evet ben de öyle düşünüyorum bi yerde bi yalnış olmuştur kesin...inşallah atlaticaz akıllıdır benim kızım...auscum bi yerde foton var mı?bakayim bi. GÖrmek isterim...
Bir kez bir şey yaşamış ve aklında o kalmış olabilir.
Yanİ yaptığı bir şeye çok kızılmıştır , o da yalana başvurup bundan sıyırma çalışıyordur .
Sen güven vermeye o tarz konuşmaya devam et , aşacaktır .
Onu birkez kizim yapti bende hayir dogru soylemiyorsun dedim cok ayıp dedim..aaa evet ben yapmışım dedi...aferim hep boyle dogru soyle dedim sarildik o oldu...simdi ne kirsa dokse anne ben yaptim diyor...bisey olmaz sileriz demi anne diyorEvet ya son bi haftadir böyle aus. inatlaşıyor benle.bi de yaptığı şeyi yalanda hayali birinin üstüne yikiyor isimli peruş oyuncaklarinin mesela ya da o sirada arkadaşıyla oynuyorsa ona...o konuda da çok çaresizim..konuşuyorum sen ne yapsanda ben seni yine severim diyorum ama daha sonuç vermedi..
Dualarımız kabul olsun kızlar.Ausencia benim içinde ismen ettin mi dua :)
evet ben de öyle düşünüyorum bi yerde bi yalnış olmuştur kesin...inşallah atlaticaz akıllıdır benim kızım...auscum bi yerde foton var mı?bakayim bi. GÖrmek isterim...
Öyle söyleyenlerdir zaten en güzeliİsmen ve cismengözümün önüne dikiliverdiniz
Hayır yok aynura ... net üzerinden fotom yok , sosyal medya hesabım yok :) öyle kaknem bişeyim .
Deme kız bu kadarmi etkili bu dur bende bi araştırayım bunuAslında kuzum göbek eritme olayı beslenmenin bütünü ile ilgili göbek eriten kürler tek başına ben yıllardır yaparım hiç faydasını görmemiştim. Aus ablam benim umay villadan özellikle göbek bölgesi konusunda ne kadar memnun olduğumu görünce kendisi de bu beslenme stilini deneyecek. Diyet artı göbek kürü De değil. Bu diyetin kendisi uygulanmalı bence ki burda asıl önemli olan spor. Ama gerçekten popondan ter akması sınırlarını zorlaman gerekiyor.
Bu diyetin içinde yapman gereken sporlar var. Ki ben sabahkileri yapamıyorum bi de yapsam 1 ayda karın kasım olmuştu sanırım :)
Evet canım olmayacak şey değil yine veririm evelAllah
Henüz alışma evren , listede değilsin diye yumuşak geçiş yaptım zaten :)
Kafanı hazırladığında olmayacak iş değil ...yine müthiş kilolar vereceksin .
Sen bugün günlere taktın zaten :)
O kafanıböyle sallama .. stresten şişirme kendini perşembe perşembe .
Yat uyu dinlen güzelce.
Feci migdem bulanıyor
Canim benim midem rahatsizdi 20-25 gun kefir ictim...mideme cook iyi geldi ama feci sistim ustune kilo aldim sonra kendimi burada buldum...ben 75 ustune hic cikmazdim bi baktim tartiya 77 olmusum ne yapmaliyim derken buraya basladim ..tartildim 76.800 ile buraya basladim...kefir beni cok yaglandirdi...diyetisyenlerde oneriyor ama bana yaramiyor...
Sarayca hoş buldum güzelim...yarın konuşuruz inşallah...
Kızlar kandiller aslında islama Peygamberimiz den sonra eklenen bir sey bunu okulda anlatmıştı hocamız kuranda yeri olmayan bir şey ama sadece adetten yapiliyor
Ayni ölünün arkasından yapılan 7 40 52 gibi
İsmen ve cismengözümün önüne dikiliverdiniz
Hayır yok aynura ... net üzerinden fotom yok , sosyal medya hesabım yok :) öyle kaknem bişeyim .
mimu88 canım yarın daha detaylı okuduğumda bazı sorularım olacak sana
Epey okudum da ... şöyle layıkıyla sindire sindire ...
Hadi ya rabbim gönlüne göre versin canım inşallah istediğin gibi bir ev bulursun biran once istanbulda ev almak çok zor valla bizde kiradayizizmir evet güzeldir ben de isterdim ama bizim öyle bir imkanımız yok.
eşimi istanbulda ev almaya zor ikna ettim, hataya döneriz diyip duruyordu.Kendisi 10 senedir filan istanbulda hala alışamamış ablaları vs de orada olunca.
ama benim orada ablam filan yok
oradaki imkanlar ile istanbuldakiler aynı değil ki, zar zor bir süreliğine ikna oldu gibi.
mahalleye bayılmıyorum ama en azından bu çevreye alışkınız, bir de anadolu yakasının daha nispeten sakin yerlerine fakat dag başı da olmayacak yerlerine bakıyoruz.
bugün bi daire baktık, çatı dubleks, gayet güzel kocaman daire, fiyatı da bütçemizin dahilinde ama off mahalleyi bir görsen peh peh peh
Ancak geldim güzeller
Dualarımda bol bol kalbimden isim isim hatta foto foto:) geçtiniz .
Ya bi hevesle göz attık mimum , 10 detoks prog.var ... hele bir alışverişini yapalım ... heveslendi açıkcası . Değneğin gözleri interval interval dönmeye başladı
Sabah 2 dlm ekmekle beraber gözlemeye gerek yoktu sende biliyorsun .İlla gözleme de aklın kaldıysa ekmeklerden feragat etseydin :)
Akşam da çorba çok yalnız kalmış ...
Hadi bakalımama bu hafta da fena değildin . İlla ki gitmiştir ... Haftaya da karabuğday yapacakmışsın , yine işe yarar umarım .
Canım 5-7 günlük yoğun programlar ... spor destekli .. özel bir kür değil yani.. Ama ben mimunun erittiği göbeği görünce :) gaza geldim çok en çok.
Aminnnnnnnnn canım . Rabbim seninde gönlünden geçenleri ömrüne hayırlı eylesin ...
Menü güzel de akşam erken kapanmış ...acıkmazsın umarım .
Yarın tartı pizzayı eritmiştir ...eritmeli ... erittti ...
Yarın görürsün ... görmelisin .... gördün ....
Geçmiş olsun canım . İlaçtan demişsin okudum.
Nasılsın şimdi ?
Burada kaldı değil mi şeri ? ekleme yok ise... olmamalı da perşembe perşembe ... -600 demiştim değil mi ?
Tavık burgerlerini sevmiyorum sabahları ... akşam meyvelerden sonra açlık yaşamadın herhalde..perşembe bugün menüye ek kabul edilmez :))
Sanırım pzt itibarıyla başlarız bizde . Hafta sonu ilk günler için zorlar .
İstediğim birinden başlıyorum ... gözüme kestirdim birini
Ve aleyküm selam
Sabaha yeşil zeytin eklenmiş:))
Bisküviyi sevmedim .
Akşam ki kapuskada şişirmez umarım .
Son durum ?
Yemedim umarım hülyacım .
perşembe totemi ... yarın 69.7 gelsin diye
Tekrar hoş geldin aynura... Ben aus:) yaş 38 ...
Beni zamanla tanırsın ... motive severim , başlanan işi layıkıyla bitirmeyi severim ... Kilo verip vermemekten çok ... kaçamaklar delirtir beni :)
Bende Ekimde 79 larla takıma geldim ... fakat öncesi yazdan kalma 87 ler ... hatta sene başında 2016 Ocak 90 gördüm ...
Takımdan artı sabit çıkmadan mezun oldum 64 .5 la ... Şuan son Cuma 59.6
Hedefe kitlenince gözüm bir şey görmüyor , iyi çalışan da bir metam var ..
Evliyim , bir oğlum var 7 yaşında .
Mutluyum ...
Şu an çalışmıyorum , bir süre önce kendi işimi bıraktım .
Öyle işte ...
Fatmacım , yapma ya ...
Kilon dalganır , iner çıkar ... ama sen menü yazmazsan , kilo bildirmezsen daha da çıkar .
Lütfen .
Verdiğin sözleri hatırla .
Kendine bana takıma ...
Bunlar yediğin kaçamaklardan daha mı önemli ?
DEeğil.
Yarın kilo bildirimini bekliyorum .
Kuzum az olmuş sanki ... iftardan sonra lokum yerine :)) meyve ve badem fındık yiyebilirdin .
Öğlen hiiiç olmamış
Uçuş ?
Kekle mi keksiz mi saydınım ?
Bu yolda herşey mubah canım yap yapBende yapardim bunu aksam tuketirdim sadece yanında salata ile yerdim ...eksi cikardim fena degildi yapsam mi bende..
Aa aklima geldi belki faydası olur sizede...simdi gun icerisinde kizimin yapmasini istemedigim seyleri aksam uyurken hikayelestiriyorum...kizimin iki masal kitabi var uyumadan hadi sec ver kitabı derim...baslarim uydurmaya kucuk papatya annesinin elini tutmaz mis falan diye bi hikaye sonra kızım anne ben elini tutuyorum demi der...bizim en büyük sorundu yolda elimizi tutmazdi artik tutuyor..Öyle söyleyenlerdir zaten en güzeliiyi geceler kaptan...yarin işin zor...uyu dinlen iyice...
Hoşgeldin canım aramiza insallah istediğin kilolara inersin bizimle birlikteYeni üyelerin katılım formu. _AYNURA_
ADINIZ:Aynura
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:71.2(yarın sabah güncel kilomu yazarım)
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZy oy tıka basa yemek yemek yemek
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi çok kötü hiss ediyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben azeriyim,Baküde yaşıyorum.5 yıllık evliyim,4yaşı nisanda tamamlanacak bi Damla isminde kızım var.Ev kadınıyım ,yemek yapmayı dizi izlerken ev işi yapmayı çok severim yani bildiyiniz umutsuz ev kadını2014 yılında hamileyken aldığım kilolrı vermek için 4.takımda kilo vermeye başladım.77kilodan 58e indim,ama baya uzun surede...4ay iyi gitti sonra gıdım gıdım...aslında kulakları çınlasın o zamanki takım kaptanımız hiç listeymiş birincilikmiş diye bahs etmezdi öylesine kilo veriyordum... bi kaç ay ara verdikten sonra kaptan olmaya karar verdim,ve aeben ablanın desteyi daveti bir azda korkutması ile başladım denemeye...çok güzel bi kaptanlık dönemim oldu.burada güzel arkadaşlıklarım oldu,özelden tel.la görüştüyüm arkadaşım çok.neyseki işe başladım bir ara ve mecburen kaptanlığı devr ettim,sonra geçen sene bu zaman yine başladım burada ve hedefime ulaştim mezun oldum...ama bu defa hiiiiç koruyamadm...aslında bi ara tam 10ay falan shake içtim belki de bu kadar hızlı kilo almamın sebebi odur bilemem yani aeben ablam öyle diyor neyseki yine yaz geliyor ve kilo vermem gerek...kendime 2ay veriyorum en fazla 3...güzelce kilomu verip incelmem gerek...biliyorum bi başladımmı devam edicek güzelce de e tırsıyorum başlayamiyorum bir türlü ve karar verdim.inşallah pazartesiden itibaren başlıyorum sağlıklı hayatıma sizlerin desteyi ve motivesiyle...şimdi her bu mesaji okuyan arkadaşım kısaca kendini tanıtırsa çooook sevinirim çünki hepinizi tanimak istiyorum acilen bi de takımın diyetle,yemek saatiyle,sporla ilgili bi kuralı var mı ki?
73-74 arasi gidip geliyorum 2 haftadir..Hülyam kaç kilosun şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?