Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayirli olsun cnm gule gule kullan veeee Göbek eriten şeyleri burdada yazda bende yapayim kaptanım ya sinir oluyorum şu göbegime dumdüz bi karin istiyorum bennn

Aslında kuzum göbek eritme olayı beslenmenin bütünü ile ilgili göbek eriten kürler tek başına ben yıllardır yaparım hiç faydasını görmemiştim. Aus ablam benim umay villadan özellikle göbek bölgesi konusunda ne kadar memnun olduğumu görünce kendisi de bu beslenme stilini deneyecek. Diyet artı göbek kürü De değil. Bu diyetin kendisi uygulanmalı bence ki burda asıl önemli olan spor. Ama gerçekten popondan ter akması sınırlarını zorlaman gerekiyor.

Bu diyetin içinde yapman gereken sporlar var. Ki ben sabahkileri yapamıyorum bi de yapsam 1 ayda karın kasım olmuştu sanırım :)

Bende taşınmak istiyorum canım ya çok sıkıldım oturduğum evden hatta şehirden şöyle İzmire yerleşsek...çok severimde İzmiri. ..
Aaa aramızda İzmirli varmı?
izmir evet güzeldir ben de isterdim ama bizim öyle bir imkanımız yok.
eşimi istanbulda ev almaya zor ikna ettim, hataya döneriz diyip duruyordu.Kendisi 10 senedir filan istanbulda hala alışamamış ablaları vs de orada olunca.
ama benim orada ablam filan yok
oradaki imkanlar ile istanbuldakiler aynı değil ki, zar zor bir süreliğine ikna oldu gibi.

mahalleye bayılmıyorum ama en azından bu çevreye alışkınız, bir de anadolu yakasının daha nispeten sakin yerlerine fakat dag başı da olmayacak yerlerine bakıyoruz.
bugün bi daire baktık, çatı dubleks, gayet güzel kocaman daire, fiyatı da bütçemizin dahilinde ama off mahalleyi bir görsen peh peh peh

Selamin aleykum canlarim
Kandilimiz mübarek olsun inşallah

Menü
1 dilim tb ekmeği
Az peynir
Acı domates biber sos
3 yeşil zeytin

Öğle
Et döner
Brokoli çorbası 1kepce
Salata
Yoğurt

Ara 1 tb bisküvi

Akşam
Yoğurt
Salata
Kapuska

2 zencefil
1 yeşil çay
2 sade türk kahvesi
Su 2 lt Ausencia

Menümu yazayim

Sabah ac karina 2 az sutlu nescafe

10:30 yumurta.1 dl kizarmis diyet ekmek.1 kk peynir.5 zeytin

15:00 1 kandil simiti

16:30 gibi ton balikli salata.1 br cola zero.1 dl kizarmis diyet ekmek

19:00 2 yk yogurt.1 yk türlü

Elmami yemedim kalori yakmak icin temizliğe giristim ütü falan insallah birsey atistirmadan günü bitiririm..acim yani suan..cay ve su tuketeyim en iyisi..

Canim benim midem rahatsizdi 20-25 gun kefir ictim...mideme cook iyi geldi ama feci sistim ustune kilo aldim sonra kendimi burada buldum...ben 75 ustune hic cikmazdim bi baktim tartiya 77 olmusum ne yapmaliyim derken buraya basladim ..tartildim 76.800 ile buraya basladim...kefir beni cok yaglandirdi...diyetisyenlerde oneriyor ama bana yaramiyor...

Kızlar bugün karabugday aldım yarınn 3 günlüğüne bunu yiycem daha önce yaptığımda üç günde 1.5 kilo gitmişti bakalım bu defa nasıl olucak
Bende yapardim bunu aksam tuketirdim sadece yanında salata ile yerdim ...eksi cikardim fena degildi yapsam mi bende..

Sabah
2 bardak su
Kahvalti 10.00
1dilim beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
4 yesil zeytin
1 kirmizi biber
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis formekmek

Ara
2 haşlanmış lahana ve 3 yk yogurt

Aksam
Tonbalik ve salata

2 hurma
7 findik
1 ceviz.

2.5 lt su icildi ve yesil cay icildi.. Ausencia ve Ahu060812 40 dakika parkta yürüdüm...

Yeni üyelerin katılım formu. _AYNURA_

ADINIZ:Aynura

YAŞINIZ:28

BOYUNUZ:162

KİLONUZ:71.2(yarın sabah güncel kilomu yazarım)

HEDEF KİLONUZ:60

KİLO ALMA NEDENİNİZy oy tıka basa yemek yemek yemek

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi çok kötü hiss ediyorum

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben azeriyim,Baküde yaşıyorum.5 yıllık evliyim,4yaşı nisanda tamamlanacak bi Damla isminde kızım var.Ev kadınıyım ,yemek yapmayı dizi izlerken ev işi yapmayı çok severim yani bildiyiniz umutsuz ev kadını 2014 yılında hamileyken aldığım kilolrı vermek için 4.takımda kilo vermeye başladım.77kilodan 58e indim,ama baya uzun surede...4ay iyi gitti sonra gıdım gıdım...aslında kulakları çınlasın o zamanki takım kaptanımız hiç listeymiş birincilikmiş diye bahs etmezdi öylesine kilo veriyordum...bi kaç ay ara verdikten sonra kaptan olmaya karar verdim,ve aeben ablanın desteyi daveti bir azda korkutması ile başladım denemeye...çok güzel bi kaptanlık dönemim oldu.burada güzel arkadaşlıklarım oldu,özelden tel.la görüştüyüm arkadaşım çok.neyseki işe başladım bir ara ve mecburen kaptanlığı devr ettim,sonra geçen sene bu zaman yine başladım burada ve hedefime ulaştim mezun oldum...ama bu defa hiiiiç koruyamadm...aslında bi ara tam 10ay falan shake içtim belki de bu kadar hızlı kilo almamın sebebi odur bilemem yani aeben ablam öyle diyorneyseki yine yaz geliyor ve kilo vermem gerek...kendime 2ay veriyorum en fazla 3...güzelce kilomu verip incelmem gerek...biliyorum bi başladımmı devam edicek güzelce de e tırsıyorum başlayamiyorum bir türlü ve karar verdim.inşallah pazartesiden itibaren başlıyorum sağlıklı hayatıma sizlerin desteyi ve motivesiyle...şimdi her bu mesaji okuyan arkadaşım kısaca kendini tanıtırsa çooook sevinirim çünki hepinizi tanimak istiyorum acilenbi de takımın diyetle,yemek saatiyle,sporla ilgili bi kuralı var mı ki?

Hosgeldin aramiza...ben 36 yasinda 1 kiz cocuk annesiyim..6.5 yil igdirda azerilerle yasamis biri olarak azeri oldugunu okuyunca arkadaşlarım geldi aklima...seruvenime 76.800 ile başladım gecen hafta 70.300 idim bi 69 goremeyen magdurum...iki ogun bi ara yaparim karatay degil ama onun gibi bisey....)) zamanla iyice tanisiriz artik...

evet güzelim ben de yaptığım diyete ekmekli karatay diyorum...karatay demiyelim de leptin hormonuna dayalı diyet diyelim...ben de onunla güzel kilo verdiyimi düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…