Amaaa aman yapma Ne gerek var demedim :) sen onun da hakkını layıkıyla verirsin cılız aus
_AYNURA_ hoşgeldin canım. Yarın rahat rahat konuşalım. Birazdan çıkmam gerekiyor çünkü.
Ausencia @Ahu060812
Menu bildireyim
Sabah
Peynir
Zeytin Domates
2 dl tahıllı ekmek
1 lokma reçel
Avuç büyüklüğünde gözleme
Oglen4 köfte
Salata
Kefir
Aksam
Çorba
Şu 2 lt
Spor
20+60+20 toplam 100 dk yürüyüş
Hee valla canım yasen gor bundan sonra asil beni yarin sporum ve yeni planlarimla geliyorum çok sıkıldım artık şu kalan 10 kilodan biran önce verip bende korumaya geçmek istiyorum bide insan salınca geri toplayamıyo azmi kırılıyor
Hayirli olsun cnm gule gule kullan veeee Göbek eriten şeyleri burdada yazda bende yapayim kaptanım ya sinir oluyorum şu göbegime dumdüz bi karin istiyorum bennn
İyi akşamlar arkadaşlar hepinize hayırlı kandiller Allah bu güzel kandil akşamının hayrına günahlarımızı affeder şnşallah bende menümü vereyim
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin roka salatalık 1 ceviz az bal
ARA form çayı 2 gün kurusu
Öğlen çorba sebzeli tavuk yoğurt salata
ARA sade kahve
Akşam henüz işten çıkmadığım için 2 gün kurusu 2 kuru erik 1 ceviz yedim ve günü kapattım
Su 3 litre
Spor yok @Ahu060812
Şuraya bi menü yazayım
Sabah
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
yeşil çay
Ara
Sütlü kahve
1 avuç kuruyemis
Öğle
1 dilim pizza kendim yapmıştım dayanamadım
Ara
Kahve
Aksam yok Eee pizzadan sonra daha ne yiyim ah kafam ah
1 litre su (ben günde bir damacana su içebilirim ama bu aralar şu içemiyorum niye bilmiyorum )
Spor yok
Henüz göremediiiim
Feci migdem bulanıyor
Ben de menümü vereyim artık
MENÜ 30.03.2017
KAHVALTI
PASTIRMALI OMLET
PEYNİR
MAYDONOZ SALATASI
2 ZEYTİN
ARA
1 FİNCAN SÜTLÜ KAHVE
ÖĞLE
YUMURTALI PAZI
1 KÜÇÜK KASE YOĞURT
AKŞAM
AZ YUMURTALI PAZI
YARIM KASE TON BALIKLI SALATA
1 BARDAK AYRAN
ARA
30 GR AY ÇEKİRDEĞİ
1 KURU İNCİR
TOTAL KARB 33.29
SU : 2500ML
SPOR : YOK
Menum 30.03.2017 Persembe
Sabah
3 kck tavuk brgr
3 zeytin
1.5 dlm cavdar ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 kase vicdan corbasi
Akşam
2 portakal
1 muz
4 lt su 2 kayisi çay 80 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar
Menü vereyimmm ay bu menü umarım şişirmez yarına:
Sabah: ıspanaklı muzlu smoothie
Ara: portakallı tarçınlı yoğurt
Öğlen: maş fasülyesi
Ara: tarçınlı elma
Akşam: domatesli kinoa pilavı
Su çok spor yok
Selamin aleykum canlarim
Kandilimiz mübarek olsun inşallah
Menü
1 dilim tb ekmeği
Az peynir
Acı domates biber sos
3 yeşil zeytin
Öğle
Et döner
Brokoli çorbası 1kepce
Salata
Yoğurt
Ara 1 tb bisküvi
Akşam
Yoğurt
Salata
Kapuska
2 zencefil
1 yeşil çay
2 sade türk kahvesi
Su 2 ltAusencia
Menümu yazayim
Sabah ac karina 2 az sutlu nescafe
10:30 yumurta.1 dl kizarmis diyet ekmek.1 kk peynir.5 zeytin
15:00 1 kandil simiti
16:30 gibi ton balikli salata.1 br cola zero.1 dl kizarmis diyet ekmek
19:00 2 yk yogurt.1 yk türlü
Elmami yemedim kalori yakmak icin temizliğe giristim ütü falan insallah birsey atistirmadan günü bitiririm..acim yani suan..cay ve su tuketeyim en iyisi..
Sabah
2 bardak su
Kahvalti 10.00
1dilim beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
4 yesil zeytin
1 kirmizi biber
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis formekmek
Ara
2 haşlanmış lahana ve 3 yk yogurt
Aksam
Tonbalik ve salata
2 hurma
7 findik
1 ceviz.
2.5 lt su icildi ve yesil cay icildi..Ausencia ve @Ahu060812 40 dakika parkta yürüdüm...
Yeni üyelerin katılım formu. _AYNURA_
ADINIZ:Aynura
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:71.2(yarın sabah güncel kilomu yazarım)
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZy oy tıka basa yemek yemek yemek
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi çok kötü hiss ediyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben azeriyim,Baküde yaşıyorum.5 yıllık evliyim,4yaşı nisanda tamamlanacak bi Damla isminde kızım var.Ev kadınıyım ,yemek yapmayı dizi izlerken ev işi yapmayı çok severim yani bildiyiniz umutsuz ev kadını2014 yılında hamileyken aldığım kilolrı vermek için 4.takımda kilo vermeye başladım.77kilodan 58e indim,ama baya uzun surede...4ay iyi gitti sonra gıdım gıdım...aslında kulakları çınlasın o zamanki takım kaptanımız hiç listeymiş birincilikmiş diye bahs etmezdi öylesine kilo veriyordum... bi kaç ay ara verdikten sonra kaptan olmaya karar verdim,ve aeben ablanın desteyi daveti bir azda korkutması ile başladım denemeye...çok güzel bi kaptanlık dönemim oldu.burada güzel arkadaşlıklarım oldu,özelden tel.la görüştüyüm arkadaşım çok.neyseki işe başladım bir ara ve mecburen kaptanlığı devr ettim,sonra geçen sene bu zaman yine başladım burada ve hedefime ulaştim mezun oldum...ama bu defa hiiiiç koruyamadm...aslında bi ara tam 10ay falan shake içtim belki de bu kadar hızlı kilo almamın sebebi odur bilemem yani aeben ablam öyle diyor neyseki yine yaz geliyor ve kilo vermem gerek...kendime 2ay veriyorum en fazla 3...güzelce kilomu verip incelmem gerek...biliyorum bi başladımmı devam edicek güzelce de e tırsıyorum başlayamiyorum bir türlü ve karar verdim.inşallah pazartesiden itibaren başlıyorum sağlıklı hayatıma sizlerin desteyi ve motivesiyle...şimdi her bu mesaji okuyan arkadaşım kısaca kendini tanıtırsa çooook sevinirim çünki hepinizi tanimak istiyorum acilen bi de takımın diyetle,yemek saatiyle,sporla ilgili bi kuralı var mı ki?
Kaptanım yeni düzenimi kuramadım yazdıklarımdan sonra kaçamaklarım oldu böyle oluncada yazamayıbxa manevi olarak kendi iyi hissetmedim kilom da hemen dalgalandı yarın kilo bildiremem sahurda n sonra sağlıklı olmaz
İnşallah en yakın zamanda diyet oruç menükerimle gelmek kısmet olur
İyi akşamlar
Menüm
Sahur
1dl ekmek
Yr. Tb.Yş . Fasulye
Az kuşburnu ve peynir
İftar
Yr.tb. Yeşil fasulye
Yş. Salata
1 kş yogurt
1 kandil simidi
Ara .
Camide bir lokum .
Su az malum .
Sporda yok .
Yarın niyetli değilim spora gidicem acısını alırım
Merhaba şekerler menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Öğlen
1 kandil simidi
2 mekik kek
5 bardak çay
Orta Türk kahvesi
Akşam
1 tabak kapuska
1 köz biber
200 gr yoğurt
Ara
2 avuç çekirdek
Su: 2 lt civarı
Spor: yokAusencia @Ahu060812
Şiştim, sanırım regl erken geliyor, çok ağrım var
Allah razı olsun bitanemCanim Allah razi olsun bende senin icin dua ettim ...senin ettigin dualarin kabul olmasi icinde ekstra dua ettim))
Kimse yok muuuu?bak ben acayip tanışmak istiyom ha
Pofff canım sıkıldi esim aksam 8 den beri koltukta uyuya kaldi sankiii gece uykusu gibi yatiyor horul horul .....kizimla oyun oynadik eee yine döndüm buraya...
Canim benim Allahım kabul etsin inşallah, hepimizin kalbi güzel kuzucumAmin.
Güzel kalpli güzel arkadaşımız
Kekler minikti bahane değil biliyorum AusumAncak geldim güzeller
Dualarımda bol bol kalbimden isim isim hatta foto foto:) geçtiniz .
Ya bi hevesle göz attık mimum , 10 detoks prog.var ... hele bir alışverişini yapalım ... heveslendi açıkcası . Değneğin gözleri interval interval dönmeye başladı
Sabah 2 dlm ekmekle beraber gözlemeye gerek yoktu sende biliyorsun .İlla gözleme de aklın kaldıysa ekmeklerden feragat etseydin :)
Akşam da çorba çok yalnız kalmış ...
Hadi bakalımama bu hafta da fena değildin . İlla ki gitmiştir ... Haftaya da karabuğday yapacakmışsın , yine işe yarar umarım .
Canım 5-7 günlük yoğun programlar ... spor destekli .. özel bir kür değil yani.. Ama ben mimunun erittiği göbeği görünce :) gaza geldim çok en çok.
Aminnnnnnnnn canım . Rabbim seninde gönlünden geçenleri ömrüne hayırlı eylesin ...
Menü güzel de akşam erken kapanmış ...acıkmazsın umarım .
Yarın tartı pizzayı eritmiştir ...eritmeli ... erittti ...
Yarın görürsün ... görmelisin .... gördün ....
Geçmiş olsun canım . İlaçtan demişsin okudum.
Nasılsın şimdi ?
Burada kaldı değil mi şeri ? ekleme yok ise... olmamalı da perşembe perşembe ... -600 demiştim değil mi ?
Tavık burgerlerini sevmiyorum sabahları ... akşam meyvelerden sonra açlık yaşamadın herhalde..perşembe bugün menüye ek kabul edilmez :))
Sanırım pzt itibarıyla başlarız bizde . Hafta sonu ilk günler için zorlar .
İstediğim birinden başlıyorum ... gözüme kestirdim birini
Ve aleyküm selam
Sabaha yeşil zeytin eklenmiş:))
Bisküviyi sevmedim .
Akşam ki kapuskada şişirmez umarım .
Son durum ?
Yemedim umarım hülyacım .
perşembe totemi ... yarın 69.7 gelsin diye
Tekrar hoş geldin aynura... Ben aus:) yaş 38 ...
Beni zamanla tanırsın ... motive severim , başlanan işi layıkıyla bitirmeyi severim ... Kilo verip vermemekten çok ... kaçamaklar delirtir beni :)
Bende Ekimde 79 larla takıma geldim ... fakat öncesi yazdan kalma 87 ler ... hatta sene başında 2016 Ocak 90 gördüm ...
Takımdan artı sabit çıkmadan mezun oldum 64 .5 la ... Şuan son Cuma 59.6
Hedefe kitlenince gözüm bir şey görmüyor , iyi çalışan da bir metam var ..
Evliyim , bir oğlum var 7 yaşında .
Mutluyum ...
Şu an çalışmıyorum , bir süre önce kendi işimi bıraktım .
Öyle işte ...
Fatmacım , yapma ya ...
Kilon dalganır , iner çıkar ... ama sen menü yazmazsan , kilo bildirmezsen daha da çıkar .
Lütfen .
Verdiğin sözleri hatırla .
Kendine bana takıma ...
Bunlar yediğin kaçamaklardan daha mı önemli ?
DEeğil.
Yarın kilo bildirimini bekliyorum .
Kuzum az olmuş sanki ... iftardan sonra lokum yerine :)) meyve ve badem fındık yiyebilirdin .
Öğlen hiiiç olmamış
Uçuş ?
Kekle mi keksiz mi saydınım ?
HahaŞu an tam karşı koltuğumda ne var biliyor musun ?
Bir adet
Neyse ki seninki kadar erken değil .. daha 1 saat olmadı :))
O horlayan kocanın biri de benim yanı başımdaŞu an tam karşı koltuğumda ne var biliyor musun ?
Bir adet
Neyse ki seninki kadar erken değil .. daha 1 saat olmadı :))
Kekler minikti bahane değil biliyorum Ausumdüzene girecek inşallah
Aus. İyiyim geçti biraz cnm
Regli sıkıntısı işteyarının çtesi olmasını isterdim
Ausencia yok yemedim ausum..dustan once tartildim 2 haftadir aksam kilom bi ileri bi geri..sayıyorum ve sinirlenmeye basladim ufaktan geliyorlar sagdan sagdan artik.eve geldigimden beri ayaktayim sirf kalori yakayim diye..
Hahasimdi uyansa ben uyumadim ki gözümü dinlendirdim der.... kizimla kuaförculuk oynadik deminden beri sacimi ceke ceke sacimin diperi agridi...tariyor toka takiyor makyaj setiyle makyaj yapti ayyy anne cok guzel bi anne oldun diyor hahaha
Valla adacım ben severim erkenden uyuyan kocayi.Hahasimdi uyansa ben uyumadim ki gözümü dinlendirdim der.... kizimla kuaförculuk oynadik deminden beri sacimi ceke ceke sacimin diperi agridi...tariyor toka takiyor makyaj setiyle makyaj yapti ayyy anne cok guzel bi anne oldun diyor hahaha
Hülyam kaç kilosun şimdi?Ausencia yok yemedim ausum..dustan once tartildim 2 haftadir aksam kilom bi ileri bi geri..sayıyorum ve sinirlenmeye basladim ufaktan geliyorlar sagdan sagdan artik.eve geldigimden beri ayaktayim sirf kalori yakayim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?