Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kimse yok e bende KK da sesli düşüneyim o zaman...spor olarak yürüyüş ve ip atlamayı düşünüyorum inşallah...eyer bu ay da hamile kalamazsam ki şu kiloyla olmazsa iyi zaten ağustosa kadar erteliycem çocuk işini.o zaman da şimdi unuttum ya ismini 30günlük bi proqram vardı onu yaparım...sporu hiç sevmem aslinda ama diyetteyken baya motive eder beni...özgüvenimi arttırır...

Ancak geldim güzeller

Dualarımda bol bol kalbimden isim isim hatta foto foto:) geçtiniz .

Amaaa aman yapma Ne gerek var demedim :) sen onun da hakkını layıkıyla verirsin cılız aus

Ya bi hevesle göz attık mimum , 10 detoks prog.var ... hele bir alışverişini yapalım ... heveslendi açıkcası . Değneğin gözleri interval interval dönmeye başladı

Sabah 2 dlm ekmekle beraber gözlemeye gerek yoktu sende biliyorsun .İlla gözleme de aklın kaldıysa ekmeklerden feragat etseydin :)
Akşam da çorba çok yalnız kalmış ...

Hadi bakalım ama bu hafta da fena değildin . İlla ki gitmiştir ... Haftaya da karabuğday yapacakmışsın , yine işe yarar umarım .

Hayirli olsun cnm gule gule kullan veeee Göbek eriten şeyleri burdada yazda bende yapayim kaptanım ya sinir oluyorum şu göbegime dumdüz bi karin istiyorum bennn

Canım 5-7 günlük yoğun programlar ... spor destekli .. özel bir kür değil yani.. Ama ben mimunun erittiği göbeği görünce :) gaza geldim çok en çok.

Aminnnnnnnnn canım . Rabbim seninde gönlünden geçenleri ömrüne hayırlı eylesin ...
Menü güzel de akşam erken kapanmış ...acıkmazsın umarım .

Yarın tartı pizzayı eritmiştir ...eritmeli ... erittti ...

Henüz göremediiiim

Yarın görürsün ... görmelisin .... gördün ....

Feci migdem bulanıyor

Geçmiş olsun canım . İlaçtan demişsin okudum.
Nasılsın şimdi ?

Burada kaldı değil mi şeri ? ekleme yok ise... olmamalı da perşembe perşembe ... -600 demiştim değil mi ?

Menum 30.03.2017 Persembe
Sabah
3 kck tavuk brgr
3 zeytin
1.5 dlm cavdar ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 kase vicdan corbasi

Akşam
2 portakal
1 muz

4 lt su 2 kayisi çay 80 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar

Tavık burgerlerini sevmiyorum sabahları ... akşam meyvelerden sonra açlık yaşamadın herhalde..perşembe bugün menüye ek kabul edilmez :))

Sanırım pzt itibarıyla başlarız bizde . Hafta sonu ilk günler için zorlar .
İstediğim birinden başlıyorum ... gözüme kestirdim birini

Ve aleyküm selam
Sabaha yeşil zeytin eklenmiş:))
Bisküviyi sevmedim .
Akşam ki kapuskada şişirmez umarım .

Son durum ?
Yemedim umarım hülyacım .

perşembe totemi ... yarın 69.7 gelsin diye

Tekrar hoş geldin aynura... Ben aus:) yaş 38 ...
Beni zamanla tanırsın ... motive severim , başlanan işi layıkıyla bitirmeyi severim ... Kilo verip vermemekten çok ... kaçamaklar delirtir beni :)
Bende Ekimde 79 larla takıma geldim ... fakat öncesi yazdan kalma 87 ler ... hatta sene başında 2016 Ocak 90 gördüm ...
Takımdan artı sabit çıkmadan mezun oldum 64 .5 la ... Şuan son Cuma 59.6
Hedefe kitlenince gözüm bir şey görmüyor , iyi çalışan da bir metam var ..

Evliyim , bir oğlum var 7 yaşında .
Mutluyum ...
Şu an çalışmıyorum , bir süre önce kendi işimi bıraktım .

Öyle işte ...

Fatmacım , yapma ya ...
Kilon dalganır , iner çıkar ... ama sen menü yazmazsan , kilo bildirmezsen daha da çıkar .
Lütfen .
Verdiğin sözleri hatırla .
Kendine bana takıma ...
Bunlar yediğin kaçamaklardan daha mı önemli ?
DEeğil.
Yarın kilo bildirimini bekliyorum .

Kuzum az olmuş sanki ... iftardan sonra lokum yerine :)) meyve ve badem fındık yiyebilirdin .

Öğlen hiiiç olmamış
Uçuş ?
Kekle mi keksiz mi saydınım ?

Pofff canım sıkıldi esim aksam 8 den beri koltukta uyuya kaldi sankiii gece uykusu gibi yatiyor horul horul .....kizimla oyun oynadik eee yine döndüm buraya...

Şu an tam karşı koltuğumda ne var biliyor musun ?

Bir adet

Neyse ki seninki kadar erken değil .. daha 1 saat olmadı :))

Kekler minikti bahane değil biliyorum Ausum düzene girecek inşallah

Şu an tam karşı koltuğumda ne var biliyor musun ?

Bir adet

Neyse ki seninki kadar erken değil .. daha 1 saat olmadı :))
Haha simdi uyansa ben uyumadim ki gözümü dinlendirdim der.... kizimla kuaförculuk oynadik deminden beri sacimi ceke ceke sacimin diperi agridi...tariyor toka takiyor makyaj setiyle makyaj yapti ayyy anne cok guzel bi anne oldun diyor hahaha

Kekler minikti bahane değil biliyorum Ausum düzene girecek inşallah

Henüz alışma evren , listede değilsin diye yumuşak geçiş yaptım zaten :)
Kafanı hazırladığında olmayacak iş değil ...yine müthiş kilolar vereceksin .

Aus. İyiyim geçti biraz cnm
Regli sıkıntısı işte yarının çtesi olmasını isterdim

Sen bugün günlere taktın zaten :)
O kafanı böyle sallama .. stresten şişirme kendini perşembe perşembe .
Yat uyu dinlen güzelce.

Ausencia yok yemedim ausum..dustan once tartildim 2 haftadir aksam kilom bi ileri bi geri..sayıyorum ve sinirlenmeye basladim ufaktan geliyorlar sagdan sagdan artik.eve geldigimden beri ayaktayim sirf kalori yakayim diye..

Bu da senin durma evren ... bu takılmayı en az stresle atlatırsan , elbet kırılacak .
Farkındayım seni de delirtiyor ama ... öteki türlü dön başa daha fena .

Oyyyy benim kuzumm ya ... eeee kimin kızı tabiiii . ne zevk alıyordur süs püs işlerinden

Valla adacım ben severim erkenden uyuyan kocayi.o zaman rahat rahat burada yazışırım...kizim da 9da yatakda olur genellikle...kocayı da uyuttum mu oooh mis çayımı alır otururum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…