basa yemek yemek yemek
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi çok kötü hiss ediyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben azeriyim,Baküde yaşıyorum.5 yıllık evliyim,4yaşı nisanda tamamlanacak bi Damla isminde kızım var.Ev kadınıyım ,yemek yapmayı dizi izlerken ev işi yapmayı çok severim yani bildiyiniz umutsuz ev kadını2014 yılında hamileyken aldığım kilolrı vermek için 4.takımda kilo vermeye başladım.77kilodan 58e indim,ama baya uzun surede...4ay iyi gitti sonra gıdım gıdım...aslında kulakları çınlasın o zamanki takım kaptanımız hiç listeymiş birincilikmiş diye bahs etmezdi öylesine kilo veriyordum... bi kaç ay ara verdikten sonra kaptan olmaya karar verdim,ve aeben ablanın desteyi daveti bir azda korkutması ile başladım denemeye...çok güzel bi kaptanlık dönemim oldu.burada güzel arkadaşlıklarım oldu,özelden tel.la görüştüyüm arkadaşım çok.neyseki işe başladım bir ara ve mecburen kaptanlığı devr ettim,sonra geçen sene bu zaman yine başladım burada ve hedefime ulaştim mezun oldum...ama bu defa hiiiiç koruyamadm...aslında bi ara tam 10ay falan shake içtim belki de bu kadar hızlı kilo almamın sebebi odur bilemem yani aeben ablam öyle diyor neyseki yine yaz geliyor ve kilo vermem gerek...kendime 2ay veriyorum en fazla 3...güzelce kilomu verip incelmem gerek...biliyorum bi başladımmı devam edicek güzelce de e tırsıyorum başlayamiyorum bir türlü ve karar verdim.inşallah pazartesiden itibaren başlıyorum sağlıklı hayatıma sizlerin desteyi ve motivesiyle...şimdi her bu mesaji okuyan arkadaşım kısaca kendini tanıtırsa çooook sevinirim çünki hepinizi tanimak istiyorum acilen bi de takımın diyetle,yemek saatiyle,sporla ilgili bi kuralı var mı ki?
evet güzelim ben de yaptığım diyete ekmekli karatay diyorum...karatay demiyelim de leptin hormonuna dayalı diyet diyelim...ben de onunla güzel kilo verdiyimi düşünüyorum...Hosgeldin aramiza...ben 36 yasinda 1 kiz cocuk annesiyim..6.5 yil igdirda azerilerle yasamis biri olarak azeri oldugunu okuyunca arkadaşlarım geldi aklima...seruvenime 76.800 ile başladım gecen hafta 70.300 idim bi 69 goremeyen magdurum...iki ogun bi ara yaparim karatay degil ama onun gibi bisey....)) zamanla iyice tanisiriz artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?