Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet ben de öyle düşünüyorum bi yerde bi yalnış olmuştur kesin...inşallah atlaticaz akıllıdır benim kızım...auscum bi yerde foton var mı?bakayim bi. GÖrmek isterim...

Onu birkez kizim yapti bende hayir dogru soylemiyorsun dedim cok ayıp dedim..aaa evet ben yapmışım dedi...aferim hep boyle dogru soyle dedim sarildik o oldu...simdi ne kirsa dokse anne ben yaptim diyor...bisey olmaz sileriz demi anne diyor ))) ben kirinca dokunce bisey olmaz sileriz toplariz sana bisey olmasin derim ogrenmis sıpa ))

Canim gecis donemleri yanliz degilsin normal surec yaniiii ))

Dualarımız kabul olsun kızlar. Ausencia benim içinde ismen ettin mi dua :)

İsmen ve cismen gözümün önüne dikiliverdiniz

evet ben de öyle düşünüyorum bi yerde bi yalnış olmuştur kesin...inşallah atlaticaz akıllıdır benim kızım...auscum bi yerde foton var mı?bakayim bi. GÖrmek isterim...

Hayır yok aynura ... net üzerinden fotom yok , sosyal medya hesabım yok :) öyle kaknem bişeyim .

Deme kız bu kadarmi etkili bu dur bende bi araştırayım bunu

Evet canım olmayacak şey değil yine veririm evelAllah Sahi listeye ne zaman dahil olurum Ausum

Feci migdem bulanıyor

Geçmiş olsun canım

Selam kizlar.

@masumm bi soda limon icsen nasil olur?

Sarayca ben kefir hergun içiyorum oyle bir etkisi olmuyor bende masumun dedigi gibi adada olmustu..

İnternet te yazıyor 12 saat içerişimde sindirim sistemi niye çalıştırıyorum. Bu hafta 12 saat durduramaz mayayı. Birde öyle deneyeyim hulyam

Canım bankada yaramadı. Hiç böyle şişkinliği olmazdı tek farklı yediğim kefir şüphelerim.

Sarayca hoş buldum güzelim...yarın konuşuruz inşallah...

İnşallah canım özlemişim seni.

Kızlar kandiller aslında islama Peygamberimiz den sonra eklenen bir sey bunu okulda anlatmıştı hocamız kuranda yeri olmayan bir şey ama sadece adetten yapiliyor
Ayni ölünün arkasından yapılan 7 40 52 gibi

Aynen öyle biliyorum bende.

İsmen ve cismen gözümün önüne dikiliverdiniz

Hayır yok aynura ... net üzerinden fotom yok , sosyal medya hesabım yok :) öyle kaknem bişeyim .

Allah razı olsun tüm duaların kabul olsun inşallah
mimu88 canım yarın daha detaylı okuduğumda bazı sorularım olacak sana

Epey okudum da ... şöyle layıkıyla sindire sindire ...

Her zaman kaptanım istediğin saatte :)

Hadi ya rabbim gönlüne göre versin canım inşallah istediğin gibi bir ev bulursun biran once istanbulda ev almak çok zor valla bizde kiradayiz

Haklısın kaptanım. Gözlemenin tadına bakayım derken fazla oldu. Akşam canım birşey istemedi.

Öyle söyleyenlerdir zaten en güzeliiyi geceler kaptan...yarin işin zor...uyu dinlen iyice...
Aa aklima geldi belki faydası olur sizede...simdi gun icerisinde kizimin yapmasini istemedigim seyleri aksam uyurken hikayelestiriyorum...kizimin iki masal kitabi var uyumadan hadi sec ver kitabı derim...baslarim uydurmaya kucuk papatya annesinin elini tutmaz mis falan diye bi hikaye sonra kızım anne ben elini tutuyorum demi der...bizim en büyük sorundu yolda elimizi tutmazdi artik tutuyor..

Simdiki hikaye kucuk sincap yabancılarla konusmamali onu anlatiyoruz guya oradan okur gibi yapiyoruz....etkili oluyor dene istersen....

Hoşgeldin canım aramiza insallah istediğin kilolara inersin bizimle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…